Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

ote tv είναι και τα δύο.Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να μας διαφωτίσει.
εχεις δικιο απλα για να τα ξεχωριζουμε καλο ειναι να λεμε ote-tv και connx-tv.
τελοσπαντων στο θεμα μας αραγε το ote-tv θα μπορεσει να παιξει και σε δευτερο δορυφορικο μηχανημα οπως
στο connx?
με τον υπαρχον δεκτη μαλλον ποτε δεν θα γινει

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Όχι το είχε γενικά με τα αθλιτικά γεγονότα της χρονιάς που θα δείξει! Αρα? Ελπιζω να μην είναι διαφημιστικό τρικ!

μια ερωτηση και απο εμενα για οποιον εχει καποια βασιμη ενημερωση.τι θα γινει με το campionato απο του χρονου.ρωταω γιατι μονο αυτο παρακολουθω απο ολο το ote tv,αντε και λιγο tlc και style...(πλακα κανω)

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

μια ερωτηση και απο εμενα για οποιον εχει καποια βασιμη ενημερωση.τι θα γινει με το campionato απο του χρονου.ρωταω γιατι μονο αυτο παρακολουθω απο ολο το ote tv,αντε και λιγο tlc και style...(πλακα κανω)

Δεν έχω βάσιμη ενημέρωση, αλλά έχω ερώτηση: Πως είδες τη χθεσινή λασπουριά στο Κατάνια-Ρόμα;
Και δεύτερον και κυριότερον: Σήμερα 21.45 Μίλαν - Ϊντερ τι παίζουμε; Εγώ πάω για άσσο και όβερ!!
Για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος να πω ότι έχει 45λεπτά πρη και άλλα 45 ποστ γκέημ και μετάδοση από Παλομπαρίνι (θαμς απ) και Σπυρόπουλο (για να πιάσουμε
και το κοινό που μετεγγράφει από αλλόδοξους!)!!

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν έχω βάσιμη ενημέρωση, αλλά έχω ερώτηση: Πως είδες τη χθεσινή λασπουριά στο Κατάνια-Ρόμα;
Και δεύτερον και κυριότερον: Σήμερα 21.45 Μίλαν - Ϊντερ τι παίζουμε; Εγώ πάω για άσσο και όβερ!!
Για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος να πω ότι έχει 45λεπτά πρη και άλλα 45 ποστ γκέημ και μετάδοση από Παλομπαρίνι (θαμς απ) και Σπυρόπουλο (για να πιάσουμε
και το κοινό που μετεγγράφει από αλλόδοξους!)!!

μετα το ξενερωμα σε HD που εφαγα απο τη Γιουβε το μεσημερι,το ντερμπι θα το επαιζα κι εγω ασσο.Δεν πιανεται αυτη η Μιλαν(διπλο στην Αταλαντα και και και..).
να δω και την Αλικη στο Ναυτικο σε HD και τι αλλο...βγηκαμε τελειως offtopic )))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

έβαλα το sat αρχές Νοεμβρίου...μου ήρθε ο 1ος λογαριασμός......94,5 .....δεν το ήξερα ότι προ-πληρώνεις 2 μήνες!! :twoguns:αλλιώς τα είχα υπολογίσει γμτ!!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

ναι κανονικα. τσέκαρε το καλώδιο HDMI, το έχω πάθει κ εγώ πολλάκις με φτηνιάρικο καλώδιο.
Αν δεν παίζει με βάλε-βγάλε του καλωδίου, δοκίμασε να δεις με το scart και αν όχι επανεκκίνηση του αποκωδ/τή αν
κ 99% είναι κακής ποιότητας καλώδιο.

35 ευρω καλωδιο.... θεωρειτε φτηνο?? οχι δεν ειναι αυτο. ουτε με επανεκκινηση τιποτα...

με το scart εχει αλλα με hdmi τιποτα. καινουριο καλωδιο δηλαδη?

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

δυστυχώς καλώδιο μάλλον. Δοκίμασε να μετακινήσεις λίγο το άκρο από το καλώδιο που μπαίνει έιτε στην τηλεόραση είτε στον αποκωδ/τή για να δεις αν έχει τότε σήμα.
Θα χαθεί η εικόνα για 1δεύτερο κ θα επανέλθει πιθανότατα με ήχο αν είναι θέμα επαφής.

Μη σου φαίνεται παράξενο, κ εγώ την πάτησα με καλώδιο.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αυτος που έχεις θα γίνει pvr σύντομα...... :music-smiley-005:
Πως τα πετάς έτσι!!
Δε μου φτάνουν οι "Φινέας και Φρμπ" στις προγραμματισμένες μεταδόσεις, θα τους βλέπω και από εγγραφή?? (lol)