Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν ξερω αλλα για να το εκανες με την Νοβα ποια η διαφορα με τον Οτε ωστε να μην γινεται..

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξερει κανεις που μπορω να βρω τη νεα εκδοση <1.2> του OTE TV Guide για smartphones?
Κοιταξα στο Play Store αλλα δεν υπαρχει!!

Ξερει κανεις που μπορω να βρω τη νεα εκδοση <1.2> του OTE TV Guide για smartphones?
Κοιταξα στο Play Store αλλα δεν υπαρχει!!

Προφανώς θα μπει στο play store μόλις γίνει διαθέσιμη, δε νομίζω να υπάρχει αλλού και να στην κρύβουνε!

Καλησπέρα στη παρεα ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής του OTE TV κ θα ήθελα να ρωτήσω αν ο δέκτης έχει την δυνατότητα αλλαγής ήχου ή μονο Ελληνικο ήχο έχει;
Ευχαριστώ!!!!

ναι εχει τη δυνατοτητα. αλλα μονο οπου ειναι διαθεσιμο. προς το παρον το εχω δει μονο στα αθλητικες μεταδοσεις και στο disney channel

Last edited by a moderator:

Ευχαριστω φιλε κ εμενα με ενδιαφερουν οι αθλητικες μεταδοσεις απλα σε εναν φιλο μου που το εχει δεν ειδα πανω στο τηλεκοντρολ να εχει κανα κουμπι που να μπορεις να αλλαξεις τον ηχο.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα στη παρεα ενδιαφέρομαι να γίνω συνδρομητής του OTE TV κ θα ήθελα να ρωτήσω αν ο δέκτης έχει την δυνατότητα αλλαγής ήχου ή μονο Ελληνικο ήχο έχει;
Ευχαριστώ!!!!

Η εναλλακτική γλώσσα είναι μόνο η Αγγλική.

Γεια σας, παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Αν θέλω να ενεργοποιήσω την κάρτα από Γερμανία, πώς θα μπορώ;

Όχι greeklish!

Παιδιά μια ερώτηση. Λήγει το 12μηνο μου σε ΟΤΕ TV σε λιγες μέρες. Αν το κόψω και το ξαναβάλω τον Σεπτέμβρη πχ, θα πληρώσω τέλος ενεργοποίησης ή είναι δωρεάν;

...και να προσθεσω το ερωτημα.σε τετοια περιπτωση υπαρχει δικαιωμα αποκτησης του νεου δεκτη?

Θυμίστε μου. Ο αδερφός μου έχει OTEtv σπίτι του. Μπορεί να πάρει άλλη μια συνδρομή στο όνομά του ; (την θέλω για μένα)

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γεια σας, παιδιά. Έχω μια ερώτηση. Αν θέλω να ενεργοποιήσω την κάρτα από Γερμανία, πώς θα μπορώ;

Όχι greeklish!

Κάνεις ό,τι και εγω.. Παιρνει ο συγγενής/φιλος (στον οποίο έγινε η εγγραφη) τηλ στον ΟΤΕ, με ανοικτη ακρόαση το τηλέφωνο και εσενα mute στο skype να ακους και να κάνεις ό,τι λένε στο τηλ. Αλλιώς ενεργοποιηση στην Ελλάδα η κάρτα και μετα ταξίδι στο εξωτερικό.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Θυμίστε μου. Ο αδερφός μου έχει OTEtv σπίτι του. Μπορεί να πάρει άλλη μια συνδρομή στο όνομά του ; (την θέλω για μένα)

Ναι...

Γειά σας. Σήμερα έβαλα σε λειτουργία το σύστημα του ΟΤΕTV. Όλα μια χαρά εκτός από τον ήχο. Διαπίστωσα με λύπη όχι ΚΑΝΕΝΑ HD κανάλι και από τα 17, δεν έχει πεντακάναλο ήχο. Μόνο το Σαντανς Τσανελ έχει dolby και αυτό είναι δικάναλο. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε ο ενισχυτής αλλά, και το PS3 και η nova παίζουν μια χαρά και «ανοίγουν» όλα τα κανάλια όταν χρειάζεται. Τι να πω... απαράδεκτο!!!

Με οπτική έχει συνδέσει αποκωδικοποιητή-ενισχυτή;