Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μήπως ξέρετε τι γίνεται με τις hd μεταδοσεις στο κύπελλο Ελλάδος?

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Προς το παρόν δεν γίνονται, από τους 8 και μετά λογικά. Προς το παρόν SD αλλά με 1 Super slow

θέλω να βάλω οτε tv κυρίως για το cinema και χθες ένας φίλος μου είπε να μην το βάλω γιατί δεν δείχνει όλες τις ταινίες ελεύθερα και για να δω τις πιο καινούργιες ταινίες πρέπει να πληρώσω επιπλέον ποσό από αυτό που δίνω κάθε μήνα . Ισχυεί αυτό ?

Για να δεις τανίες που βγήκαν πριν λίγους μήνες(3 με 9 μήνες) πρέπει να πληρώσεις έξτρα στον ΟΤΕ.
Νομίζω κάπου στα 3 ευρώ για κάθε ταινία + το cinema pack.

Από τους 9 μήνες και μετά, μπορείς να τις δεις μέσω του cinema pack της Nova(χωρίς έξτρα χρέωση).

Από τους 24 μήνες και μετά, μπορείς να τις δεις μέσω του cinema pack του ΟΤΕ (χωρίς έξτρα χρέωση).

Παιδια τι ειναι καλυτερο, 720P ή 1080i?

- Επισης αν το βγαλω και το παω σε αναλογικη τηλεοραση μεσω scart κραταει την ρυθμιζει η την κατεβαζει αυτοματα ωστε να δειχνει εικονα στην αλλη συσκευη?

παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι
το λογοτυπο του οτε αφηνει ασπρες γραμμες καθετες οταν ειναι σε μαυρο φοντο
αυτο δεν συμβαινει οταν το σημα ειναι επιγειο ψηφιακο
ειχα ακουσει παλιοτερα για το λογοτυπο του οτε και τα προβληματα που ειχε
φταιει ο οτε η ειναι προβλημα της τελεορασης
ευχαριστω

Last edited by a moderator:

Εννοείς στο λογότυπο των ΟΤΕcinema κι ΟΤΕsports ή στο λογότυπο των υπολοίπων καναλιών που εκπέμπουν μέσω του OTE TV; Γιατί τα ΟΤΕcinema κι ΟΤΕsports δεν εκπέμπουν επίγεια ψηφιακά.

εννοω στο λογοτυπο των καναλιων που εκπεμπουν μεσω οτεtv
ας πουμε στον αλφα που εκπεμπει μεσω οτεtv υπαρχει αυτο το προβλημα
ενω στο επιγειο ψηφιακο σημα του αλφα το προβλημα δεν υπαρχει
εννοειτε και σε ολα τα οτεσπορτ και σινεμα υπαρχει αυτο προβλημα
δεν ξερω τι γινεται
ειχα ακουσει παλιοτερα για αν το λογοτυπο ειναι transparent η οχι
και αν αυτο παιζει καποιο ρολο

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό με τις άσπρες γραμμές που φαίνονται κάτω από το λογότυπο..αν και είναι ελάχιστης σημασίας και ενόχλησης..
έχω τον pvr του ΟΤΕ και μια ολοκαίνουρια toshiba led tv....

Στο κομπιούτερ του αποκωδικοποιητή (KAON όχι ο combo), το κουμπί για τις πληροφορίες "i", χάλασε.Όχι εξ ολοκλήρου, αλλά θέλει πάρα πολύ προσπάθεια για να πατηθεί.Αν ζητήσω να μου στείλουν άλλο θα το κάνουν ή πρέπει να πληρώσω καινούργιο;

Είμαι ψιλοάχρηστος σε αυτά τα θέματα.Το μοναδικό κουμπί είναι που έχει πρόβλημα και προφανώς από την πολυχρησία δεν κάνει καλή επαφή.

Δεν είναι του ΟΤΕ το χειριστήριο; Αν το ανοίξεις, θα στο χρεώσουν. Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να σου στείλουν άλλο;

εδώ και μια φώτο για το λογότυπο που λέγαμε..
P2010136.jpg

εντελώς ασήμαντο απλώς είχα την περιέργεια για το αν το κάνει μόνο στην δικιά μου tv...

Δεν είναι του ΟΤΕ το χειριστήριο; Αν το ανοίξεις, θα στο χρεώσουν. Δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να σου στείλουν άλλο;
Ο δέκτης είναι με χρησιδάνειο.Θέλω να πιστεύω πάει "πακέτο" με το χειριστήριο.

ετσι και εμενα ειναι οι γραμμες κατω απο το λογοτυπο
εγω παντως δεν το βλεπω και πολυ ασημαντο
για αν το προσεξεις το κανει σχεδον παντου

Παιδις εβλεπα top gear στο σκαι και εκανε συχνα κολλήματα σαν να μην ειναι φυσιολογική η κινηση. Το ιδιο και οταν περνανε γρηγορα γραμματα στο κατω μερος ρης οθονης (κορδελα). Τι φταει?

Αυτό το πρόβλημα με τις κάθετες γραμμές όντως υπάρχει.Σε εμένα λύθηκε απλώς χαμηλώνοντας 1-2 κλικ τη φωτεινότητα της τηλεόρασης.

το κοντρολ του οτε καθως και ολα τα κοντρολ δεν εχουνε 2 χρονια εγγυηση λογικα καθως θεωρουνται αναλωσιμα και αναλογα την χρηση του καθενος μπορει να παρουσιασει φυσιολογικες φθορες.
παντως πολλες παρτιδες ειχανε θεμα απο οταν βγηκαν απτο κουτι,κολημενα τα πανω κουμπια και παταγανε συνεχεια.σε μερικες εγκατασασεις ανοιγαμε επιτοπου το κοντρολ και ξεκολαγαμε το κολημενο κουμπι
γλυτωνοντας ετσι τον συνδρομητη στο πηγαινε ελα στο καταστημα για αλαγη η αναμονη αποστολης καινουριου
παντως σε καταστημα oteshop το καινουριο αυθεντικο κοστιζει 11,91 ευρω.
πριν κανετε οτιδηποτε ενα τηλεφωνημα στο 13888 και ισως το περασουνε στην εγγυηση.