Απορίες για Cosmote TV

καταρχην καλοθεατη η φοβερη τηλεοραση σου,οχι πρεπει να εχεις τον αποκωδικοποιητη αλλιως δεν γινεται.ο δορυφορικος δεκτης της tv σου ειναι για ελευθερα αφου ολα τα πακετα χρησιμοποιουν κρυπτογραφηση

Κατά πάσα δυνατότητα δέχεται και cam για συνδρομητικές κάρτες, επομένως δεν είναι μόνο για τα ελεύθερα ο δέκτης της tv! Απλά δεν κάνει για τα πακέτα που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τον ιδιοκτησιακό δέκτη, όπως κάνουν και τα δυο εγχώρια πακέτα!

Last edited by a moderator:
Το ξερω οτι παιρνει cam ωστοσο πακετα με καρτα μονο ειναι ελαχιστα, μονο κατι ερωτικες και το jsc οπορε καλυτεεα ας μην μπερδεύουμε το φιλο

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κρίμα τόσες δυνατότητες και να είσαι δέσμιος.απλα επειδή η τηλεοραση ειναι στο τοιχο και απο πίσω της έχει πρίζα του πιατου
Έλεγα μήπως γίνεται κατευθείαν χωρίς να εχω το κουτί και το καλώδιο hdmi να φαίνονται στον τοιχο

Το ξερω οτι παιρνει cam ωστοσο πακετα με καρτα μονο ειναι ελαχιστα, μονο κατι ερωτικες και το jsc οπορε καλυτεεα ας μην μπερδεύουμε το φιλο

Δε νομίζω ότι δεν είναι αρκείται ευφυής ώστε να μπερδεύτηκε με αυτό που έγραψα!

Χαχα οχι δεν μπερδευτηκε απλα του ειπα να μην ασχολειθει αφου δεν υπαρχει κατι ιδιαιτερο με cam

Πηρα OTETV πριν 4 μερες, αλλα επειδη αποφασισα να ξαναβαλω ΝΟΒΑ θελω να ακυρωσω την συνδρομη και να επιστρεψω τον εξοπλισμο. Ειναι απλη η διαδικασια? Πηρα στο γερμανο που εκανα την συμβαση αλλα επειδη επικαλεστηκα τεχνικο προβλημα, μου ειπε οτι πρεπει να παρω στον ΟΤΕ να μου εξακριβωσουν οτι οντως αυτο ισχυει και επειτα να γινει διακοπη. Οντως εχει τοσο μπλεξιμο?

Πήγαινε με τον εξοπλισμό στο κατάστημα που τον πήρες και πες ότι δε σου άρεσε το περιεχόμενο του πακέτου και θέλεις να ακυρώσεις το συμβόλαιο. Γίνεται αυτό.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Υπάρχει κάποιο μέλος που να μετέτρεψε το full pack σε cinema ή sport pack;Αν ναι, μπορεί να μας πληροφορήσει αν τον υποχρέωσαν σε νέα 12μηνη δέσμευση;

Εγω το εκανα...ειχα 2 ote tv full pack και μονο το ενα το εκανα cinema pack , χωρις καμια υποχρεωση για ανανεωση της 12μηνης συμβασης. Ληγει κανονικα τον Ιανουαριο/14 οπως θα εληγε και το προηγουμενο full pack. Αυτο καλα τσεκαρισμενο γιατι η κοπελα ρωτησε πρωτα και μετα μου εδωσε το οκ.

Ευχαριστώ για την πληροφορία, γιατί ικανό είχα τον οτέ να το κάνει.....Δε ρωτάω για μένα, αλλά για τον κολλητό μου που θέλει να το γυρίσει σε cinema pack.

Δεν ξέρω αν ο ΟΤΕ επιτρέπει την αλλαγή πακέτου σε χαμηλότερο με ενεργό συμβόλαιο, αλλά αυτή την περίοδο (μέχρι τέλους Οκτώβρη; ) γίνεται επειδή επιβλήθηκε αύξηση τιμών. Ίσως να σπεύσει να κάνει την αλλαγή...

Καλησπέρα. Μένω στην Νέα Ερυθραία Αττικής (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η περιοχή) και θα ήθελα να ρωτήσω ποιον αναμεταδότη να επιλέξω για να έχω καλύτερη εικόνα στα κανάλια του Οte TV.

τα κανάλια εκπέμπονται δορυφορικά, δε έχει κάποιο νόημα η ερώτησή σου!

Ο πιο "δύσκολος" αναμεταδότης είναι ο ΟΤΕ2. Αν κλειδώνεις εκεί και είσαι μια χαρά στις μπάρες άστο εκεί φίλε μου.

Αν εννοείς φίλε μου στο μπουκέτο του ΟΤΕ...όλα κανονικά. Όπως ρώτησε παραπάνω ο φίλος για αναμεταδότη (ποιον να επιλέξει), πιθανότατα εννοούσε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης που σου έχει διάφορους. Αν κλειδώσει αρκετά καλά στον ΟΤΕ2 είσαι πολύ καλά στην ρύθμιση του κατόπτρου.

θα ήθελα να ρωτήσω ποιον αναμεταδότη να επιλέξω για να έχω καλύτερη εικόνα στα κανάλια του Οte TV.
Να διευκρινίσουμε ότι δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο η επιλογή αυτή στην ποιότητα της εικόνας.