Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

1. ποτε προβλεπεται να δωθουν τα hd καναλια μεσω vdsl?
2. ο pvr δεκτης που ερχεται θα εχει το replay tv και video club εξ αρχης ? η θα ειναι μονο για να γραφεις?

Mια απο τα ίδια με τον συνοδοιπόρο little... ειμαι ενα βημα πριν την κανω απο το υπερθεαμα της nova και ψαχνομαι σχετικά με το OTETV... διαβασα καπου για νέο δέκτη ξερουμε περισσοτερες λεπτομερειες και ποτε με το καλό θα βγεί ?

θα βγει το σεμπτεβριο και θα ειναι pvr!!!θα χρεωθει με χρησιδανειο[3 ευρω οπως στο connx]....

Αρα τι συμφερει για καποιον που θελει να γινει νεος συνδρομητης ? να περιμενει μεχρι τον Σεπτεμβριο ή να μπει τωρα? Υπαρχει η δυνατοτητα να τον αγορασεις μετα?

Last edited by a moderator:

ναι αλλα αμα το αφησεις για σεπτεμβρη θα χασεις την εναρξη των πρωταθληματων.....ο pvr μπορει να δωθει και προς το τελος του σεπτεμβρη....δεν θα μπορεις να τον αγορασεις γιατι θα ειναι με χρησιδανειο!!!!

θα βγει το σεμπτεβριο και θα ειναι pvr!!!θα χρεωθει με χρησιδανειο[3 ευρω οπως στο connx]....
;;; ; εχει βγει ανακοίνωση; και για την τιμή κιόλας;

Πληροφορίες περιοδικού μόνον.... όχι ανακοίνωση

βασικά καλό θα είναι να λέμε τις πηγές ο οτε ουτε καν που έχει αναφέρει γαι νέο δέκτη! εγω σήμερα πήρα και ρώτησα! και εδω μας λέτε και την τιμή; δεν το λέω με ειρωνία απλά γράψτε τις πηγές σας για να ξέρουμε...

ότι γράφεται σε ένα φόρουμ πάντα υπέχει ένα ρίσκο εγκυρότητας εκτός αν το ανακοινώνει επίσημα κάποιος ή κάποια εταιρεία. από εκεί κ έπειτα το κάθε μέλος και ειδικά τα παλιότερα έχουν περάσει επιτυχώς ή όχι κάποια τεστ εγκυρότητας. άρα είτε το δέχεσαι είτε όχι...

για εμένα καλύτερα να ξεκινήσει κάποιος την συνδρομή στα μέσα αυγούστου γιατί αν ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα και κλειστούν και άλλες συμφωνίες, δεν μπορείς να ξέρεις ότι θα μείνει σταθερή η τιμή ή ότι δεν θα γίνουν πακέτα...

Δεν νομίζω να υπάρχουν "τέστ εγκυρότητας". Μέχρι να ανακοινωθεί κάτι από μια εταιρία, είναι φήμη (που έχει την πλάκα της να την ακούμε). Και την πιο έγκυρη πληροφόρηση να έχεις, δεν σημαίνει ότι η εταιρία δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη μέχρι να συμβεί κάτι...

Προχθές που μιλούσα με ενα παλικάρι σε ενα καταστημα ΟΤΕ στη Θεσσαλονικη μου είπε άτυπα πως συζητιέται σε διαφορα meetings εδώ και λιγο καιρό η σκέψη διακοπής της παροχής ΟΤΕ TV μέσω Connx και να παραμείνει μόνο δορυφορικό. Μήπως σκέφτονται να ενοποιήσουν την υπηρεσία και να "βγαίνει" μονο μέσω του δορυφορικού δεκτη και όποιος θέλει να ρίχνει και ενα πιάτο και να την μετατρεπει ανάλογα με τις ανάγκες του; ή έχουν σαν σκέψη την εισαγωγη του ondemand μέσω της θύρας ethernet συγχρόνως και του tvclub.

Ξαναδιάβασε τι έγραψα.... τα guru και τις π@π@ριές τα προσπερνάω... μακρυά από εμένα..

Προσπαθούμε να δίνουμε σωστές συμβουλές, για να το κάνουμε αυτό προσπαθούμε να μένουμε ενημερωμένοι...

Δεν εχω προβλημα να παραδεχτω οτι εκανα λαθος. Ισα ισα που ευχαριστησα τα παιδια που με διορθωσαν. Νομιζεις οτι ξερεις κατι μεχρι να σε διορθωσει καποιος. Αυτο που δε μπορω ειναι το υφος χιλιων καρδιναλιων λες και γεννηθηκες με γνωσεις. Καπως απεκτησες αυτες τις γνωσεις και σιγουρα εχεις δωσει λαθος πληροφοριες στη πορεια.

Δεν ειχα προθεση να δημιουργησω προβλημα και ευχαριστω τους διαχειριστες του φορουμ για τη φιλοξενια.

δεν είναι θέμα γκουρου και κοινων θνητών. σκέψου εσένα στην θέση του φίλου, που θα διάβαζες αυτά που του γράφεις και μετά θα πήγαινες στο εξωτερικό και δεν θα μπορούσες να κάνει τίποτα. όταν κάνουμε ένα λάθος ας μην το συνεχίζουμε μη αναγνωρίζοντας το...

Αυτο που λες δεν εγινε οποτε δε μπορω να καταλαβω σε τι ωφελει το σχολιο σου. Οπως ειδες ευχαριστησα τα παιδια για τη διορθωση που σημαινει οτι παραδεχτηκα το λαθος μου.

Καλημερα . Εχουμε καμμια ενημερωση για το μεχρι ποτε ισχυει η προσφορα για Full Pack OTE TV με 2 μηνες συνδρομης δωρο? Και αν ισχυει οτι πληρωνουμε την εγκατασταση στα 50 Euro , με δωρο το κατοπτρο?

Γεια σου φίλε.Πριν απο 2 ημέρες ρώτησα και στο κατάστημα του οτε εδώ (Σέρρες) αλλά και στο 13888 και μου είπαν ότι η προσφορά με δώρο το κάτοπτρο έχει λήξει εδώ και καιρό (πως γίνεται αυτό μην με ρωτάς,ανακοινώθηκε μέσα Ιουνίου και έχει λήξει εδώ και καιρό!!!Δηλαδή ήταν για καμιά βδομάδα μόνο???).Η προσφορά που ισχύει τώρα (μου είπαν δεν ξέρουν για πόσο ακόμα θα ισχύει) και τελικά έκανα συνδρομή είναι οι 2 πρώτοι μήνες δωρεάν με 99 Euro αν διαλέξεις εγκατάσταση απο τους συνεργάτες του οτε (50 το συνεργείο και 49 το πιάτο).

παιδια μια απλη ερωτηση,πες οτι πχ ειμαι απο λαρισα και μενω κρητη 5 μηνες το καλοκαιρι, στη λαρισα εχω ote(σταθερο) και θελω να βαλω ote tv στην κρητη δεν εχω σταθερο οποτε θα κανω την συνδεση στο τηλεφωνο που εχω στη λαρισα,
τωρα θελω να ρωτησω αν θα εχω προβλημα που θα το παρω για 6 μηνες κρητη;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εσύ θα λες πως το έχεις Λάρισα και πήγαινε τον δέκτη διακοπές όπου θέλεις!

Την εγκατάσταση όμως του πιάτου στο νέο μέρος όπου θα πας το δέκτη θα στην κάνει ιδιώτης.Όχι του υπάλληλος του ΟΤΕ.Εκτός αν έχεις έτοιμο πιάτο εκεί στραμένο στις 9 μοίρες ανατολικά.

Last edited:

αν παρω τον αποκωδικοποιητη στο εξοχικο, και τον ρυθμισω με ενα καινουριο πιατο που ειναι εκει, οταν θα τον ξαναπαω στην αθηνα, θα θελει παλι ρυθμιση? Ή με το που θα τον βαλω ξανα στην αθηνα θα δουλευει κανονικα? ενοειται οτι στο πιατο της αθηνας δεν θα εχει πειραχτει τιποτα.