εχεις δικιο απλα για να τα ξεχωριζουμε καλο ειναι να λεμε ote-tv και connx-tv.ote tv είναι και τα δύο.Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να μας διαφωτίσει.
Παρατήρησα σε διαφήμιση στο οτε sport οτι διαφημιζει και F1!
μια ερωτηση και απο εμενα για οποιον εχει καποια βασιμη ενημερωση.τι θα γινει με το campionato απο του χρονου.ρωταω γιατι μονο αυτο παρακολουθω απο ολο το ote tv,αντε και λιγο tlc και style...(πλακα κανω)
Δεν έχω βάσιμη ενημέρωση, αλλά έχω ερώτηση: Πως είδες τη χθεσινή λασπουριά στο Κατάνια-Ρόμα;
Και δεύτερον και κυριότερον: Σήμερα 21.45 Μίλαν - Ϊντερ τι παίζουμε; Εγώ πάω για άσσο και όβερ!!
Για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος να πω ότι έχει 45λεπτά πρη και άλλα 45 ποστ γκέημ και μετάδοση από Παλομπαρίνι (θαμς απ) και Σπυρόπουλο (για να πιάσουμε
και το κοινό που μετεγγράφει από αλλόδοξους!)!!
Καμία ενημέρωση για δέκτη PVR έχουμε;
Πως τα πετάς έτσι!!Αυτος που έχεις θα γίνει pvr σύντομα...... :music-smiley-005:
Δεν έχω ακόμη. Περίμενα τοn pvr. Αυτό που λες στέκει όντως; Αναβάθμιση + εξωτερικός;Αυτος που έχεις θα γίνει pvr σύντομα...... :music-smiley-005:
PVR δεν σημαίνει απαραίτητα και δεύτερο tuner....Το δεύτερο tuner το έχει κρυφό και θα εμφανιστεί με την αναβάθμιση; :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.