Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μόνο το νέο πιάτο στο εξοχικό θα ρυθμιστεί μία φορά και θα μπορείς να πηγαινοφέρνεις τον δέκτη Αθήνα - εξοχικό, χωρίς να χρειάζεται να του κάνεις τίποτα!

Καλημέρα στους εναπομείναντες στα σπίτια τους Members..! Θα ήθελα να ρωτήσω (Κυριακάτικα) αν εχουμε κανένα νέο για τον ήχο στα HD κανάλια του ΟΤΕ; Θα υπάρξει αναβάθμιση σε 5.1 (να θυμίσω ότι δεν έχει κανένα κανάλι απο τα 17);

Last edited by a moderator:
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

βλεπω εβαλε και ο ΟΤΕ fingerprint οωπς η nova δεν ξερω αν το λεω σωστα ειναι αυτο με τα πολλα γραμματα

ναι κ γω χτες το παρατήρησα κάτω αριστερά στην οθόνη κάτι αριθμοί με γράμματα μαζί.

Εγώ αυτό με τους αριθμούς κάτω αριστερά το είδα για πρώτη φορά το Σάββατο την ώρα του αγώνα του Παναθηναικού με τη Νόριτς και ξανα χθες το μεσημερι που ειχε το Γερμανικο της Β κατηγορίας.Στην αρχή απόρησα.Άλλαξα σε άλλο κανάλι μήπως φύγει και είδα πως παρέμεινε.Οπότε κατάλαβα ότι ήταν από τον ΟΤΕ.

αν παρω τον αποκωδικοποιητη στο εξοχικο, και τον ρυθμισω με ενα καινουριο πιατο που ειναι εκει, οταν θα τον ξαναπαω στην αθηνα, θα θελει παλι ρυθμιση? Ή με το που θα τον βαλω ξανα στην αθηνα θα δουλευει κανονικα? ενοειται οτι στο πιατο της αθηνας δεν θα εχει πειραχτει τιποτα.
θα δουλεύει κανονικά. εκτός αν κάποιος έχει πειράξει το πιάτο στην αθήνα

Τώρα τελευταία εχει αρχίσει να εκπέμπει σε ακανονιστα διαστήματα και σε πολλα κανάλια αθλητικά και μη κάτω αριστερά στην οθόνη ενα 7ψηφιο , εάν μέτρησα σωστά, αριθμό. Ξέρει κανεις κάτι περισσότερο;;;

Ειναι το λεγόμενο "fingerprint", ουσιαστικά αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στην κάρτα σου. Ειναι ένας τρόπος που έχουν οι πάροχοι για να ελέγχουν τις κάρτες αν ειναι νόμιμες η όχι.

Μην ανησυχείς

Last edited by a moderator:

Τώρα τελευταία εχει αρχίσει να εκπέμπει σε ακανονιστα διαστήματα και σε πολλα κανάλια αθλητικά και μη κάτω αριστερά στην οθόνη ενα 7ψηφιο , εάν μέτρησα σωστά, αριθμό. Ξέρει κανεις κάτι περισσότερο;;;
Μόλις τρία μηνύματα πιο πάνω αναφέρθηκε...

Τέλη του μηνός λίγει η σύμβαση. Πρέπει να επικοινωνήσω με τον ΟΤΕ η είναι καλύτερα να το αφήσω όπως είναι.

Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις?
Αν θες να σταματήσεις, πρέπει να πας σε κάποιο μαγαζί οτέ ή Γερμανός.
Αν θες να συνεχίσεις ως έχει, συνεχίζεις ως έχει.
Υπάρχει και ο τρίτος δρόμος, ο πονηρός.:chinese:
Σταματάς και μάλλον σου κάνουν προσφορά να συνεχίσεις, πιθανώς με κανα-δυο μήνες τζάμπα.
Σκέφτηκα να το κάνω, αλλά φοβήθηκα μήπως μπλέξω με χρονοβόρες διαδικασίες επανασυνδέσεων, συμβολαίων, κλπ, και έτσι το άφησα όπως έχει.

Για μείωση του πακετου από το full στο αθλητικό πρεπει να επικοινωνησουμε με τον ΟΤΕ πριν την 31 Αυγούστου?

Όταν περάσουν οι 12 μήνες η σύμβαση γίνεται αορίστου χρόνου.Όποτε θες διακόπτεις χωρίς ποινή.Αν όμως αλλάξεις πακέτο(είτε έχει παρέλθει το 12μηνο είτε όχι), θα σε υποχρεώσουν σε νέο 12μηνο.Δεν είμαι 100% σίγουρος, καλό είναι να ρωτήσεις.Το σκεπτικό μου έχει να κάνει με το πως λειτουργεί ο Οτέ.

Καλησπερα σε ολους με πηραν τηλεφωνο απο τον οτε να έρθουν να κάνουν έλεγχο εγκατάστασης στο οτεtv. Είμαι συνδρομητης στο δορυφορικο απο 26 Ιουλίου.Εσας εγινε κατι τετοιο γιατι εγω δεν ζητησα κανενα ελεγχο

Γιατί να έρθουν να κάνουν έλεγχο; Δεν ρωτάς στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση, μήπως έχουν μπερδευτεί και αντί να πάνε σε κάποιον με βλάβη, έρχονται σε εσένα;

Μολις γυρισω απο διακοπες θα τους παρω τηλεφωνο εξαλλου στην κοπελα ειπα απο τελος αυγουστου γιατι λοιπω οποτε εχω χρονο πολύ παραξενο ομως μήπως φταιει που ειχα ελαττωματικο τηλεκοντρολ?