Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έγώ που αγόρασα το πακέτο την Παρασκευή (μέσω OteShop) και δεν έχω ενεργοποιηθεί ακόμη , να το θεωρήσω φυσιολογικό ή υπερβολικό;

Να το θεωρήσεις υπερβολικό αν έχει εγκατεστημένο πιάτο και σωστή σύνδεση δέκτη. Τηλέφωνησε στο 13888 να σε ενημερώσουν για την πορεία της αίτησης

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Άλλαγή γλώσσας και ενεργοποίηση υποτίτλων γίνεται με το κίτρινο κουμπί του τηλεκοντρολ με την ένδειξη lang, αλλά στο eurosport δεν υπάρχει το δεύτερο κανάλι ήχου (το βγάζει με διακριτή διαγραφή).
τι εννοείς το βγάζει με διακριτή διαγραφή?

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

τι εννοείς το βγάζει με διακριτή διαγραφή?

Αν πατήσεις το κίτρινο κουμπί βγάζει το πλαίσιο να επιλέξεις γλώσσα, με την ελληνική γλώσσα να είναι ενεργή, και αν πατήσεις το βελάκι δεξιά αλλάξει γλώσσα, εμφανίζει την αγγλική αλλα ή λέξη αγγλική έχει γραμμή στην μέση (οπως η μορφοποίηση γραμματοσειράς σε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου με την επιλογή "διακριτή διαγραφή")

α καλό! δεν είχα ποτέ ελληνική έκδοση word και δεν ήξερα ότι έτσι μεταφράζεται το strikethrough. Εν πάση περιπτώση συνεννοηθήκαμε: δεν υποστηρίζει τη 2η γλώσσα...

στα eurosport ούτε και σε μένα δίνει επιλογή γλώσσας, ενώ στη νόβα άλλαζε κανονικά ο ήχος. μου κάνει εντύπωση που ακόμα δε διορθώθηκε το θέμα με την ώρα ( σε όποιο κανάλι και να το βάλω, πριν το ανοίξω την επομένη, πάει μπροστά 1 ώρα το ρολόι...). και σήμερα μετά τις 12 το βράδυ χάθηκε το epg από όλα τα κανάλια... γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό;

σήμερα μετά τις 12 το βράδυ χάθηκε το epg από όλα τα κανάλια... γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό;

Πραγματι το παρατηρησα και εγω αυτο απο το απογευμα οτι το epg δεν διαθετει πληροφοριες, και πραγματι ω του θαυματος δεν εχουμε πληροφοριες προγραμματος

Σε άλλο forum μόλις είδα ότι προστέθηκε και το BBC. Αφορά το iptv μόνο ή και το δορυφορικό γιατί δεν βλέπω κάτι προς το παρόν.

Ρε παιδιά πό πού κι ως πού ο ΟΤΕ αναφέρει τα Nickelodeon και MTV ως HD ;

Και μάλιστα τα διαφημίζει ως τέτοια.

SD είναι και μάλιστα χαμηλής ποιότητας εικόνας.

Και ως εκ θαυματος , απο την Πεμπτη το βραδυ , ξεκλειδωσε η επιλογη γλωσσας στα 2 EUROSPORT , και ετσι τωρα ειναι διαθεσιμο και το native αγγλικο σχολιο!!!!

Τελικα , μερικα τηλεφωνα στο 13888 τους βοηθανε να διορθωνουν τις παιδικες ασθενειες , που εχει παντα καθε καινουρια προσπαθεια.

Ρε παιδιά πό πού κι ως πού ο ΟΤΕ αναφέρει τα Nickelodeon και MTV ως HD ;

Και μάλιστα τα διαφημίζει ως τέτοια.

SD είναι και μάλιστα χαμηλής ποιότητας εικόνας.

Το Nickelodeon μαλλον ειναι upscaled HD , αν νομιζεις οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας η εικονα του δεν εχεις δει πως εκπεμπει το ιδιο καναλι στην NOVA.

Εκει οντως ηταν χαμηλης ποιοτητας. Στον ΟΤΕ απλως ειναι μετριας ποιοτητας.

Το Nickelodeon μαλλον ειναι upscaled HD , αν νομιζεις οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας η εικονα του δεν εχεις δει πως εκπεμπει το ιδιο καναλι στην NOVA.

Εκει οντως ηταν χαμηλης ποιοτητας. Στον ΟΤΕ απλως ειναι μετριας ποιοτητας.
Έχω δει γιατί έχω και NOVA και OTE TV.

Αλλά έτσι κι αλλιώς αλλάζει αυτό σε κάτι το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι HD ;

δεν έχουν ένδειξη τα καναλια αν είναι hd ή όχι? ή δε το βλέπεις από τα Info?

δεν έχουν ένδειξη τα καναλια αν είναι hd ή όχι? ή δε το βλέπεις από τα Info?
Τι να την κάνω την ένδειξη (που δεν υπάρχει) τη στιγμή που είναι ολοφάνερο πως τα κανάλια ΔΕΝ είναι HD ;

Η ονομασία τους ωστόσο είναι Nickelodeon HD και MTV HD .

Αυτό δεν είναι παραπλάνηση πελατών;

Εδώ γκρινιάζαμε για τη NOVA που στα HD δεν είχε την "τέλεια" εικόνα του SKY UK για παράδειγμα , ενώ φυσικά ΕΙΝΑΙ HD τουλάχιστον.

Δεν θα αναφέρουμε καν ότι εδώ υπάρχει καραμπινάτη εξαπάτηση ;