Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

ξέχασα όταν το εκλησα από πίσω όσο ήταν αναμένο δεν έβγαζε καν τα κανάλια όχι απλός δεν είχε σήμα έβγαζε μόνο μη διαθέσιμη πληροφορία

Εκανα σήμερα αίτηση για το full pack του ΟΤΕ.
Για τη σύνδεση κατέβασα πρόσφατα ξεχωριστό καλώδιο που μου δίνει euro bird και Astra σε έναν golden media.
Τον kaon λέω να τον συνδέσω απο το pass through του golden media. Θα υπάρχει πρόβλημα; Που θα βρω τόσο μικρό δορυφορικό καλώδιο;

Αυτά τα κωδικά νουμερα που βγαίνουν που και που στο κατω αριστερό μερος της τηλεόρασης τι ρόλο παίζουν; Δεν διαρκούν πολύ, απλά αναρωτιέμαι..

Last edited by a moderator:
Ένα άρθρο του Digitaltv έλεγε ότι είναι για την καταπολέμηση των παράνομων streaming.Δεν μπορώ να βρω το άρθρο δυστυχώς.

Για να μπορούν να εντοπίσουν την κάρτα από την οποία γίνεται stream είτε σε κάποια ιστοσελίδα είτε μέσω IPTV.

Το ίδιο κάνει και η Nova.

Δηλαδή είναι μοναδικός ο κωδικός ανά κάρτα, σωστά;

(Πάντως είναι πολύ εύκολο με λίγο post-processing να φύγει ο κωδικός, κυρίως δε όταν βγαίνει συνέχεια στο ίδιο σημείο. Just saying...)

Υποτίθεται πως αναγράφεται ο αριθμός της κάρτας για να καταπολεμηθεί το live streaming. Το κάνει και το SKY αλλά, εντάξει, και οι ίδιοι γνωρίζουν πως είναι λίγο ό,τι να ναι μέτρο.

Fingerprint λέγεται , τώρα ο κωδικός εμφανίζεται κάτω αριστερά αλλά αν θέλουν τον εμφανίζουν σε άλλο σημείο (η NOVA νομίζω σε κάποια φάση τον εμφάνιζε ως και στο κέντρο).

Μόλις εμφανιστεί ο κωδικός σε κάποιο παράνομο stream κατευθείαν ξέρουν ποιος συνδρομητής εμπλέκεται.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δουλευει το teletext στα καναλια του οτε tv; Σε γειτονα μου οχι και δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Αν και εχει τον νεο δεκτη που δινει ο οτε μηπως θελει ενημερωσει; αν ναι πως γινεται γιατι δεν βρηκα τιποτα στο μενου του.

Ένα άρθρο του Digitaltv έλεγε ότι είναι για την καταπολέμηση των παράνομων streaming.Δεν μπορώ να βρω το άρθρο δυστυχώς.

Και όχι μόνο.....αλλά και για την αναγνώριση συνδρομητών (π.χ. καφετέριες) που θα έπρεπε να πάρουν το επαγγελματικό πακέτο και βάζουν το οικιακό

Δουλευει το teletext στα καναλια του οτε tv; Σε γειτονα μου οχι και δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Αν και εχει τον νεο δεκτη που δινει ο οτε μηπως θελει ενημερωσει; αν ναι πως γινεται γιατι δεν βρηκα τιποτα στο μενου του.
Δεν είναι πρόβλημα του δέκτη του γείτονά σου.Απλώς η δυνατότητα του teletext δεν είναι ενεργοποιημένη ακόμη στα κανάλια του ΟΤΕ TV.

Κάποιος που έβαλε αρχές Αυγούστου ote tv full pack με την προσφορά 2+12 μήνες μπορεί να το διακόψει αζημίως λόγω της αλλαγής της τιμής στα 21,90 ?

Κάποιος που έβαλε αρχές Αυγούστου ote tv full pack με την προσφορά 2+12 μήνες μπορεί να το διακόψει αζημίως λόγω της αλλαγής της τιμής στα 21,90 ?
Noμιζω τον Αύγουστο ίσχυε το 21,90. Και εγώ τότε έκανα τη σύνδεση.

καλησπερα παιδια εχω tv με δορυφορικο δεκτη.μπορω να παρακολουθησω οτε tv που ειμαι συνδομητης κατευθειαν (με καποια καρτα ισως)χωρις να χρειαζομαι τον αποκωδικοποιητη?αν ναι πως μπορω να το κανω?η tv ειναι sony kd-55χ9005
στο μανουαλ αναφερει μονο με τον κατάλληλο εξοπλισμό θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα δορυφορικά κανάλια που περιλαμβάνει το πακέτο συνδρομής σας, χωρίς επιπλέον συσκευές!
ισχυει?

καταρχην καλοθεατη η φοβερη τηλεοραση σου,οχι πρεπει να εχεις τον αποκωδικοποιητη αλλιως δεν γινεται.ο δορυφορικος δεκτης της tv σου ειναι για ελευθερα αφου ολα τα πακετα χρησιμοποιουν κρυπτογραφηση