Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα πως μπορώ να αποθηκευσω στο τηλεκοντρολ του ΟΤΕ tv μέσω δορυφόρου κανάλια στους αριθμούς που εχει επάνω δηλαδή να παταω πχ το 1 και να με παει στο mega .

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μου έδωσαν πολυτηλεχειριστήριο που υποστηρίζει και δορυφορικούς δέκτες. Ξέρουμε κωδικό για τον KAON ;

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

πρέπει να μας πεις την μάρκα και το μοντέλο του πολυτηλεχειριστηρίου

Ευχαριστώ Σεραφείμ, θα ποστάρω κια εκεί. Βλέπω όμως ότι με αυτόματη αναζήτηση, πάλι δεν μπ'όρεσε να βρει τον δέκτη ..

Last edited by a moderator:

Όλα τα κανάλια του ΟΤΕ cinema 1, 2, 3 & sport 1, 2, 3, 4 δεν έχουν εικόνα και στο πάνω μέρος αναφέρει Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων HD περιεχομένου (HDCP). Μπορεί να μου πει κανείς; Τι συμβαίνει; Τι πρέπει να κάνω; Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα!!!

Γεια χαρα παιδια. Ξερει κανεις πως μπορω να καλεσω το 13888 απο το εξωτερικο; Ευχαριστω προκαταβολικα.

Μπες στο https://www.ote.gr/web/guest πάνω πάνω γράφει call back, πάτα το, γράψε τα στοιχεία σου, και θα σε πάρουν αυτοί από τον οτε .

Last edited:

Σε ευχαριστω πολυ Athens αλλα δεν αναγνωριζει το νουμερο.

Όλα τα κανάλια του ΟΤΕ cinema 1, 2, 3 & sport 1, 2, 3, 4 δεν έχουν εικόνα και στο πάνω μέρος αναφέρει Προστασία Πνευματικών Δικαιωμάτων HD περιεχομένου (HDCP). Μπορεί να μου πει κανείς; Τι συμβαίνει; Τι πρέπει να κάνω; Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα!!!

To HDCP είναι προστασία εγγραφής μέσω της θύρας HDMI. Εάν η τηλεόραση σου δεν έχει τη σχετική άδεια ή υπάρχει καποιας μορφής ασυμβατότητα με τον αποκωδικοποιητή εμφανίζεται το μύνημα που αναφέρεις. Προσπάθησε να αλλάξεις θύρα HDMI (καμία φορά η θύρα HDMI/DVI παρουσίαζει προβλήματα) ή να συνδέσεις την τηλεόραση με SCART. Εναλλακτικά .....αλλάζεις τηλεόραση ή ψάχνεις για μηχανάκι που ξεγελάει το HDCP

Το ίδιο πρόβλημα συναντάται και σε ορισμένα DVDs εγγραφής (βλ. LG) ακόμα και μέσω scart (το ξέρω από πρώτο χέρι :bigcry: )

Επομενη ερωτηση: ξερει κανεις πως μπορω να αλλαξω την ωρα; Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δεν μπορείς, το STB παίρνει την ώρα από το δορυφορικό σήμα

Ευχαριστω imcan. Η νοβα εχει αυτη την επιλογη οποτε νομιζα οτι την εχει και ο οτε.

Δεν μπορείς, το STB παίρνει την ώρα από το δορυφορικό σήμα

Μου κάνει λίγο εντύπωση αυτό. Όλοι οι δορυφορικού δέκτες μπορούν κατ επιλογήν να παίρνουν την ώρα από το δορυφορικό σήμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή της ζώνης ώρας στην οποία βρίσκεσαι (GMT +/- #).
Δηλαδή στον Kaon είναι 'καρφωμένη' η τιμή?

Έτσι ενημερωτικά τι τηλεόραση έχεις?
Ελπίζω να βρείς λύση!