Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV
Γειά χαρά, νεοφερτος στο OTE TV μόλις από χθες και έχω κάποιες απορείες.
Έβαλα OTE TV μέσω ευρυζωνικης (iptv) λογω τπυ οτι μου ειναι δυσκολη η εγκατασταση πιατου, αλλα τωρα που ολοκληρωσα το setup με εχουν ζωσει τα φιδια.
1) Όπως είδα το modem κλείδωσε στα 8 με προφανώς τα 4 να είναι δεσμευμενα για το streaming; Σε περίπτωση που το αλλάξω σε πιατο ελευθερώνει το bandwidth της γραμμής και συγχρονίζει ξανά στο maximum;
2) θεωρείτε ότι η ποιότητα εικόνας στα SD κανάλια είναι ακριβώς η ιδια;
3) Το κεφάλαιο HD με σκοτώνει. Δεν το είχα προσέξει ότι μέσω ευρυζωνικης δεν δίνει τα HD και τώρα που ψάχνω να βρω πληροφορίες βλέπω ότι από τα τέλη του 2013 κυκλοφορεί φήμη ότι θα τα δώσει, αρχικά τουλάχιστον για vdsl συνδέσεις και το θέμα με καίει. Έχουμε internal information για το πότε θα γινει; Το κόστος αναβάθμισης σε vdsl δεν με ενοχλεί τόσο.
4) η υπηρεσία replay δεν είναι καθόλου διαθέσιμη στο δορυφορικό προγραμμα; Έχω πάρει μεν τον δέκτη με pvr, αλλά και πάλι πολύ χρήσιμο είναι να υπάρχει.
5) αφού ο μπαγάσας ο δέκτης γράφει από πίσω με μεγάλα γράμματα dolby digital γιατί δε βγάζει κι ολας; από hdmi όλα σε pcm. Να δω λέω μήπως δουλεύει από την optical, τίποτα τζίφος, παντού pcm, μας δουλευουνε;
Επειδή με καίει το HD και θέλω να προλάβω την διορία των 14αρων ημερών για την οποία απόφαση για αλλαγή, αξίζει η εικόνα; Διαβάζω πολλά παράπονα ότι είναι χειρότερη από τα αντίστοιχα HD της nova. Μιλάμε για 1080i; Οι εγγραφές στον pvr γίνονται αντίστοιχα σε hd κατά λαμβάνοντας περισσότερο χώρο και μειώνοντας τις διαθέσιμες ώρες εγγραφής να φανταστω;
Καίγομαι να δω marqez να ξένες αγκώνες σε hd ρε γαμωτο τι τα σκάω τα μπικικινια!