Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ευχαριστώ. Δεν εννοούσα αν το είχες με coaxial αλλά μέσω HDMI. Η Nova με τον Pace περνάει DD 5.1 και μέσω HDMI.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το γνωρίζω για τη Nova αν και είχα σύνδεση με coaxial. Οπως είπα και πριν στη nova δουλεύει μια χαρα και ο ενισχυτής μου «ανοίγει» και τα πέντε κανάλια στα HD (πλην του National Geographic Wild HD). Ρωτάω για να ξέρω ρε παιδιά... Έχει κανα κανάλι DD 5.1 ή όχι, προς το παρόν και φωνάζω «άδικα» για τους Γερμανούς;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

DD 5.1 έχει μόνο το CinemaOnDemand 1HD, δυστυχώς ο OTE TV είναι πολύ πίσω σε αυτό το θέμα…
Ψηφίστε για τη βελτίωση των υπηρεσιών του εδώ: http://rexsat.blogspot.gr/

Last edited by a moderator:

Γεια σας! Έχω μια απορία, το teletext λειτουργεί στον ote tv; Επειδή το πατάω το κουμπάκι από το τηλεχειριστήριο να ανοίξει το teletext και δε μου βγάζει τίποτα... Ποιο είναι το πρόβλημα;

Όχι greekilish!

Αυτό, μου το είπε ο τεχνικός... Οχι φίλε giorikas91 δεν δουλεύει ακόμα!

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γεια σας! Έχω μια απορία, το teletext λειτουργεί στον ote tv; Επειδή το πατάω το κουμπάκι από το τηλεχειριστήριο να ανοίξει το teletext και δε μου βγάζει τίποτα... Ποιο είναι το πρόβλημα;

Όχι greekilish!

Το Teletext δουλεύει μόνο μέσω SCART στο δορυφορικό και πρέπει να πατήσεις το αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης....το αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του STB δεν δουλεύει. Επίσης ο ΟΤΕ περνάει TELETEXT μόνο για τη ΝΕΤ αυτή τη στιγμή.

Στο IPTV είναι διαφορετικά τα πράγματα, το TELETEXT δουλεύει κανονικά τόσο από SCART όσο και από HDMI για όλα τα κανάλια

τηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν μπορώ να καταλάβω, πως το κουμπί του τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και η κάρτα τελετεξτ της τηλεόρασης, κάνουν το τελετεξτ να δουλεύει στον αποκωδικοποιητή του ΟΤΕTV... :blink:

Μέσω του SCART περνάει το αναλογικό σήμα (audio/video/teletext) το οποίο απλά απεικονίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης . Οπότε όταν πατάς το Teletext κουμπί στο τηλεκοντρόλ της TV αλλάζεις την αναλογική έξοδο που βγάζει ο αποκωδικοποιητής, δηλ, το STB κάνει pass-through το TELETEXT και συντονίζεσαι σε άλλο PID του καναλιού.

Καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργιος στο forum και θέλω τη βοήθεια σας έχω τον αποδικοποιητη του ΟΤΕ και πιάτο 1 μετρο
Και θέλω να βάλω και δεύτερο LNB για να πιασω τον hot bird ο τεχνικός του ΟΤΕ μου λέει ότι μπορώ ο τεχνικός όμως που ήρθε στο σπίτι να το εγκαταστήσει μου είπε ότι δεν γίνεται δεν διαβάζει τον άλλο δορυφόρο ο αποδικοποιητης του ΟΤΕ
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ???

O τεχνικός που ήρθε στο σπίτι, να φύγει όπως ήρθε!
Τι αρλούμπες είναι αυτές!
Αυτός που μπορεί να σε βοηθήσει, είναι ένας άλλος τεχνικός.:idea:

Ο δέκτης του ΟΤΕ βλέπει μέχρι 4 δορυφόρους.

Ο τεχνικός σου θα μπερδεύτηκε με τον δέκτη της NOVA που βλέπει μόνο ένα.

Τα ελεύθερα κανάλια του δορυφόρου, πώς τα βλέπω στον δέκτη;

Eννοείς του eurobird? Το ίδιο ισχύει, βέβαια, για όλους τους δορυφόρους.
Μενού > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις συστήματος > Ελεύθερα κανάλια > Δορυφορικά κανάλια.
Εκεί ανοίγεις πακέτο ποπ κορν.:popcorn:
Διαλέγεις δορυφόρο (Eurobird και μετά και άλλους, αν έχεις).
Αυτόματη αναζήτηση.
Τα βρίσκει το κουτί.:2thumb22sup:
Έχει τσεκαρισμένα τα κανάλια.
Είτε τα φορτώνεις όλα και αργότερα διαγράφεις όσα δεν σου κάνουν (μενού > ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις συστήματος > Ελεύθερα κανάλια > Διαγραφή καναλιών > τσεκάρεις με ΟΚ τα κανάλια > επιβεβαιώνεις με κόκκινο).
Είτε κάνεις αποεπιλογή με κόκκινο όλων και φορτώνεις ένα-ένα όσα σου κάνουν! (επιλέγεις με ΟΚ, αποθηκεύεις με μπλε).
Είναι εντελώς φακίρικο.:stoned:

γνωριζει καποιος αν κανω διακοπη του OTETV θα μπορω να βλεπω τα ελευθερα του Hotbird(εχω δευτερο LNB) πανω?ειμαι ασχετος με τα τεχνικα θεματα

αν διατηρείς τον δέκτη (έχει χρησικτησία νομίζω) μια χαρά μπορείς

ευχαριστω για την απαντηση Μιχαλη.νομιζω οτι τον διατηρω.εχω 20 μηνες στην πλατφορμα(δορυφορικο) και θα κανω ενα καλοκαιρινο διαλλειμα

Μαζί με τη νέα προσφορά των 2 πρώτων μηνών δωρεάν ισχύει ακόμα και η συνδυαστική πρσφορά με το Conn-X double play που έπαιζε;
Επίσης αν έχεις έτοιμη εγκατάσταση πως μπορείς να πάρεις το πιάτο και το lnb;

Να ροτησω και εδω, μπορεις να βαλεις οτε τβ και να βλεπεις σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις ή δεν οχι?