Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ το περιμένω κοντά στα Χριστούγεννα, χωρίς να έχω πληροφορίες κι εγώ
Το ότι είμαστε κοντά είναι λογικό, αλλά το πόσο κοντά και τι θα είναι αυτό το cinema θα δυσκολευτώ να το πιστέψω πριν το δω σε επίσημη ανακοίνωση. Εδώ περιμέναμε 3 βδομάδες την επίσημη έναρξη με "σίγουρες" πληροφορίες. Και η Apple ακόμα, λιγότερες πληροφορίες διαρρέει κάθε φορά που βγάζει καινούργιες συσκευές :)

Παιδιά είπαμε κατά πάσα πιθανότητα στις 12/11 θα έχουμε την είσοδο των ΟΤΕcinema.............Υπομονή............

Έχεις περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο;

(να ρωτήσω ποιές είναι οι πηγές σου κιόλας ή δε μπορείς να πεις; )

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κατι ακουστηκε για το νεο Fast and Furius - Rio , γενικα το λογικο ειναι να θελησουν να κανουν ντορο βαζοντας πολυ προσφατα blockbuster.
Σωστός ο φίλος Yperion.............
Ρε παιδιά δεν υπάρχουν πηγές, σε διαφήμιση στην ΟΤΕtv το έδειξε....................................Υπομονή............

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κατι ακουστηκε για το νεο Fast and Furius - Rio , γενικα το λογικο ειναι να θελησουν να κανουν ντορο βαζοντας πολυ προσφατα blockbuster.
Μα καλα αυτα δεν κυκλοφορησαν καν σε dvd θα τα δειξει ο οτε?Εκτος και αν μιλαμε για στιλ hol με επιπλεον χρεωση 1-4 ευρω κτλ!Για να δουμε..

η νόβα διαφημίζει συνέχεια ότι έχει αποκλειστική συμφωνία με όλα τα στούντιο του χόλλυγουντ. άρα και εγώ πιστεύω πως θα έχει ταινίες επί πληρωμή, όπως νομίζω είναι και στο οτε τβ μέσω ίντερνετ. εκτός και αν τα υποτιθέμενα κανάλια σίνεμα που λέμε δείχνουν πιο παλιές ταινίες, όπως πχ mega, star, ant1...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μα καλα αυτα δεν κυκλοφορησαν καν σε dvd θα τα δειξει ο οτε?Εκτος και αν μιλαμε για στιλ hol με επιπλεον χρεωση 1-4 ευρω κτλ!Για να δουμε..

Κυκλοφορει...

http://www.blu-rayshop.gr/product_info.php?products_id=3241

Αποκλειστικη συμφωνια τι θα πει? Αν πεσει το χρημα απο τον ΟΤΕ δηλαδη θα πουν οχι?

Δες λιγο εδω...

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/ONDemand/cinema

Thor , Pirates of the Caribbean , Cars 2 , Sucker Punch κτλ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δες λιγο εδω...

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/ONDemand/cinema

Thor , Pirates of the Caribbean , Cars 2 , Sucker Punch κτλ.

αυτά είναι για την ιp tv οχι για το sat (η υπηρεσία ondemand έχει χρέωση 6 ευρώ και κόστος ταινίας ανάλογο ενός βίντεο κλαμπ (1-2,5 ευρώ))
Αν ποτέ μπουν κινηματογραφικά κανάλια δεν θα δείχνουν αυτές τις ταινίες.

yperion, θα συμφωνήσω με το φίλο parapente. μακάρι να διαψευστούμε, αλλά δε το νομίζω... με ενοικίαση ναι, όλα οκ, αλλά για πρώτη προβολή μέσα σε 1-2 μήνες αφού κυκλοφορήσουν σε BR/DVD και ΧΩΡΙΣ επιπλέον κόστος μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό... παρόμοια πράγματα προσφέρει και η HOL, δλδ να ενοικιάσεις μία νέα ταινία, αλλά μέχρι εκεί... αν όντως ισχύουν οι ημερομηνίες που ακούστηκαν για 12-14 νοέμβρη, ας κάνουμε υπομονή 2 βδομαδούλες... καλό μήνα σε όλους btw...

Eίναι πολύ νωρίς για να πούμε με βεβαιότητα τι ακριβώς θα γίνει...
Ο φίλος Yperion είναι αρκετά κοντά σε αυτό που πιθανόν να γίνει,, αλλά κάπως διαφοροποιημένο...

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μια απορια βρε παιδια......Θέλω να γινω συνδρομητης στον οτε tv μεσω δορυφορου απλα σπιτι εχω forthnet+nova.Ολα καλα μεχρι εδω.Θελω την συνδεσει να την ριξω στους γονεις μου στο πατρικο μου που υπαρχει σταθερο οτε για να εκμεταλευτώ την προσφορα του full πακετου 19,90 το μηνα.Πηγα λοιπον στο καταστημα του συνταγματος και ρωτησα χθες το απογευμα και τους το ειπα.Ο λογαριασμος που θα ερχεται θα ειναι καθε 2 μηνες θα παντρευτεί εννοειτε με το σταθερο που ειναι στο ονομα του πατερα μου αλλα δεν μπορει να αλλαξει η διευθυνση της αποστολης του ωστε να ερχετε σε μενα για να τον πληρωνω.(και να σκεφτείτε τα σπιτια ειναι σε αποσταση 2 τετραγωνων)Μια κοπελιτσα ηταν δεν την ειδα και πολυ σιγουρη.Μηπως γνωριζει κανεις βρε παιδια καλυτερα αν γινετε ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

θα τρελαθούμε. . . σε νεα τηλεφωνικη συνομιλια σημερα το πρωι σε αλλο oteshop μου ειπαν οτι δεν γινετε γιατι μπορει να ειναι 2 ανεξαρτητοι λογαριασμοι(τηλ-TV) μπορει να ερχονται ξεχωριστα σε διαφορετικους φακελους,και διαφορετικες ημερομηνιες,αλλα στην ουσια ειναι ενας .......(βεβαια δεν τους λεω τι θελω να κανω....οτι ειμαι συνδρομητης forthnet-nova και το θελω για παρτη μου)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

αυτά είναι για την ιp tv οχι για το sat (η υπηρεσία ondemand έχει χρέωση 6 ευρώ και κόστος ταινίας ανάλογο ενός βίντεο κλαμπ (1-2,5 ευρώ))
Αν ποτέ μπουν κινηματογραφικά κανάλια δεν θα δείχνουν αυτές τις ταινίες.

Δηλαδη ο ΟΤΕ εχει πληρωσει ηδη δικαιωματα πχ. για το Thor αλλα ΔΕΝ θα το δειξει στο OTE Cinema? Παραλογο μου ακουγεται.

To πολυ πολυ στην αρχη να ειναι αποκλειστικα για ενοικίαση και μετα απο κανα μηνα να περνανε στο Cinema.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δηλαδη ο ΟΤΕ εχει πληρωσει ηδη δικαιωματα πχ. για το Thor αλλα ΔΕΝ θα το δειξει στο OTE Cinema? Παραλογο μου ακουγεται.

To πολυ πολυ στην αρχη να ειναι αποκλειστικα για ενοικίαση και μετα απο κανα μηνα να περνανε στο Cinema.

Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι το Prince of Persia το διαφήμιζε το conn-x για την υπηρεσία ondemand και πρώτη προβολή το είχε η νοβα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

αν όντως ισχύει πως τα δικαιώματα έχουν ήδη πληρωθεί, συμφωνώ μαζί σου. απλά είχα την εντύπωση πως τα δικαιώματα για μία οποιαδήποτε ταινία ήταν σε συνάρτηση και με τις ενοικιάσεις. πχ. συμφέρει τον ΟΤΕ να πληρώσει για το Thor 1000 ευρώ για τα δικαιώματα χωρίς να ξέρει αν θα το νοικιάσει ο κόσμος; ας πούμε για ευκολία ότι το νοικιάζουν 50 άτομα με 2 ευρώ. άρα θα έχει εισπράξεις 100 ευρώ για μία ταινία που του κόστισε 1000 ευρώ (τιμές αυθαίρετες δικές μου); σκέψου πάντα ότι μιλάμε για πολλές ταινίες. κάπως έτσι το είχα το όλο σκηνικό στο μυαλό μου, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως είναι και σωστό...