Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δηλαδη ο ΟΤΕ εχει πληρωσει ηδη δικαιωματα πχ. για το Thor αλλα ΔΕΝ θα το δειξει στο OTE Cinema? Παραλογο μου ακουγεται.

To πολυ πολυ στην αρχη να ειναι αποκλειστικα για ενοικίαση και μετα απο κανα μηνα να περνανε στο Cinema.

λιγο μπακαλίστικος τρόπος οντως.
ειναι λιγο αδικο για αυτον που εχει πληρωσει το cinema πακέτο να περιμενει να δει μια ταινια απτη στιγμη που εχει βγει στο demand.

λιγο μπακαλίστικος τρόπος οντως.
ειναι λιγο αδικο για αυτον που εχει πληρωσει το cinema πακέτο να περιμενει να δει μια ταινια απτη στιγμη που εχει βγει στο demand.
Πριν απο πολλα χρονια το ειχε και η νοβα αυτο (δεν θυμαμαι πως λεγαν την υπηρεσια) και ναι τα τοτε filmnet δεν εδειχνε την ταινια!Ηταν με επιπλεον συνδρομη!Κατι τετοιο θα κανει και ο οτε τωρα.Δεν εξιγηται αλιως.Ειναι ακροιβες η παραγωγες που αναφερθηκαν και το θεωρω απιθανο να συμβει ετσι απλα.Για να δουμε..

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπερα.Θα ηθελα να ευχαριστησω οσους μου απαντησαν και με βοηθησαν ωστε να βρω το δορυφορο χωρις να φοναξω τεχνικο.

Θα είναι χαζομάρα τους πάντως να ξεκινήσουν δορυφορικό με ondemand περιεχόμενο, τη στιγμή που στις ταινίες είναι πολύ πίσω από τη nova που πάνε να χτυπήσουν. Κάτσε να δούμε κιόλας πότε θα βγουν τα cinema κανάλια

Δεν ειναι πισω στις ταινιες. Άλλο το ondemand και αλλο το δορυφορικό. Η Νοβα βάζει τις ταινιες του Connxtv μετά απο 3 μηνες ισως και περισσότερο αλλά πληρωνει μονο για την δορυφορική μεταδοση τους, αν ειχε και πλατφόρμα ondemand θα τις πληρωνε επιπλέον άλλη τιμη. Για οποιον θέλει να δει μια αληθινη Οndemand κατασταση μπορει να δει εδω boxoffice.dstv.com H παλαια μητρική της ΝΟΒΑ στην Ν Αφρική πριν απο 3 μηνες ξεκίνησε την ιδια υπηρεσία και σε συνομιλια μου με τους εκει τεχνικους τους, μου το επιβεβαιωσαν πως αλλη τιμή ισχυει για την Οndemand που ειναι αρκετα νωριτερα (1-3 μηνες μετα τις αιθουσες) και αλλο η απλη δορυφορικη (4-6 μηνες μετα τα Οndemand). Επισης για την Ν Αφρική ειναι στα σκαριά και μια νεα υπηρεσία ΟΛΑ παντα μεσω δορυφόρου με την οποια θα νοικιαζουν ταινιες 5 ημερες ή και ταυτόχρονα με τους κινηματογράφους και θα κοστιζει 10-15 ευρω η ενοικίαση.

Δεν ειναι πισω στις ταινιες. Άλλο το ondemand και αλλο το δορυφορικό. Η Νοβα βάζει τις ταινιες του Connxtv μετά απο 3 μηνες ισως και περισσότερο αλλά πληρωνει μονο για την δορυφορική μεταδοση τους, αν ειχε και πλατφόρμα ondemand θα τις πληρωνε επιπλέον άλλη τιμη. Για οποιον θέλει να δει μια αληθινη Οndemand κατασταση μπορει να δει εδω boxoffice.dstv.com H παλαια μητρική της ΝΟΒΑ στην Ν Αφρική πριν απο 3 μηνες ξεκίνησε την ιδια υπηρεσία και σε συνομιλια μου με τους εκει τεχνικους τους, μου το επιβεβαιωσαν πως αλλη τιμή ισχυει για την Οndemand που ειναι αρκετα νωριτερα (1-3 μηνες μετα τις αιθουσες) και αλλο η απλη δορυφορικη (4-6 μηνες μετα τα Οndemand). Επισης για την Ν Αφρική ειναι στα σκαριά και μια νεα υπηρεσία ΟΛΑ παντα μεσω δορυφόρου με την οποια θα νοικιαζουν ταινιες 5 ημερες ή και ταυτόχρονα με τους κινηματογράφους και θα κοστιζει 10-15 ευρω η ενοικίαση.

Αν γίνει αυτό μιλάμε θα απογειωθεί η πειρατεία.
Μη ρωτάτε το πως σκεφτείτε....

παιδιά νομίζω οτι ondemand δορυφορικό δεν θα συγκεντρώσει κρίσιμη μάζα πελατών για να ζήσει στην ελληνική αγορά. οπότε αν αυτό έχει στο μυαλό του ο ΟΤΕ μάλλον δεν θα είναι και ότι καλύτερο για την επιβίωση του.

Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Σήμερα γίνονται οι τελικοί 2 αρκετά σημαντικών τουρνουά τένις. Τους δείχνει ή απλά διαφημίζει ότι έχει τένις; Στο πρόγραμμα πάντως δεν είδα να λέει κάτι.
Ευχαριστώ.

Το ξέρω. Βλέπω αρκετούς αγώνες έτσι. Απλά ρωτάω αν το μεταδίδει κανονικά για να μην κάθομαι να ψάχνω κάθε φορά τι παίζει που. Κι αν είναι και σε HD ακόμα καλύτερα.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μια απορια βρε παιδια......Θέλω να γινω συνδρομητης στον οτε tv μεσω δορυφορου απλα σπιτι εχω forthnet+nova.Ολα καλα μεχρι εδω.Θελω την συνδεσει να την ριξω στους γονεις μου στο πατρικο μου που υπαρχει σταθερο οτε για να εκμεταλευτώ την προσφορα του full πακετου 19,90 το μηνα.Πηγα λοιπον στο καταστημα του συνταγματος και ρωτησα χθες το απογευμα και τους το ειπα.Ο λογαριασμος που θα ερχεται θα ειναι καθε 2 μηνες θα παντρευτεί εννοειτε με το σταθερο που ειναι στο ονομα του πατερα μου αλλα δεν μπορει να αλλαξει η διευθυνση της αποστολης του ωστε να ερχετε σε μενα για να τον πληρωνω.(και να σκεφτείτε τα σπιτια ειναι σε αποσταση 2 τετραγωνων)Μια κοπελιτσα ηταν δεν την ειδα και πολυ σιγουρη.Μηπως γνωριζει κανεις βρε παιδια καλυτερα αν γινετε ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γιατί δεν βάζεις τον πατέρα σου να κάνει την αίτηση....ή εσύ από το τηλέφωνο του πατέρα σου...και δήλωσε σαν διεύθυνση εγκατάστασης το σπίτι σου. Έτσι δεν μπλέκεις με μεταφορές κλπ. Ο λαγαριασμός του ΟΤΕTV θα εμφανίζεται στο λογαρισμό του πατέρα σου και εσύ του δίνεις τα λεφτά κάθε δίμηνο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γιατί δεν βάζεις τον πατέρα σου να κάνει την αίτηση....ή εσύ από το τηλέφωνο του πατέρα σου...και δήλωσε σαν διεύθυνση εγκατάστασης το σπίτι σου. Έτσι δεν μπλέκεις με μεταφορές κλπ. Ο λαγαριασμός του ΟΤΕTV θα εμφανίζεται στο λογαρισμό του πατέρα σου και εσύ του δίνεις τα λεφτά κάθε δίμηνο

Αυτό ακριβώς εκανα τελικά φίλε μου.
Να σε καλά για την απάντηση σου.

Eχω 2 αποριες , και θα ηθελα να δω αν συμβαινει και σε σας το ιδιο.

1)-Καποιοι ποσταραν οτι το ESPNHD εχει 5καναλο ηχο .Εμενα με συνδεση οπτικης ινας απο ΚΑΟΝ σε ενισχυτη YAMAHA ολα τα καναλια του ΟΤΕ ΤV μου δινουν μονο 2καναλο ηχο .Λαθος στις ρυθμισεις δεν υπαρχει , γιατι με το ιδιο setup , καποια ελευθερα κρατικα Γερμανικα καναλια ( pro sieben ,vox ,ZDF κλπ ),που εχω αποθηκευσει στον ΚΑΟΝ , μου κατεβαζουν 5καναλο ηχο οταν μεταδιδουν ταινιες.

-Στα 2 EUROSPORT ειναι κλειδωμενη η επιλογη μονο σε ελληνικο σχολιο , ενω στο ΙPTV που ειχα μπορουσες να το γυρισεις και στο Αγγλικο το οποιο προτιμω παντα.

Συμβαινουν μονο σε μενα αυτα?

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Στα 2 EUROSPORT ειναι κλειδωμενη η επιλογη μονο σε ελληνικο σχολιο , ενω στο ΙPTV που ειχα μπορουσες να το γυρισεις και στο Αγγλικο το οποιο προτιμω παντα.

Ωχ, μη μου λες τετοια... Και μενα το αγγλικο eurosport μ'ενδιαφερει, στη νοβα ειχε επισης κουμπι language οπου εκτος απο τη διαφορα στο σχολιασμο, ειχε και καθυστερηση στον ηχο οταν επελεγες ελληνικο (πχ στο τεννις πρωτα εβλεπες τη ρακετα να χτυπα το μπαλακι και μετα ακουγες τον ηχο) ενω το αγγλικο δεν ειχε.

Ξερει καποιος να απαντησει αν υπαρχει επιλογη γλωσσας?

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Φίλοι καλησπέρα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος που θα βρω τις συχνότητες του ΟΤΕTV;

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξερει καποιος να απαντησει αν υπαρχει επιλογη γλωσσας?

Άλλαγή γλώσσας και ενεργοποίηση υποτίτλων γίνεται με το κίτρινο κουμπί του τηλεκοντρολ με την ένδειξη lang, αλλά στο eurosport δεν υπάρχει το δεύτερο κανάλι ήχου (το βγάζει με διακριτή διαγραφή).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Άλλαγή γλώσσας και ενεργοποίηση υποτίτλων γίνεται με το κίτρινο κουμπί του τηλεκοντρολ με την ένδειξη lang, αλλά στο eurosport δεν υπάρχει το δεύτερο κανάλι ήχου (το βγάζει με διακριτή διαγραφή).

Σ'ευχαριστω φιλε μου. Αν ειναι δυνατον ομως κι εδω μιση δουλεια? λετε να το φτιαξουν μελλοντικα? ειδωμεν...