Νομίζω εξαρτάται από το όνομα που είναι ο λογαριασμός και την κατοικία.Αν κάποιος εχει στο όνομα του double play ote ,δικαιουτε μια μόνο φορά έκπτωση με ote tv ; μέχρι πόσα πακέτα του ote tv με την έκπτωση μπορείς να παρεις;ευχαρηστω πολύ!
Υπάρχει ποτέ περίπτωση να αποκτήσει replay-tv και η δορυφορική;
Καλησπερα παιδες! Σε 10 μερες κλεινω χρονο στον OTE TV. Ξερετε αν μπορω να τσιμπησω καμια προσφορα για να ανανεωσω; Διαφορετικα τι πρεπει να κανω για να συνεχισω ακομα στην υπηρεσια; Και επισης αλλο ενα ερωτημα που εχω, γινεται την υπαρχουσα συνδεση OTE TV που εχω να την μεταφερω στο λογαριασμο της κυριας κατοικιας μου οπου κ εκει υπαρχει ηδη μια συνδεση OTE TV;
Ανανεωσε αν θες με 6 μηνες μιση τιμη και τους υπολοιπους 6 στην κανονικη, καλη προσφορα πιστευω
Το επομενο διαστημα θα μεινω στο εξωτερικο...(Κωνσ/πολη)..μπορω να βλεπω οτε δορυφορικα??αν ναι ποσο θσ μου κοστιζει?
Ευχαριστω
Εχω την εντύπωση ότι μπορείς να βλέπεις ΟΤΕ αν κρίνω από τα άλλα παιδιά που είναι εξωτερικό και βλέπουν. Αρκεί από Κων/πολη να μπορείς να "βλέπεις" τον δορυφόρο του ΟΤΕ. Κοστίζει το full pack 25 E / μήνα.
Και τι θα τους πω για να παρω αυτη τη προσφορα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.