Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

1 ερωτήση:
1) Στην λίστα των καναλιών μπορώ να αλλάξω σελίδα-σελίδα και όχι καναλι-κανάλι. πχ να μην πάω απο την ΕΤ1 στην ΕΤ2 στην ΕΤ3 κλπ αλλά να πάω στην επόμενη σελίδα με κανάλια.

Πατωντας το κουμπι ch στο τηλεκοντρολ αλλαζεις σελιδες ανα 10 καναλια

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

1 ερωτήση:
1) Στην λίστα των καναλιών μπορώ να αλλάξω σελίδα-σελίδα και όχι καναλι-κανάλι. πχ να μην πάω απο την ΕΤ1 στην ΕΤ2 στην ΕΤ3 κλπ αλλά να πάω στην επόμενη σελίδα με κανάλια.
Αν πατήσεις egp ή το οκ και έπειτα channel + ή channel-.

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να μου πειτε τα HD καναλια του οτε ειναι σε ποιοτητα ιδια με τα ΗD της nova?

Παντω οι αγωνες nba σε hd δεν ξερω μου φαινονται 2 κλασεις πιο πανω απολα τα hd

Παντω οι αγωνες nba σε hd δεν ξερω μου φαινονται 2 κλασεις πιο πανω απολα τα hd

οντως κι εγω την ιδια εντυπωση εχω.ειδικα ομως το espn hd ειναι μακραν το ποιοτικοτερο(αν και το περιεχομενο του με αφηνει παγερα αδιαφορο)

Γεια σας παιδια.Θα ηθελα να μου πειτε τα HD καναλια του οτε ειναι σε ποιοτητα ιδια με τα ΗD της nova?
Για μένα τα HD του ΟΤΕ είναι αρκετά κατώτερα σε εικόνα σε σχέση με της NOVA.
Πολλά τεχνουργήματα στην κίνηση και μειωμένη λεπτομέρεια .
Για το δε ConcertsHD ,αν και πολύ καλό σε περιεχόμενο, HD είναι μόνο κατ'ευφημισμό , ακόμη και σε πρόσφατες παραγωγές , αφού προφανώς το bitrate πνέει τα λοίσθια.

Για μένα τα HD του ΟΤΕ είναι αρκετά κατώτερα σε εικόνα σε σχέση με της NOVA.
Πολλά τεχνουργήματα στην κίνηση και μειωμένη λεπτομέρεια .
Για το δε ConcertsHD ,αν και πολύ καλό σε περιεχόμενο, HD είναι μόνο κατ'ευφημισμό , ακόμη και σε πρόσφατες παραγωγές , αφού προφανώς το bitrate πνέει τα λοίσθια.

Θα συμφωνήσω κι εγώ. Στα κινηματογραφικά τουλάχιστο, η nova έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Και πολλές φορές στον ΟΤΕ οι ταινίες έχουν πρόβλημα στην κίνηση, πολύ άσχημο. Στα αθλητικά, οι μεταδόσεις από Γερμανικό και Ιταλικό ποδόσφαιρο στον ΟΤΕ είναι πάρα πολύ καλές. Αλλά την καλύτερη εικόνα στα hd του ΟΤΕ την βλέπω στο espn (πάντα άψογη εικόνα, αλλά το περιεχόμενο με αφήνει εντελώς αδιάφορο) και στο mtv (σε ορισμένες εκπομπές από το στούντιο). Sundance & iConcerts έχουν μετριότατη εικόνα, και λίγη σχέση έχουν με hd δυστυχώς. Είναι χαντακωμένα, αλλά δεν ξέρω αν φταίει αποκλειστικά ο ΟΤΕ για αυτό.

τελος χρονου κλεινω χρονο στον οτεtvκαι θελω να κανω διακοπη για να κανω καινουργια αιτηση στο ονομα της μανας μου και να παρω τους 6μηνες.διακοπη πως κανω με τηλεφωνο στον οτε,η πρεπει να παω σε καταστημα και να τους εξηγησω το λογο ωστενα κανω στο καπακι και την καινουργια αιτηση;

ρε παιδια θελω να ανανεωσω τον απριλιο που τελιωνει το συμβολαιο!θα παρω δωρεαν και τον καινουργιο εξοπλισμο ?

σκεφτομαι να βαλω οτε τβ μεσω δορυφορου και θα ηθελα να ρωτησω σε ποσες μερες θα ενεργοποιηθει το πακετο μου

σκεφτομαι να βαλω οτε τβ μεσω δορυφορου και θα ηθελα να ρωτησω σε ποσες μερες θα ενεργοποιηθει το πακετο μου

Ολα μπορουν να γινουν σε μια μερα , να κανεις την εγκατασταση του πιατου, αν δεν υπαρχει και αν εχεις στα χεριου σου τον δεκτη ενεργοποιειται αμεσως την ιδια μερα

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

γνωρίζει κανείς αν συνδιαστεί με το πακέτο conn-x στο εξοχικό,αν ισχύει η έκπτωση στα 19.90 ή ισχύει το 24,90 για το full pack?

19.90 δεν σε ρωτάει κανείς που θα βλέπεις εσύ το δορυφορικό σου. Αν είναι μέσω ίντερνετ τότε αναγκαστικά θα πρέπει στο χώρο που είσαι να έχεις και conn-x

Θελω ομως να παρω την εκπτωση για οικιακους πελατες οτε μεσω του connx στο εξοχικο γτ μονο εκει θα εχω συνδεση οτε,αυτο ρωταω αν το επιτρεπουνε η οχι λογω μικροτερης χρεωσης του πακετου connx-εξοχικο,θα δορυφορικο μιλαω παντα

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

λογικα πρεπει να ισχυει η εκπτωση αλλα παρε τηλ.το 13888 για επιβεβαιωση
δωρεαν ειναι!

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μπορει καποιος να πληρωσει τη συνδρομη ενός χρονου κατευθειαν?

αν κανω την αιτηση στο οτεσοπ θα μου δωσουν αμεσως το δεκτη και το πιατο ?

Τον δεκτη ναι.. Το πιατο αν ζητησεις εγκατασταση απο δικο τους τεχνικο θα στο φερει εκεινος την ημερα που θα δωσετε ραντεβου για να γινει.. Διαφορετικα αν εχεις δικο σου πιατο κ μπορεις να το ρυθμισεις στις 9Ε, μπορεις να ενεργοποιηθεις την ιδια στιγμη κιολας..