Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Και εγώ αυτό ήθελα να ρώτησω με την εγκατάσταση το πακέτο πόσο θα πάει ..?και επίσης θα γίνει κάποια αλλαγή ...γιατί στις ταινίες περίμενα περισσότερη γκάμα..!

Καλησπερα στην παρεα. Σκεφτομαι να γινω συνδρομητης otetv και αναρωτιεμαι εαν τα καναλια που ειναι HD λειτουργουν σε τηλεοραση η οποια δεν ειναι HD (LG PJ550). Θα λειτουργουν σαν απλα καναλια η καθολου; Συγκεκριμενα ρωταω για καποια καναλια με ντοκιμαντερ. Ευχαριστω πολυ

Last edited by a moderator:

Καλησπερα στην παρεα. Σκεφτομαι να γινω συνδρομητης otetv και αναρωτιεμαι εαν τα καναλια που ειναι HD λειτουργουν σε τηλεοραση η οποια δεν ειναι HD (LG PJ550). Θα λειτουργουν σαν απλα καναλια η καθολου; Συγκεκριμενα ρωταω για καποια καναλια με ντοκιμαντερ. Ευχαριστω πολυ

Θα τα βλέπεις σε 720p, μέχρι αυτή την ανάλυση υποστηρίζει η τηλεόραση σου...

@Σεραφείμ 1366x768, HD Ready είναι η tv....

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

O OTE και τα άλλα δορυφορικά της Ευρώπης που έχουν HD κανάλια, αυτά είναι 1080 p?

Δεν υπάρχει 1080p εκπομπή από δορυφόρο.. Οι δορυφορικές εκπομπές είναι μέχρι 1080i.

Τώρα τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους 4Κ εκπομπές οι οποίες γίνονται συνδυαστικά από 4 κανάλια....

Δηλαδή σε τηλεόραση HD ready και full HD υπάρχει διαφορά στα δορυφορικά HD ή όχι?

Εννοείται, στην HD ready πας μέχρι 720p...

Στη full HD βλέπεις αυτό που μπορεί να σου δώσει ο δέκτης..

Προϋπόθεση για να καταλάβεις τη διαφορά στην εικόνα είναι να έχεις πολλές ίντζες στην tv.. Σε 32 και 37 πρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά για να καταλάβεις τη διαφορά...

Πάτε και καμιά βόλτα στο νήμα με τις τηλεοράσεις, έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να μάθετε..

Εννοείται, στην HD ready πας μέχρι 720p...

Στη full HD βλέπεις αυτό που μπορεί να σου δώσει ο δέκτης..

Προϋπόθεση για να καταλάβεις τη διαφορά στην εικόνα είναι να έχεις πολλές ίντζες στην tv.. Σε 32 και 37 πρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά για να καταλάβεις τη διαφορά...

Πάτε και καμιά βόλτα στο νήμα με τις τηλεοράσεις, έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να μάθετε..

Ευχαριστώ. Ναι θα το κοιτάξω.

καλησπέρα,

ποια η διαδικασια διακοπης του οτε τιβι πριν τον χρονο ?
υπαρχει πεναλτι ? και ποσο ?

εχω 2 μηνες την υπηρεσια

Επεξεργασία:
μαλιστα , 6 μηνες προστημο για διακοπη ...τα λογια ειναι περιτα

Ξέρετε αν μπορώ να πηγαινοφέρνω τον αποκωδικοποιητη στο εξοχικό και να βλέπω αφου ρυθμιστεί η κλίση του πιάτου που υπάρχει ήδη; Το έκανα παλιότερα με τη nova αλλά δεν ξέρω άν το έχει κάνει κάποιος με otetv, να μήν πληρώσω χωρίς αποτέλεσμα τον τεχνικό για την επαναρρύθμιση του πιάτου.

καλησπέρα,

ποια η διαδικασια διακοπης του οτε τιβι πριν τον χρονο ?
υπαρχει πεναλτι ? και ποσο ?

εχω 2 μηνες την υπηρεσια

Τα υπόλοιπα πάγια μέχρι τη λήξη του 12-μηνου δηλ. στην περίπτωση σου 10 πάγια

Ξέρετε αν μπορώ να πηγαινοφέρνω τον αποκωδικοποιητη στο εξοχικό και να βλέπω αφου ρυθμιστεί η κλίση του πιάτου που υπάρχει ήδη; Το έκανα παλιότερα με τη nova αλλά δεν ξέρω άν το έχει κάνει κάποιος με otetv, να μήν πληρώσω χωρίς αποτέλεσμα τον τεχνικό για την επαναρρύθμιση του πιάτου.

Εννοείται ότι μπορείς...

Για τους εκτος Ελλαδος ισχυουν οτι ισχυει για Νοβα?

Χρειαζεται διευθυνση εντος Ελλαδας? Τεχνικα θα ειναι οκ?

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Χρειάζεται ναι, αλλά υποθέτω μέσω ενός συγγενή/γνωστού δεν θα έχεις θέμα.
Τεχνικά τι εννοείς? Στοχεύεις τον Εurobird στις 9, συνδέεις τον δέκτη με το LNB και βλέπεις.