Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Στο κομπιούτερ του αποκωδικοποιητή (KAON όχι ο combo), το κουμπί για τις πληροφορίες "i", χάλασε.Όχι εξ ολοκλήρου, αλλά θέλει πάρα πολύ προσπάθεια για να πατηθεί.Αν ζητήσω να μου στείλουν άλλο θα το κάνουν ή πρέπει να πληρώσω καινούργιο;

Πέρυσι που είχε σπάσει το δικό μου τηλεκοντρόλ μου είχαν στείλει με το ταχυδρομείο καινούργιο δωρεάν μετά από 2-3 ημέρες. Πάρε στο 13888.

Παιδια τι ειναι καλυτερο, 720P ή 1080i?

Αφού εκπέμπει σε 1080i o OTE TV δεν έχει νόημα να βάλεις 720p εκτός και έχεις καμία τηλεόραση που είναι HD Ready οπότε δεν παίζει τόσο ρόλο τι θα βάλεις.

το κοντρολ του οτε καθως και ολα τα κοντρολ δεν εχουνε 2 χρονια εγγυηση λογικα καθως θεωρουνται αναλωσιμα και αναλογα την χρηση του καθενος μπορει να παρουσιασει φυσιολογικες φθορες.
παντως πολλες παρτιδες ειχανε θεμα απο οταν βγηκαν απτο κουτι,κολημενα τα πανω κουμπια και παταγανε συνεχεια.σε μερικες εγκατασασεις ανοιγαμε επιτοπου το κοντρολ και ξεκολαγαμε το κολημενο κουμπι
γλυτωνοντας ετσι τον συνδρομητη στο πηγαινε ελα στο καταστημα για αλαγη η αναμονη αποστολης καινουριου
παντως σε καταστημα oteshop το καινουριο αυθεντικο κοστιζει 11,91 ευρω.
πριν κανετε οτιδηποτε ενα τηλεφωνημα στο 13888 και ισως το περασουνε στην εγγυηση.

Εγώ πρώτη φορά βλέπω μηχάνημα να ανήκει σε εταιρία, και το χειριστήριο στον χρήστη.
Ανήκει το χειριστήριο στον χρήστη;

Αν δεν είναι στην εγγύηση απλά το ανοίγετε το καθαρίζετε και κολλάτε με διπλή ταινία ένα κομματάκι αλουμινόχαρτο στο πλήκτρο που έχει πρόβλημα

οδηγίες εδώ..http://minidiy.blogspot.gr/2008/02/repair-remote-control-faulty-buttons-in.html

Υπάρχει εγγύηση σε μηχάνημα που δεν είναι δικό σου;
Δεν ξέρω αν καλύπτει η νομοθεσία τέτοιο πράγμα. Του ΟΤΕ ο δέκτης, του ΟΤΕ και τα παρελκόμενα...

Last edited by a moderator:
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μιλάμε για το κοντρόλ Γεώργιε, όχι τον δέκτη. Δεν εξετάζω ποιανού είναι το μηχάνημα, απλά σας έδωσα μία λύση η οποία δουλεύει 100%

Και εγώ για το χειριστήριο μιλάω. Εγώ δεν θα άνοιγα κάτι που δεν μου ανήκει. Το χειριστήριο είναι του ΟΤΕ. Κάνω λάθος; (Είναι του χρήστη; )

Μου φερνει ο αλλος τηλεκοντρολ μεσα στην λιγδα και μου λεει οτι δεν πατανε καποια κουμπια.
τι να καλυψει η εγγυηση μετα?στους ορους εγγυησης γραφει οτι παρεχετε μονο μετα απο καλη λειτουργια του προιοντος καθως και η υπαιτιοτητα του χρηστη βαραινει τον ιδιο.

Λογικα θεωρειται αναλωσιμο προιον κατα την γνωμη μου φιλε petasis..
οι διατυπωσεις μου καθως και το μηνυμα του φιλου ΑFam εχουνε σκοπο στο να μην μεινει ο τηλεθεατης χωρις τηλεκοντρολ,στο να βρει μια λυση αμεσα και
ανεξοδα.

Τι σχέση έχει η εξωτερική κατάσταση, με το ότι χάλασε εσωτερικά, λόγω κακής κατασκευής;

Γιώργο καλημέρα, έχεις ανοίξει ποτέ κοντρόλ ?? Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να βρεις μέσα.....

Δηλαδή εσύ εαν είχες ενα μαγαζί και σου φέρνανε ενα τηλεκοντρόλ μέσα στην λίγδα και δεν πατούσε τί θα έκανες?

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γιώργο καλημέρα, έχεις ανοίξει ποτέ κοντρόλ ?? Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να βρεις μέσα.....

Φυσικά. Τα χειριστήρια των δεκτών του ΟΤΕ είναι πολύ "ευαίσθητα" πάντως. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ, έχω ένα της αγοράς που αγόρασα πριν 5 χρόνια...

Το χειριστήριο είναι ηλεκτρονική συσκευή και όχι αναλώσιμο. Το ότι δεν λειτουργούν πλήκτρα σε περίπου 1 χρόνο μπορεί να σημαίνει πολλά, που όλα αφορούν την ποιότητα κατασκευής, και όχι την χρήση του. Δεν νομίζω κανείς να το έχει σπάσει ή να το έχει βουτήξει στο νερό...
(Κάπου είχα διαβάσει το τι θεωρείται αναλώσιμο σύμφωνα με τον νόμο, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω...)

Δηλαδή εσύ εαν είχες ενα μαγαζί και σου φέρνανε ενα τηλεκοντρόλ μέσα στην λίγδα και δεν πατούσε τί θα έκανες?

Αν ήμουν ο ΟΤΕ θα το άλλαζα αμέσως. Τι θα πει λίγδα; Τα χειριστήρια είναι φτιαγμένα να τα χειρίζεσαι με τα χέρια, σωστά; Όχι με γάντια, σωστά;

Oταν ληξει το 12 της δεσμευσης τι γινεται?αυτοματα ανανεωση σαν αοριστου?

Αναφορικά με το ερώτημα που έθεσα για το τηλεκοντρόλ:Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το 13888 μου είπαν πως θα αποσταλλεί καινούργιο με courrier καθόσον ο αποκωδικοποιητής είναι με χρησιδάνειο και θα επιστρέψω το παλιό.

Αναφορικά με το ερώτημα που έθεσα για το τηλεκοντρόλ:Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το 13888 μου είπαν πως θα αποσταλλεί καινούργιο με courrier καθόσον ο αποκωδικοποιητής είναι με χρησιδάνειο και θα επιστρέψω το παλιό.

Το σωστό είναι αυτό!!

To τηλεκοντρόλ ήταν να μου παραδωθεί την Τρίτη, μα λόγω δικιάς μου υπαιτιότητας το παρέλαβα σήμερα.Το περίεργο είναι πως δεν μου ζήτησαν το χαλασμένο πίσω.
Βέβαια, θα το κρατήσω, μην τυχόν και τους έρθει φλασιά και μου το ζητήσουν μετά από μήνες! :flipout:

Καλημέρα!
Έχω μερικές απορίες για το δορυφορικό ΟΤΕ TV Πακέτο

1. Η συνδρομή για μη συνδρομητές το Full Pack είναι 27,38 το μηνα υπάρχει κάποια προσφορα αν προπληρώσεις για 12 μήνες?
2. Στην παραλαβή του receiver τι χρειάζεται να πληρώσεις, τον πρώτο μηνα η ολόκληρο χρόνο?

Ευχαριστώ!

3. Και κάτι άλλο βλέπω ότι έχει 2 receiver με σκληρό η όχι υπάρχουν άλλες διαφορες μεταξύ τους και ποιον από τους 2 προτείνεται

Ευχαριστώ

Last edited:

1. δεν υπαρχει προπληρωμη..ειναι δεσμευτικο το 12μηνο στην τιμη που προανεφερες για το φουλ πακετο
2. δεν πληρωνεις τιποτα με την παραλαβη
3. αυτο εξαρταται απο το ποιες ειναι οι αναγκες σου. η συνδρομη για τον pvr ειναι +4 ευρω μηνιαιως

Last edited by a moderator:

Εχω τα 5.1 CREATIVE P5800 και ψαχνω τον ποιο ευκολο τροπο να τα συνδεσω με τον δεκτη.
Καταρχας αξιζει? δηλαδη ποσα καναλια του οτε tv υποστηριζουν 5.1 ?
Οπως το καταλαβαινω μονο μεσω του spdif θα μπορω να το κανω αυτο.Υπαρχει ανταπτορας 3 jack σε spdif ? Ή χρειαζεται μετατροπεας αναγκαστικα ?

Ο αλλος τροπος που σκεφτηκα ειναι να στειλω τον ηχο στο pc και τα ηχεια να πεζουν απο το pc.

Θέλει μόνο το S/PDIF.
Γενικά όμως δεν χάνεις ακόμα τίποτα μιας και δεν θα βρεις και αρκετά, έως καθόλου πολυκάναλα στον ΟΤΕ