Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

το θεμα ειναι το αν θα ειναι αξιοπιστο.αν κανει κολληματα ας πουμε καθε τρεις και λιγο δεν λεει.ισα ισα που θα μου σπασει τα νευρα.
υπαρχει καποιος που να εχει iptv να μου πει την γνωμη του?

Αξιόπιστο 100%. Δε στο βάζουν αν δεν έχει έναν "αέρα" ασφαλείας το bandwidth της γραμμής σου οπότε αν σου πουν ΟΚ εγώ λέω IPTV.
Το έχω και είναι ΚΑΙ με τα ελληνικά (- ΑΝΤ1 +Κοντρα, ΣΙνε/Σπορ, Πρίσμα, Μεγκα, Αλφα, Σκαι, Ερτ1,2,3) και όπως λένε παραπάνω έχεις το όντως υπεργ@μ@το ReplayTV και το ON Demand για ταινιούλα στη στιγμή.

Βέβαια σα νιόπαντρος δε θα βλέπεις κ πολύ τηλεόραση ....... :music-smiley-005:

Υ.Γ. σπασίματα μηδέν. μόνο στην αρχή που το έβαλα λόγω κακής ποιότητας καλωδίου HDMI. Tα on demand HD video εμένα τα παιζει μια χαρά.
Από πληροφόρηση που είχα με ένα ψιλογνωστό μέσα στο ΟΤΕ TV μου έιπε ότι σύντομα θα έχει και HD κανάλια στο IPTV. ΠΩς; δε γνωρίζω...

Last edited:
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

σας ευχαριστω παιδια για της πληροφοριες,
τελικα πηγα στον οτε σημερα και ο υπαλληλος που ηταν εκει μου μετρησε την γραμμη μου και κλυδωνε στα 13,6 mbit.
οποτε μου λεει δεν θα εχεις προβλημα.ετσι εκανα την αιτηση για iptv :music-smiley-005:
ειδικα και με το replay tv οπου ειναι πολυ σημαντικο τα HD δεν με νοιαζουν και τοσο αλλα οπως ειπες μπορει και να τα βαλουν αργοτερα.

καλορίζικο. ότι θες ρωτάς εννοείται, έχουμε πείρα πια σ αυτά. ;)

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

από 19 Μαρτίου η ΕΡΤ σταματάει τα κανάλια ΠΡΙΣΜΑ+ και ΣΙΝΕΣΠΟΡ+....στην θέση τους θα μπουν τα Deutche Welle και ΒΒC World News...θα έχουμε δηλαδή στο ΟΤΕ ΤV δυο φορές τα κανάλια αυτά?(μιας και ήδη υπάρχουν στο πακέτο)...

Αν ο οτε εχει συμβαση με την ΕΡΤ για να ανεβαζει τα ψηφιακα στο πακετο του τοτε πρεπει να αφαιρεσει αυτος τα αντιστοιχα δικα του... Δεν νομιζω οτι πρεπει σε μια επι πληρωμη πλατφορμα να υπαρχουν ιδια καναλια σε δυο θεσεις... ΝΤΡΟΠΗ...

Για μαλακες μας περνάνε στον ΟΤΕ? Ούτε pvr μπορουμε να 'χουμε έχουν οι κονεξαδες, ενώ τώρα τους βάζει και το replay tv. Τι θα γινει δηλαδή με μας που πληρώνουμε και περισσότερο και δεν έχουμε τις ίδιες υπηρεσίες. Και μη μου πει κανείς "καλοθελητής" για το HD. Δεν φταιω εγώ που η παρωχημενη adsl δεν μπορεί να μεταφερει HD bandwidth. Ελεος, ειχαμε τη νοβα, έχουμε και αυτούς.

Ακριβώς εδώ είναι η διαφορά. Αν ο ΟΤΕ παντρέψει το δορυφορικό με τις δυνατότητες του conn-x(replay κ.λ.π.) μαζί με vdsl, όλα σε ένα...(και για αυτούς που πρακτικά μπορούν να το απολαύσουν)... τότε θα βρεθεί μπροστά από τους ανταγωνιστές...!!!

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να θέσω μια απορία εδώ μιας και τα δύο κομμάτια αυτά με ενδιαφέρουν και εμένα... :chinscratch:

Είδα μέσα απο την επίσημη σελίδα του OTE TV τα δύο πακέτα που έχει. ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x και ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου. Ποιό συμφέρει απο τα δύο; (Να αναφέρω πως είμαι ήδη συνδρομητής NOVA αλλά μάλλον θα το κόψω...).

Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος απλά επειδή βλέπω πως υπάρχει αναφορά απο αρκετά μέλη εδώ ήθελα πληροφορίες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

*Ζητώ συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος ενότητα...

Για μαλακες μας περνάνε στον ΟΤΕ? Ούτε pvr μπορουμε να 'χουμε έχουν οι κονεξαδες, ενώ τώρα τους βάζει και το replay tv. Τι θα γινει δηλαδή με μας που πληρώνουμε και περισσότερο και δεν έχουμε τις ίδιες υπηρεσίες. Και μη μου πει κανείς "καλοθελητής" για το HD. Δεν φταιω εγώ που η παρωχημενη adsl δεν μπορεί να μεταφερει HD bandwidth. Ελεος, ειχαμε τη νοβα, έχουμε και αυτούς.
Έχω την εντύπωση οτι κάποιοι βιάζοντε! Η νοβα έχει προϋπηρεσία 16-17 χρόνια το κοννεχ 3 χρόνια αντίθετα με τον ΟΤΕ δορυφορικό που έχει 5 μήνες! Όλες αυτές οι υπηρεσίες θα μπουν! Έπρεπε να έρθει ο ΟΤΕ και να ανακοινώσει η νοβα το VOD μετά από 17 χρόνια και αυτό γιατί σε λίγο θα το έχει και ο ΟΤΕ! Λίγο υπομονή κάποιοι έκαναν υπομονή 17 χρόνια έμεις δεν μπορούμε για λίγους μήνες? Όταν λες οτι πληρώνεις περισσότερο τι εννοείς; Η τιμή είναι η ίδια! Εκτός και αν δεν είσαι συνδρομητής ΟΤΕ οπότε συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βρεις μια λύση ώστε να διατίθεται το replay tv και από τον kaon.

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να θέσω μια απορία εδώ μιας και τα δύο κομμάτια αυτά με ενδιαφέρουν και εμένα... :chinscratch:

Είδα μέσα απο την επίσημη σελίδα του OTE TV τα δύο πακέτα που έχει. ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x και ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου. Ποιό συμφέρει απο τα δύο; (Να αναφέρω πως είμαι ήδη συνδρομητής NOVA αλλά μάλλον θα το κόψω...).

Συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος απλά επειδή βλέπω πως υπάρχει αναφορά απο αρκετά μέλη εδώ ήθελα πληροφορίες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

*Ζητώ συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος ενότητα...

Καταρχήν θα πρέπει να δεις εάν μπορείς να πάρεις ΟΤΕ TV μέσω conn-x ανάλογα με το που κλειδώνει η γραμμή σου, αρκεί μια ερώτηση στο 13888 ή σε ένα ΟΤΕshop . Εννοείται ότι για να πάρεις ΟΤΕ TV μέσω conn-x πρέπει να έχεις γραμμή από ΟΤΕ και conn-x. Εάν όχι δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι.

Εάν λοιπόν έχεις καλή γραμμή από ΟΤΕ τότε θα σου πρότεινα ΟΤΕ TV μέσω conn-x, έχει τα Ελληνικά κανάλια, Replay TV, δυνατότητα εγραφής, πρόσβαση στο VoD με επιπλέπν χρέωση όμως και κάτι παιχνίδια, Karaoke κλπ....εκτός βέβαια και εάν θέλεις οπωσδήποτε HD κανάλια, οπότε ο δορυφόρος είναι μονόδορμος

Κατ αρχήν σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τα HD κανάλια δεν με απασχολούν και τόσο. Conn-x υπάρχει ήδη στο σπίτι, οπότε αυτό που μου μένει είναι να ρωτήσω αν υπάρχει κάλυψει; Η γραμμή μου κλείδώνει περίπου στα 10

εγω εχω κανει ειδη αιτηση για οτε tv μεσω connx και μου ειχαν πει τοτε οτι για να βαλω πρεπει η γραμμη μου να κλειδωνει πανω απο 8...(στα 13,6 κλειδωνει η δικια μου)
ετσι και εκανα αιτηση για οτε tv μεσω connx

Κατ αρχήν σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Τα HD κανάλια δεν με απασχολούν και τόσο. Conn-x υπάρχει ήδη στο σπίτι, οπότε αυτό που μου μένει είναι να ρωτήσω αν υπάρχει κάλυψει; Η γραμμή μου κλείδώνει περίπου στα 10

Μια χαρά είστε και οι δύο, απολύτως καλυμμένοι για OTE TV μέσω conn-x. το σχόλιο του imcan στην προηγούμενη σελίδα
είναι πολύ καλό και περιεκτικό.

Προσωπικά το έχω και αξίζει, πολύ ποιοτικό πακέτο και το καλό είναι
ότι αναβαθμίζεται το περιεχόμενο χωρίς να ανεβαίνει η τιμή, κάτι που δείχνει
ότι σέβονται τον κόσμο που δίνει τα ωραία του (και δυσεύρετα πια) λεφτά.

Ποοοοολύ βασικό το τελευταίο πια.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

εγω εχω κανει ειδη αιτηση για οτε tv μεσω connx και μου ειχαν πει τοτε οτι για να βαλω πρεπει η γραμμη μου να κλειδωνει πανω απο 8...(στα 13,6 κλειδωνει η δικια μου)
ετσι και εκανα αιτηση για οτε tv μεσω connx

Μια χαρά είστε και οι δύο, απολύτως καλυμμένοι για OTE TV μέσω conn-x. το σχόλιο του imcan στην προηγούμενη σελίδα
είναι πολύ καλό και περιεκτικό.

Προσωπικά το έχω και αξίζει, πολύ ποιοτικό πακέτο και το καλό είναι
ότι αναβαθμίζεται το περιεχόμενο χωρίς να ανεβαίνει η τιμή, κάτι που δείχνει
ότι σέβονται τον κόσμο που δίνει τα ωραία του (και δυσεύρετα πια) λεφτά.

Ποοοοολύ βασικό το τελευταίο πια.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα καλέσω απο αύριο και θα επανέλθω με νέα. Κάτι ακόμα αξίζει ο αποκωδικοποιητής με το σκληρό δίσκο ή όχι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα καλέσω απο αύριο και θα επανέλθω με νέα. Κάτι ακόμα αξίζει ο αποκωδικοποιητής με το σκληρό δίσκο ή όχι;

Αξίζει τρελλά! Κ εγώ αυτόν έχω και μ έχει σώσει όποτε λείπω. Βέβαια τώρα με το replay tv, πολλά κανάλια δε χρειάζονται εγγραφή αλλά
κάποια κανάλια δεν υποστηρίζονται από το replay tv κ έτσι ακόμα γράφω. Ενδεικτικά, βλέπω τακτικά τη Χ σειρά κ κάποια βραδιά έχω δουλειά. Το γράφω κ το βλέπψ μετά το επεισόδιο, συμβάν καθημερινό.
Η θέλω να δω τον Υ αγώνα στο ESPN σε ώρα για λυκάνθρωπους, το γράφω κ το βλέπω την άλλη μέρα νηφάλιος...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αξίζει τρελλά! Κ εγώ αυτόν έχω και μ έχει σώσει όποτε λείπω. Βέβαια τώρα με το replay tv, πολλά κανάλια δε χρειάζονται εγγραφή αλλά
κάποια κανάλια δεν υποστηρίζονται από το replay tv κ έτσι ακόμα γράφω. Ενδεικτικά, βλέπω τακτικά τη Χ σειρά κ κάποια βραδιά έχω δουλειά. Το γράφω κ το βλέπψ μετά το επεισόδιο, συμβάν καθημερινό.
Η θέλω να δω τον Υ αγώνα στο ESPN σε ώρα για λυκάνθρωπους, το γράφω κ το βλέπω την άλλη μέρα νηφάλιος...

Οπότε καλώ αύριο για να δώ τι και πως με τα διαδικαστικά και τη διαθεσιμότητα των αποκωδικοποιητών και θα επιστρέψω με νέα :)

* Τι δίσκο εχει μέσα; Στον απλό δηλαδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις εξωτερικό δίσκο για να κάνεις εγγραφή ή δεν υποστηρίζει γενικώς την επιλογή εγγραφής;

Last edited:

Λογικά θα είσαι ΟΚ, απλά να ξέρεις ότι εάν βάλεις ΟΤΕΤV η γραμμή σου θα κλειδώνει χαμηλότερα 1-2Mbps γιατί αλλάζουν το προφίλ....χωρίς βέβαια να είναι αυτό χειρότερο κατά ανάγκη

Λογικά θα είσαι ΟΚ, απλά να ξέρεις ότι εάν βάλεις ΟΤΕΤV η γραμμή σου θα κλειδώνει χαμηλότερα 1-2Mbps γιατί αλλάζουν το προφίλ....χωρίς βέβαια να είναι αυτό χειρότερο κατά ανάγκη

Κατάλαβα, θα κατέβουμε κι άλλο το "σκαλί" δηλαδή :bang: Άρα να υποθέσω πως σε συνδυασμό OTE TV και Internet θα μιλάω για το δεύτερο σκέλος μια ταχύτητα στα 4 για χρήση.:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Οπότε καλώ αύριο για να δώ τι και πως με τα διαδικαστικά και τη διαθεσιμότητα των αποκωδικοποιητών και θα επιστρέψω με νέα :)

* Τι δίσκο εχει μέσα; Στον απλό δηλαδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις εξωτερικό δίσκο για να κάνεις εγγραφή ή δεν υποστηρίζει γενικώς την επιλογή εγγραφής;

Έχει 200αρι σκληρό νομίζω 2.5 ιντσών. Δεν επιτρέπει σύνδεση εξωτερικού από το λογισμικό του δέκτη είναι κλειδωμένη
για εγγραφές η θύρα USB. Μπορείς όμως να φορτίζεις το κινητό σου ή ότι άλλο θες από εκεί!! :)
Το φορμάτ εγγραφής δε ξέρω ποιο είναι, αλλά κρατάει εκτιμώ καμιά 100αδα ώρες πρόγραμμα, αφού το σέσσιον της F1 είναι κανένα 1,5ωρο και τρώει περιπου το 1% του δίσκου.