Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σε άλλο forum μόλις είδα ότι προστέθηκε και το BBC. Αφορά το iptv μόνο ή και το δορυφορικό γιατί δεν βλέπω κάτι προς το παρόν.

το BBC World News μπήκε στο κανάλι 702 ...

Συμβαίνει τώρα,λαϊβ,:Banane0:

Mαζί με το BBC σου δίνουν δώρο και το Blue Hustler..? Γιατί μου έχει ανοίξει χωρίς καν να έχω κάνει σχετικό αίτημα.

Το κουφό της υπόθεσης είναι ότι τα υπόλοιπα 2 είναι κλειστά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το Blue Hustler είναι ανοιχτό ήδη αν έχεις το full pack.Τα άλλα 2 τα πληρώνεις επιπλέον

Eπίσης παρατήρησα ότι έχουν αφαιρέσει το ένα απο τα 2 al jazeera. Νομίζω πρέπει να έχει μείνει το International πλέον.

Εdit από το προηγούμενο Post

1) Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει το παραπάνω περί al jazeera και

2) πως μπορώ να κάνω σάρωση καναλιών? Δεν βρίσκω κάποια αντίστοιχη εντολή στο μενού του δέκτη.

Δεν μπορείς να κάνεις σάρωση. Μπορείς όμως να βάλεις συγκεκριμένη συχνότητα καναλιού.

Έχει αναφερθεί από εμένα στο άλλο νήμα ο τρόπος αλλά τώρα πάω για ύπνο οπότε θα στο βρω αύριο.

Μπήκες το BBC world στην θέση 702 και έφυγε στο Al jazeera arabic από την θέση 708

Άσχετο αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής αρκετό καιρό μιας και μου έχει κινήσει την περιέργεια....
γιατί στα τρεϊλερ του FX και του Foxlife αναγράφεται η ελληνική ώρα μετάδοσης και από κάτω και η CET ώρα?παίζει και στο εξωτερικό το κανάλι?:ears:

Στο μπουκέτο του ΟΤΕ TV περιλαμβάνονται και τα:
Disney Channel
Nickelodeon
KidsCo
Baby TV

Σύμφωνα με όσα διάβασα στην ιστοσελίδα τους, το KidsCo είναι πλήρως μεταγλωττισμένο. Ισχύει?
Για τα υπόλοιπα δεν γίνεται καμία αναφορά οπότε υποθέτω ότι έχουν απλώς ελληνικούς υπότιτλους. Είναι έτσι?

Από τα κανάλια που μεταδίδουν ντοκιμαντέρ, υπάρχει κάποιο μεταγλωττισμένο? (τι ζητάω τώρα..)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Στο μπουκέτο του ΟΤΕ TV περιλαμβάνονται και τα:
Disney Channel
Nickelodeon
KidsCo
Baby TV

Σύμφωνα με όσα διάβασα στην ιστοσελίδα τους, το KidsCo είναι πλήρως μεταγλωττισμένο. Ισχύει?
Για τα υπόλοιπα δεν γίνεται καμία αναφορά οπότε υποθέτω ότι έχουν απλώς ελληνικούς υπότιτλους. Είναι έτσι?

Από τα κανάλια που μεταδίδουν ντοκιμαντέρ, υπάρχει κάποιο μεταγλωττισμένο? (τι ζητάω τώρα..)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Όλα είναι μεταγλωτισμένα απόσο γνωρίζω αν και το Nickelodeon αν βάζει ξένη σειρά έχει υπότιτλους.Το ΒΑΒΥ TV δε νομίζω να είναι βέβαια μεταγλωτισμενο ούτε με υπότιτλους.
Όλα τα κανάλια που μεταδίδουν ντοκιμαντέρ έχουν υπότιτλους.Το TLC δεν είχε βέβαια αλλά δε ξέρω αν τους πρόσθεσαν

Last edited:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

Το Baby TV δεν ενδιαφέρει τόσο γιατί απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδάκια.
Τα Disney Channel & Nickelodeon φαίνονται ενδιαφέροντα κανάλια αλλά θα τα ήθελα μεταγλωττισμένα.

Αλήθεια από διαφημίσεις πως πάνε? Βομβαρδίζουν όπως τα ιδιωτικά?

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!

Το Baby TV δεν ενδιαφέρει τόσο γιατί απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδάκια.
Τα Disney Channel & Nickelodeon φαίνονται ενδιαφέροντα κανάλια αλλά θα τα ήθελα μεταγλωττισμένα.

Αλήθεια από διαφημίσεις πως πάνε? Βομβαρδίζουν όπως τα ιδιωτικά?
το disney τώρα είναι μεταγλωττισμένο,δεν ξέρω όμως αν όλο το πρόγραμμα είναι μεταγλωττισμένο ή μόνο κάποιες συγκεκριμένες σειρές,στο nickelodeon υποτιτλισμένο αλλά στην γλώσσα ήχου υπάρχει επιλογή για ελληνικά

Ωραία, με καλύψατε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Πείτε μου και το τελευταίο. Από διαφημίσεις πως πάνε?

Ωραία, με καλύψατε! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Πείτε μου και το τελευταίο. Από διαφημίσεις πως πάνε?
πριν πέτυχα το disney σε αλλαγή προγράμματος και δεν έδειξε καθόλου διαφημίσεις μόνο σποτάκια για σειρές του καναλιού

Όλα τα παιδικά είναι μεταγλωτισμένα εκτός από το Baby TV. Τα κανάλια με τα ντοκιμαντέρ έχουν όλα υποτιτλους εκτός του TLC που θα αποκτήσει μέσα στο 2012.

Διαφημίσεις έχει μόνο λίγες το Nickelodeon και ελάχιστες το FOXlife

εδώ και κάποιες μέρες πέτυχα διαφήμιση στα οτε σπορτ για οτε σίνεμα on demand πολύ σύντομα. διαφήμιζε πάντως ταινίες από 3 χρόνια και πάνω, πχ ο διάβολος φορούσε πράντα, μουλέν ρουζ, ντοτζμπολ, αυστραλία κλπ... έχει κανείς καμία επιπλέον ενημέρωση;

Αν βάλει και κανάλια με ταινίες θα τους προτιμήσω από το να βάλω NOVA MULTIVIEW αφού η τιμή σε ετήσια βάση είναι περίπου 400 Ε και στα δύο.