Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μια απορία που φαντάζομαι πως ολοι καποια στιγμη την είχαν. Εαν πούμε πως κάνω ΟΤΕ ΤΒ δορυφορικά σήμερα. Οταν δοθεί δέκτης με δισκο ας πουμε μετα απο 2-3 μηνες, εγω θα μπορέσω να τον προμηθευτώ ή θα πρεπει να περάσει 12μηνο; Δεν μιλάω για τσάμπα ας ειναι και επι χρήμασι αρκει να μπορω να το κάνω.

Επεξεργασία:
Εαν δοθεί η δυνατότητα να συνδεθεί εξ δισκος στον δέκτη τότε πως θα μπορόυμε να αλλάζουμε κανάλια και να γραφουμε κατι άλλο; Γινεται; ή οτι βλέπουμε θα το γράφουμε;

Last edited by a moderator:
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Συνήθως αν βάλεις κάτι παραπάνω στο συμβόλαιο σου δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά το 12μηνο ξεκινάει από την τελευταία μεταβολή.

Για να μπορούμε να γράφουμε κάτι και να βλέπουμε άλλο, για να γίνει χωρίς πρόβλημα θέλει διπλό δέκτη με διπλό lnb και 2 καλώδια στο δέκτη.
Με μονο δέκτη και ένα καλώδιο, κάποιοι αποκωδικοποιητές σου επιτρέπουν να γράφεις κάποιο πρόγραμμα και να βλέπεις άλλο κανάλι από τον ίδιο transporter. Αυτο όμως απαιτεί να έχει ο δέκτης κάποιο ειδικό chipset και κατάλληλο firmware, που δεν ξέρω αν διαθέτει ο ΚΑΟΝ

Καλησπερα
Ειμαι συνδρομητης νοβα σπορτ πακετο και ενδιαφερομαι για το οτε τβ φουλ πακετο.
Ωστοσο πριν κανω την μεταβαση θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματα.
Τι παιζει με τα τηλεοπτικα δικαιωματα του οτε τβ;
Ποια ειναι η ισχυ των συμβολαιων ανα προταθλημα;στο αγγλικο ειναι τρια χρονια.στο ισπανικο;στο γερμανικο;στο ιταλικο;
Παιζει να αφησει το σεπτεμβριο καποιο απο τα παραπανω λογω οτι ανοιχτηκε αρκετα με το αγγλικο;

Ευχαριστω πολυ

Δηλαδη για φετος και του χρονου 2013-2014 θα εχει αγγλικο, ισπανικο, ιταλικο και γερμανικο. Πολυ καλη περιπτωση :)

Και οχι μονο του χρονου.. ειναι και η σεζον 2014-2015 ;) Εχει πολυ ψωμι η υποθεση!

παιδια μια ερωτηση για τους κατοχους του πακετου μεσω δορυφορου,τα αθλητικα γεγονοτα που δειχνουν τα otesport hd1 και hd2 ειναι ολα σε high definition?

παιδια μια ερωτηση για τους κατοχους του πακετου μεσω δορυφορου,τα αθλητικα γεγονοτα που δειχνουν τα otesport hd1 και hd2 ειναι ολα σε high definition?

Ναι ολα! Οσα ειναι σε SD παιζουν στο ote sport 3 και 4!

Δηλώνω πολύ ικανοποιημένος από το otetv που έβαλα προ 3μήνου. Ελπίζω μόνο να μην αυξήσουν την τιμή γιατί κάτι πήρε το αυτί μου σε κάποιο φόρουμ (δεν θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το φόρουμ ή σε άλλο). Και κάτι λένε για υπηρεσία otetv ON THE GO. Δεν ξέρω πώς θα το υλοποιήσουν...

Καλησπέρα σε όλους ..θα ήθελα μια βοήθεια,η κάρτα του οτεtv μπορεί να παίξει με άλλον αποκωδικοποιητή, η μονο αυτόν που παρέχει ο οτε???

Καλησπέρα σε όλους ..θα ήθελα μια βοήθεια,η κάρτα του οτεtv μπορεί να παίξει με άλλον αποκωδικοποιητή, η μονο αυτόν που παρέχει ο οτε???

όχι, μόνο με του ΟΤΕ

Καλημέρα σε όλους. Ενημερώστε με σας παρακαλώ γιατί θα πάθω κανένα εγκεφαλικό πρωί πρωί... Μου ήρθε μόλις ένας λογαριασμός απο τον ΟΤΕ ΤV. Γράφει το εξής : Ο λογαριασμός σας απο 15/2/2013 εως 22/2/2013 ανέρχεται σε : 41 ευρώ !!!!!!! Παρακαλούμε για την εξόφληση του. What a F.... !!! Έχω βάλει το foul pack ΠΟΥ σημαίνει 24 κάτι ευρώ το μήνα....να υποθέσω ότι είναι χωρίς φπα ? Επίσης πριν βάλω την υπηρεσία η τηλεφωνήτρια που είχε πει ότι θα μου έρθει ένας λογαριασμός σε 2 μήνες απο την έναρξη της υπηρεσίας. Να σας θυμίσω επίσης ότι εδώ και πάνω απο μια εβδομάδα δεν έχω ακόμη νέο δέκτη, αφού ο δέκτης που μου έστειλαν είναι ελλατωματικός. Όποιος γνωρίζει κάτι ή δεν τα κατάλαβα εγώ καλά ας με ενημερώσει...πριν πάρω εγώ τηλέφωνο σε αυτούς... και ζητήσω ακύρωση συνδρομής και άλλα πολλά...

Ευχαριστώ

Κατ'αρχάς η τιμή είναι 24,88 ευρώ με ΦΠΑ. Κάτι ανάλογα "περίεργο" είχα και εγώ στον πρώτο λογαριασμό όταν δεν ήξερα ακόμα τον τρόπο χρέωσης του ΟΤΕ. Στον πρώτο λογαριασμό λοιπόν, συνήθως χρεώνεσαι εκτός του επόμενου διμήνου (το οποίο πληρώνεις πάντα προκαταβολικά και είναι 24,88*2 = 49,76) και την περίοδο χρήσης (αναλογικά) από τότε που ενεργοποιήθκε η υπηρεσία μέχρι τις 22-23 του μήνα που ξεκινά η επόμενη περίοδος χρέωσης. Πχ. αν η συνδρομή σου άρχισε να μετρά από τις 15, στον πρώτο λογαριασμό θα χρεωθείς ένα έξτρα 7 ημερών (από 15 μέχρι 22) δηλαδή περίπου 6-7 ευρώ, πράγμα λογικό.

Τώρα βέβαια αυτό το 41 που αναφέρεις είναι περίεργο γιατί είναι λιγότερο από το άθροισμα 2 μηνών που είναι το μίνιμουμ που θα πρεπε να πληρώσεις, όπως επίσης περίεργο είναι ότι αν πήρες προσφορά με 2 μήνες δώρο, ο λογαριασμός θα πρεπε να έρθει σε 2 μήνες περίπου και όχι τόσο γρήγορα. Μπορείς να γράψεις πιο αναλυτικά τι χρεώσεις αναφέρει ο λογαριασμός;

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου. Λοιπόν, δεν έχω βρεί ακόμη χρόνο να τους πάρω τηλέφωνο, αναλυτικά όμως ο λογαριασμός μου γράφει...

41 euro για περίοδο χρήσης 15/2-22/2/13 -

Καταλαβαίνω τι σημαίνει να προπληρώνεις, το περίεργο είναι η περίοδος χρήσης της μια εβδομάδας... Δεν πιστεύω να έρθει και άλλος λογαριασμός σε ένα μήνα ... ! Επίσης με ενημέρωσαν ότι σήμερα μου ήρθε και ο νέος δέκτης... οπότε και θα γίνει και το απαιτούμενο τηλεφώνημα για να δω τι σημαίνουν όλα αυτά... και αν τελικά μπορέσω να κόψω τις ημέρες που δεν είχα την υπηρεσία.

Πάρε τηλέφωνο να σου εξηγήσουν τον λογαριασμό και κράτα και σημειώσεις, έτσι είχα κάνει εγώ για να βγάλω άκρη και τελικά έβγαλα, δεν σε κλέβει κανείς.

Αν έχουν κάνει κάποια λάθος χρέωση θα βρεις δίκιο, το θέμα είναι πότε. Εμένα μου πήρε 10 μήνες για να αρχίσω να χρεώνομαι ξανά ως πελάτης ΟΤΕ και την επιστοφή χρημάτων την αναμένω με την χρέωση Απριλίου...

Λοιπόν μετά απο επικοινωνία μαζί τους μου εξήγησαν αναλυτικά τι έγινε. Έκαναν λέει συστημικό λάθος. Θα γίνει και κάποια αποχρέωση ώστε να διορθωθεί ο λογαριασμός στο επόμενο δίμηνο. Το άλλο είναι ότι ο δέκτης που μου έστειλαν αυτή τη φορά είναι το προηγούμενο μοντέλο με τα πράσινα γράμματα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να με πειράζει αυτό, νομίζω πως δεν χάνω κάτι απο αυτό. Παρόλα αυτά ο χρόνος που μου πήρε να συνδεθώ και να λύσω το θέμα μου ή την νεα ενεργοποίηση της κάρτας ήταν πολύ σύντομος και αυτό είναι θετικό. Ελπίζω να μη έχω πρόβλημα ξανά και όλα να πάνε καλά...επιτέλους..

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες σας.