Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχω διπλό lnb. Μπορώ να βάλω και άλλον αποδικωποιητη σε άλλο όροφο;

Eκει που εβλεπα την Liverpool ξαφνικα μου βγαζει φορτωση νεο λογισμικου ΝDS MMIV+S LOADER
τι ειναι αυτο?

Δεν μου έβγαλε κάτι.
Είδες κάποια αλλαγή στην έκδοση λογισμικού ή γενικότερα;

Last edited by a moderator:

Eκει που εβλεπα την Liverpool ξαφνικα μου βγαζει φορτωση νεο λογισμικου ΝDS MMIV+S LOADER
τι ειναι αυτο?

Είχαμε καμία αναβάθμιση; 15 Νοε 2013 γράφει εμένα. Δεν είδα κάτι.

Το μονο που παρατηρησα οτι αλλαξε ειναι οταν παταω το κουμπι ελεγχος δορυφορικου σηματος
στην πρωτη στηλη το ισχυς σηματος πριν ειχε μονιμα 255 τωρα το εχει με % πχ 97%
κατι αλλο δεν ξερω αν αλλαξε

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

και εγω το εχω προσεξει..γενικα σε ολα τα καναλια εχει πεσει και η ισχυς του σηματος διχως να παρατηρουνται βεβαια θεματα σε εικονα και ηχο...

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Υποστηρίζει ο απλός δέκτης diseqc 4απλο? αν έχω τις 9 στην 4η θέση, μπορώ να το ρυθμίσω από τον δεκτη.?
Και κάτι άλλο. Αν βάλω τον dreambox στο otesports 1 και στο LNΒ out β´αλω του οτε για να δω το ίδιο κανάλι, θα δουλέψει αν ο δέκτης του οτε είναι ρυθμισμένος για single LNΒ και όχι για diseqc? Απλά θα τον δανειστώ από ένα φίλο για τον αγώνα σημερα και δεν θέλω να του πειράξω τις ρυθμίσεις

Ναι υποστηρίζει μέχρι 4 δορυφόρους. Προτιμότερο βέβαια είναι να βάλεις τις 9 μοίρες στη 1η θέση για να παίρνει αυτόματα αναβαθμίσεις ο δέκτης. Στη περίπτωσή σου είναι σωστή η μέθοδος να βάλεις το ΟΤΕsport1 και να πάρεις το LNB OUT και να το ρίξεις στον δέκτη του ΟΤΕ.

Last edited:

Απορια,ισως εχει ξανα-απαντηθει.Ποσους αγωνες ,ανα αγωνιστικη, δικαιουται να δειξει ο ΟΤΕ για Ιταλικο και Γερμανικο πρωταθλημα;

Νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) πως από αυτά τα δύο πρωταθλήματα μπορεί να δείξει όλα τα ματς.

Μόνο στην Αγγλία υπάρχει περιορισμός για τους αγώνες των 17.00 το Σάββατο.Σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα μπορεί να δείξει όλα τα ματς live άσχετα που δεν γίνεται λόγω χώρου κυρίως όπως και ενδιαφέροντος επίσης.

έχουμε ακουσει τιποτα για 3D? κάποιον αγωνα ή κατι ?

Νομίζω πως (στον ΟΤΕ αλλά και γενικότερα) προς το παρόν το 3D δεν προχωράει.

Ερωτηση. Εχω τον πρωτο hd αποκωδικοποιητη τον παλιο. Μπορω να ζητησω απο τον ΟΤΕ να μου στειλει τον πιο καινουργιο που υπαρχει; Εχει καποια διαφορα στην ποιοτητα της υπηρεσιας;

Απάντηση. Η τηλεόρασή σου έχει απείρως καλύτερη επεξεργασία από οποιαδήποτε δέκτη του ΟΤΕ. Αν πάρεις την εγγενή μορφή του σήματος από τον δέκτη και δεν σε ικανοποιεί, δύσκολα θα δεις κάτι καλύτερο από αλλαγή δέκτη. Βέβαια η δοκιμή είναι εύκολη, με +4 ευρώ τον μήνα ο ΟΤΕ θα σου στείλει τον pvr...
(Αλλά το θέμα είναι στην συμπίεση των καναλιών του ΟΤΕ...)

Thanks petasis, καταλαβα...

Επειδη μπηκα προσφατα ΟΤΕ,τα παιχνιδια κυπελλου των αλλων χωρων ,εκτος της Ελλαδας,τα εδειχνε και τα δειχνει ζωντανα ή μαγνητοσκοπημενα;Τελευταια βλεπω επαναληψεις ας πουμε,γαλλικων παιχνιδιων και εχω την απορια.

Θα ηθελα μια βοηθεια. Εχω νοβα και οτε και η τηλεοραση μου υποστηριζει ταυτοχρονη θεαση δυο καναλιων. Απλα το ενα μπορει να ειναι απο εξοδο hdmi και το αλλο απο av/tv.μπορω να κανω καποια ρυθμιση στον αποκωδικοποιητη του οτε για να μου βγαζει εικονα 16:9 απο το scart ki οχι 4:3 γιατι ειναι ασημο στην παραλληλη θεαση;;