Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Όταν στήνεται μια πλατφόρμα τα κανάλια που την αποτελούν δεν επιλέγονται τυχαία άπλα κ μονό για να ‛’γεμίζουν ‛’ το μπουκέτο όλα γίνονται έπειτα από μελέτες κ στατιστικές έρευνες !

για τον ΟΤΕ μιλάμε ακόμα .....ε???:Banane0:

προσωπικα παρακολουθώ αρκετα ESPN, για το αμερικάνικό ποδόσφαιρο κυρίως αλλά και για το κολεγιακό μπάσκετ! To baby tv το παρακολουθεί ο μικρός και κολάει!!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Να αναφέρω και εγώ ότι τόσο το ESPN Classic όσο και το ESPN America έχουν πολλές ώρες τηλεθέασης στο σπίτι μου και αν αυτό φαίνεται υποκειμενικό,
δώστε τους λίγο χρόνο να μπείτε στο κλίμα και θα ανακαλύψετε πολλά.
Το babytv όπως αναφέρθηκε είναι MUST για μικρά παιδιά λόγω μή βίας, γρήγορα κινούμενων εικόνων (κίνδυνος επιληπτικών κρίσεων, συνδρόμου διάσπασης προσοχής στη μετέπειτα
σχολική ηλικία, αναφέροντας κάποια μόνο από τα πολλά προβλήματα που προκαλούν π.χ. τα καρτούν του Star). Από αυτή την άποψη είναι αγαθό ένα μελετημένο\για μικρά παιδιά
κανάλι.
Τα οικονομικά είναι καλές προσθήκες αν ασχολείσαι με χρηματιστηριακά προϊόντα και πολλοί Έλληνες ακόμα ασχολούνται (ναι και όμως). Υπάρχει και η "μόδα" του ForEX τελευταία όπου
ο κάθε γέρος παίζει τις οικονομίες μιας ζωής μπας και κλείσει η τράπεζα, αλλά είμαι ήδη πολύ off-topic και το κόβω εδώ.

Αλήθεια τι γίνεται με τα κανάλια cinema που κάποιοι βάζατε μέχρι τις 12 Νοεμβρίου; Ακόμα να τα δούμε ... Εγώ πάντως περιμένω

κ εμενα το espn america ειναι το πρωτο μου καναλι αυτο βλεπω συνεχως-μακαρι να ειχε κ nba για αυτο εγραψα καπου μακαρι καποτε να εβαζε το nba tv o ote

Καλημέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενο post:
Είμαι κάτοχος τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ στο εξοχικό, αλλά στην κύρια κατοικία έχω άλλον πάροχο.
Θεωρούμε πελάτης ΟΤΕ ώστε να βάλω το δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ στην κύρια κατοικία?
Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους.
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί σε προηγούμενο post:
Είμαι κάτοχος τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ στο εξοχικό, αλλά στην κύρια κατοικία έχω άλλον πάροχο.
Θεωρούμε πελάτης ΟΤΕ ώστε να βάλω το δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ στην κύρια κατοικία?
Ευχαριστώ.

Καλημέρα φίλε.Ακριβώς το ίδιο πράγμα έχω κάνει και εγώ.Σπίτι που έχω βάλει otetv δεν είμαι κάτοχος τηλεφωνικής γραμμής ote.
Το δορυφορικό πακέτο έχει πέσει στο πατρικό μου και στο όνομα του πατέρα μου.Απλά ο λογαριασμός πάει εκεί γιατί δένει με τον λογαριασμό του σταθερού.Στην περιπτωσή μου τα σπίτια είναι πολύ κοντά οπότε δεν έχω πρόβλημα.Πάω τον παίρνω και τον πληρώνω.Κάθε 2 μήνες και σε ξεχωριστό φάκελο.
Προχώρα μην κολλάς καθόλου.....
Πάς κάνεις την αίτησή σου στο σταθερό του εξοχικού χωρίς να τους πείς τίποτα που θα γίνει η εγκατάσταση........
Παίρνεις τον εξοπλισμό και φωνάζεις δικό σου τεχνικό και τον περνάς.

Last edited:

Μιας και μιλαμε για εξοχικά και οτεtv. Μπορώ να βάλω κεραία στο εξοχικό και απλώς να μεταφέρω τον δέκτη? Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να δούν αν ο δέκτης λαμβάνει σήμα από την διεύθυνση που δήλωσα ή οχι?

Μιας και μιλαμε για εξοχικά και οτεtv. Μπορώ να βάλω κεραία στο εξοχικό και απλώς να μεταφέρω τον δέκτη? Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να δούν αν ο δέκτης λαμβάνει σήμα από την διεύθυνση που δήλωσα ή οχι?

Ο δέκτης όπως κ η λέξη το λέει είναι δέκτης κ μόνο. Οπότε μην ανησυχείς άδικα δεν μπορούν να διαπιστώσουν την λήψη σήματος -

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ούτε με σφαίρες. . . . . :rifle:

Δέν τους ενδιαφέρει που βλέπεις . . . Απλά την συνδρομή σου θέλουν .
Δεν είναι απαραίτητο στο εξοχικό.Και δικό σας άνθρωπο αν έχετε κοντά σας με ενεργό τηλ-σταθερό οτε το ρίχνετε πάνω και καθαρίζετε . . .

Last edited:

Ακόμα και εξωτερικό να τον πάρετε κάποιοι, ή αν κάνετε συνδρομή σε γνωστό σας στο εξωτερικό και δηλώσετε δικά σας στοιχεία...
(1000 ευχαριστώ δεν θα σας πουν), αλλά να ξέρετε πως σας ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους!

Αν μπορεί κάποιος κάποια στιγμή, όταν μιλήσετε με την εξυπηρέτηση, ρωτήστε κατά πόσο μπορείτε να πάρετε (ή να στείλετε) το πακέτο στο εξωτερικό.
Θέλω να δούμε τι θα απαντήσουν.

Φίλε μου δεν ''υπάρχει'' ΟΤΕ ποια υπάρχει Deutsche Telekom κ ΜΟΝΟ καλός η κακός !!!

ote tv δεν είναι το όνομα της πλατφόρμας ή εμένα μου στείλανε λάθος συνδρομή??:ears:

Ακόμα και εξωτερικό να τον πάρετε κάποιοι, ή αν κάνετε συνδρομή σε γνωστό σας στο εξωτερικό και δηλώσετε δικά σας στοιχεία...
(1000 ευχαριστώ δεν θα σας πουν), αλλά να ξέρετε πως σας ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους!

Αν μπορεί κάποιος κάποια στιγμή, όταν μιλήσετε με την εξυπηρέτηση, ρωτήστε κατά πόσο μπορείτε να πάρετε (ή να στείλετε) το πακέτο στο εξωτερικό.
Θέλω να δούμε τι θα απαντήσουν.
το παιρνω καναδα ,εχω πιατο eurobird 9 στο τοροντο και βλεπω κανονικα ετσι απλα,βεβαια ενεργοποιημενο απο εδω,και μαζι δεκτη και καρτα στο εξωτερικο δεν χρειαζονται ερωτησεις και περαιτερω σχολια

Last edited:
Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

το παιρνω καναδα ,εχω πιατο eurobird 9 στο τοροντο και βλεπω κανονικα ετσι απλα,βεβαια ενεργοποιημενο απο εδω,και μαζι δεκτη και καρτα στο εξωτερικο δεν χρειαζονται ερωτησεις και περαιτερω σχολια
Δεν μπορώ να κρατηθώ και θα ρωτήσω.
Με τι πιάτο πιάνεις Eurοbird 9Ε στον Καναδά?

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν μπορώ να κρατηθώ και θα ρωτήσω.
Με τι πιάτο πιάνεις Eurοbird 9Ε στον Καναδά?
ρε παιδια ελεος ,σχημα λογου ειναι και υπερβολη για να καταλαβει ο συμφοριτης οτι μπορουμε να το παμε οπου θελουμε αρκει να ειναι ενεργοποιημενο και να εχουμε ληψη

ote tv δεν είναι το όνομα της πλατφόρμας ή εμένα μου στείλανε λάθος συνδρομή??:ears:

Ήταν απάντηση στην ερώτηση που έκανες ''εάν μιλάμε για τον ΟΤΕ ακόμα'' – γιατι σε κάποιο άλλο ποστ ειχα αναφέρει ότι δεν ‛’μπαίνουν’’ κανάλια στην πλατφόρμα ανάλογα με τις διαθέσεις των ιθυνόντων - κ εσυ απαντησες ''εάν μιλάμε για τον ΟΤΕ ακόμα'' , ναι όντος εάν παρέλαβες εξοπλισμό θα παρατήρησες ότι γραφεί ΟΤΕ TV γιατι προς το πάρων ο βασικός κ κυρίως μέτοχος του ΟΤΕ που είναι Deutsche Telekom έχει επιλέξει να μην αλλάξει τον διακριτικό τίτλο της επιχείρησης. – Μην κάνεις ομως πως δεν καταλαβαίνειςσε σε τι αναφερόμουνα στο προηγούμενο ποστ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

ρε παιδια ελεος ,σχημα λογου ειναι και υπερβολη για να καταλαβει ο συμφοριτης οτι μπορουμε να το παμε οπου θελουμε αρκει να ειναι ενεργοποιημενο και να εχουμε ληψη
Ούτε πρωταπριλιά να ήταν!
Βάλε ένα ''π.χ.'' μπροστά από την πρόταση για να μη μας διεγείρεις την περιέργεια..