Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παιδιά καλησπέρα από έναν καινούριο στο φόρουμ!
Παρασκευή θα μου φέρουν εξοπλισμό OteTV στο σπίτι και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει τεχνικός για την εγκατάσταση. Ωστόσο ο υπάλληλος στο τηλέφωνο μου είπε ότι για την συνολική εγκατάσταση θα πρέπει να πληρώσω 99 ευρω:afro:
τόσα ζητάνε γενικώς? γιατί το ποσό θα ελεγα ότι είναι επιπέδου επιστημονικής φαντασίας, ειδικά σε τέτοιες εποχές!

ειναι νεα εγκατασταση ?
ρωτα και κανενα στην γειτονια σου να εχεις και μια αλλη προσφορα
σε ποια περιοχη εισαι ?

Εγώ είχα δώσει 50 ευρώ με δωρεάν εξοπλισμό... αλλά σύμφωνα με το site τώρα ζητάνε 99 ευρώ γιατί χρεώνουν και τον εξοπλισμό, 50 ευρώ η εγκατάσταση και 49 ευρώ ο εξοπλισμός...

Οι τιμές για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ είναι: Family Pack: 18,63/μήνα & Full Pack: 24,88/μήνα.

Για τον OTE TV Μέσω Δορυφόρου απαιτείται κεραιοσύστημα δορυφορικής λήψης. Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα ΟΤΕ είναι 99 (τιμή εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη ΟΤΕ 50 + τιμή κεραιοσυστήματος 60εκ. 49). Η τιμή για εγκατάσταση και κεραιοσύστημα περιλαμβάνει: α) την προμήθεια και εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας διαμέτρου 60εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), βάσεων στήριξης και ομοαξονικού καλωδίου, β) δορυφορική λήψη σε ένα μόνο σημείο στον χώρο του Πελάτη γ) μέγιστη απόσταση μεταξύ του δορυφορικού κατόπτρου και του αποκωδικοποιητή μέχρι 30 μέτρα δ) τη δυνατότητα λήψης αποκλειστικά του OTE TV Μέσω Δορυφόρου .Τυχόν επιπρόσθετες κατασκευές ή υλικά χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης με τον εγκαταστάτη. Μέγιστη απόσταση εξυπηρέτησης από τους εξουσιοδοτημένους εγκαταστάτες είναι 20χλμ. πέραν των οποίων καταβάλλεται σε αυτούς χιλιομετρική αποζημίωση (πληροφορίες για το κόστος της χιλιομετρικής αποζημίωσης παρέχονται στα σημεία πώλησης ΟΤΕ TV).]

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

πανόρμου αμπελόκηπους μένω, και ναι είναι νέα εγκατάσταση. Η σκέψη μου ήταν αυτή, να βρω κάποιον από τη γειτονιά να έρθει. έχει κανείς παρόμοια εμπειρία από τεχνικό οτέ? 99 ευρώ είναι εξωφρενικά πολλά.....

Επεξεργασία:
ckbond τώρα είδα την απάντηση σου, προφανώς πατάνε στο φθηνό της συνδρομής και χρεώνουν υπερβολικά την εγκατάσταση.....

Last edited by a moderator:

Η τιμή είναι απολύτως λογικη. Και αλλού να πάς και να ζητήσεις την εγκατάσταση τόσο θα σου πάρουν! Μάλιστα μερικοί πέρνουν και 110με 120€!

θα ρωτήσω γενικώς και θα επιστρέψω με feedback. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

δεν πρόσεξες τι έγραψα... ΔΕΝ είναι 99 ευρώ η εγκατάσταση...
η εγκατάσταση αυτή καθεαυτή είναι 50 ευρώ... τα υπόλοιπα είναι ο εξοπλισμός... Αν έχεις εξοπλισμό τα γλυτώνεις αν δεν έχεις τα πληρώνεις...

Τώρα αν τα 49 ευρώ για 30 μέτρα καλώδιο, LNB, πιάτο 60cm και ότι άλλο χρειάζεται για την στήριξη του σου φαίνονται πολλά, (ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μπορεί να πηγαίνουν αυτά), τότε κάνε μια έρευνα αγοράς και σύγκρινε τις τιμές...

Αν τα βρεις φθηνότερα τότε τα αγοράζεις και χρεώνεσαι μόνο την εγκατάσταση και όχι τα υλικά...

εξοπλισμό δεν έχω, Παρασκευή θα μου φέρουν όπως έγραψα στην αρχική μου ανάρτηση. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα, μου είπαν ξεκάθαρα ότι η μηνιαία συνδρομή αντιπροσωπεύει κόστος υπηρεσίας και επινοικίασης του εξοπλισμού, ενώ για την εγκατάσταση πρέπει να πληρώσω 99 ευρώ (τα οποία με αυτή τη λογική είναι όντως τσιμπημένα). Όπως και να χει θα κάνω μια έρευνα αγοράς, ή εναλλακτικά θα τα σκάσω να τελειώνουμε! :HTEHETH63:

Παρατηρώ πως όλοι οι transponders του OTETV είναι στην πάνω μπάντα, κάθετη πόλωση. Αυτό έτυχε ή είναι σχεδιασμένο και αν μπει και 6ος αναμεταδότης, θα είναι κι αυτός σε πάνω μπάντα, κάθετη πόλωση; Το ρωτάω γιατί κάτι τέτοιο διευκολύνει εγκατάσταση δεκτών PVR (και multiview αργότερα), αφού δε χρειάζεται νέα ξεχωριστή κάθοδος από το πιάτο, τουλάχιστο για τα κανάλια του πακέτου του ΟΤΕ. Γνωρίζει κανείς που έχει σχέση με τον ΟΤΕ;

Σχέση με τον ΟΤΕ δεν έχω αλλά αποκλείεται τέτοια πράγματα να γίνονται στην τύχη (είναι αυτό που λέμε "δεν έτυχε , πέτυχε").

Σχέση με τον ΟΤΕ δεν έχω αλλά αποκλείεται τέτοια πράγματα να γίνονται στην τύχη (είναι αυτό που λέμε "δεν έτυχε , πέτυχε").

Ποτέ δε ξέρεις, και στη Nova οι 4 από τους 5 είναι πάνω μπάντα οριζόντια, μόνο ένας είναι κάτω μπάντα οριζόντια.

Τι ισχύει ακριβώς με την εκμίσθωση του αποκωδικοποιητή στον ΟΤΕ TV; 'Απ' ότι είδα μέσω Conn-X ο απωκοδικοποιητής έχει τιμή εκμίσθωσης 3 ανά μήνα.Αν διακοπεί η υπηρεσία μετά,πρέπει να τους δώσεις πίσω τον αποκωδικοποιητή και να τους πληρώσεις και ένα ανάλογο ποσό;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τι ισχύει ακριβώς με την εκμίσθωση του αποκωδικοποιητή στον ΟΤΕ TV; 'Απ' ότι είδα μέσω Conn-X ο απωκοδικοποιητής έχει τιμή εκμίσθωσης 3 ανά μήνα.Αν διακοπεί η υπηρεσία μετά,πρέπει να τους δώσεις πίσω τον αποκωδικοποιητή και να τους πληρώσεις και ένα ανάλογο ποσό;

Τα 3 το μήνα είναι για τον αποκωδικοποιητή με το σκληρό. Οταν κανείς διακοπή τον επιστρέφεις.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Και αφορά otetv μέσω conn-x.

H πολιτική είναι ίδια και για το οτε τv μέσω δορυφόρου, απλά στο δορυφορικό δεν διατίθεται STB με σκληρό, οπότε δεν έχεις χρέωση αλλά έχεις την υποχρέωση να τον επιστρέψεις με όλα τα παρελκόμενα εάν καταργήσεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

H πολιτική είναι ίδια και για το οτε τv μέσω δορυφόρου, απλά στο δορυφορικό δεν διατίθεται STB με σκληρό, οπότε δεν έχεις χρέωση αλλά έχεις την υποχρέωση να τον επιστρέψεις με όλα τα παρελκόμενα εάν καταργήσεις

Η πολιτική είναι ίδια,δεν διαφωνώ.Απλά για να μην υπάρχει παρερμηνεία από μερικούς που δεν γνωρίζουν και γεμίζουμε άσκοπα μηνύματα,είπα να το αναφέρω.

παιδια για να ανανεωσει καποιος τη συνδρομη για ενα χρονο δε θαπρεπε να υπογραψει καποιο νεο συμβολαιο;
γιατι μου την εκαναν απλα με ενα τηλεφωνημα.δηλαδη τι σοι συμβολαιο καινουργιο ειναι αυτο;το εχω απορια.

παιδιά μια ερώτηση αν πάω απο φορθνετ στον οτε τώρα θα πληρώσω τέλη επανασύνδεσης; γιατί στο σαιτ λέι οτι είναι δωρεάν! και κάτι άλλο ακούγεται οτι ο οτε χρεώνει κάποια ποσά αναδρομικά στους λογαριασμούς του! ισχύει; παρακαλώ να απαντήσουν αυτοί που ξέρουν σίγουρα! ευχαριστώ!

Ερώτηση κρίσεως προς γνώστες: Τα ελεύθερα κανάλια που προσφέρει το Ote Tv είναι κάτι τελειωμένα, πιο χάλια πεθαίνεις, όσοι έχετε otetv με αντιλαμβάνεστε..... Αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία λήψης των καναλιών του HotBird (με την επιπλέον ταλαιπωρία νέας εγκατάστασης κλπ. κλπ.) ή να κάνω υπομονή μέχρι τον Eurobird 9B? Με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο τα μουσικά free to air του Hotbird, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες τώρα.....
Ευχαριστώ!

παιδιά μια ερώτηση αν πάω απο φορθνετ στον οτε τώρα θα πληρώσω τέλη επανασύνδεσης; γιατί στο σαιτ λέι οτι είναι δωρεάν! και κάτι άλλο ακούγεται οτι ο οτε χρεώνει κάποια ποσά αναδρομικά στους λογαριασμούς του! ισχύει; παρακαλώ να απαντήσουν αυτοί που ξέρουν σίγουρα! ευχαριστώ!

Εμένα με χρέωσε περίπου 31,22 για τέλος επιστροφής βρόγχου νομίζω στις άλλες εταιρείες είναι 36 (στην WIND σίγουρα) όπως ο ΟΤΕ χρεώνει και 2 μήνες έναντι οπότε ο πρώτος λογαριασμός είναι τετράμηνος σχεδόν άρα και λίγο τσουχτερός.