imcan σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
1) Σχετικά με το θέμα του ύψους συγχρονισμού της γραμμής προβληματίζομαι. Πριν τον ΟΤΕ ήμουνα για 6 χρόνια στην Forthnet με 24άρα adsl από όπου και ήρθα για την συγκεκριμένη προσφορά και η γραμμή μου συγχρόνιζε στα 14000 kbps+ Down 1000 kbps+ Up. Εφόσον η προσφορά του ΟΤΕ διαφημίζει έως 24 περίμενα κάτι αντίστοιχο το modem όμως συγχρόνισε στα 8600 kbps Down / 860 kbps Up κάτι το οποίο από όποια πλευρά κι αν το δεις είναι σοβαρή και υπολογίσιμη υποβάθμιση του bandwidth και γι αυτό σκέφτομαι μήπως είναι λάθος η επιβάρυνση της γραμμής με την iptv.
2) Οκ, κρατάω το υποκειμενικό. Η γενική μου παρατήρηση είναι ότι η εικόνα by default είναι αρκετά ξεπλυμένη και χρειάζεται αρκετό boost από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης για να έρθει σε ανεκτά επίπεδα και να διορθωθεί το μαύρο της. Το γράφω αυτό όμως όντας άνθρωπος ο οποίος γενικά βλέπει ελάχιστα τηλεόραση και περισσότερο από mkv. Πάντως overall η εικόνα έχω την εντύπωση ότι είναι χειρότερη από εικόνα SKAI πχ απο Digea απευθείας συνδεδεμένη στην τηλεόραση μου. Γι αυτό και ρωτάω αν μέσω δορυφόρου υπάρχει διαφορά.
3) Με προβληματίζει αυτό για τη λήψη της απόφασης.
4) Το Replay TV τα σπάει απλά είτε έχεις PVR είτε δεν έχεις, είναι πολύ καλό και χρήσιμο να υπάρχει. Μετατροπή της δορυφορικής σύνδεσης σε υβριδική τι εννοείς;
5) Και να τους χαρίσω 2.5 για SD εικόνα; LOL απλά
Ελπίζω μέσα στο ΣΚ να πάω στον αδερφό μου που τον έψησα και έβαλε και εκείνος το δορυφορικό πακέτο, αλλά δεν το ψειρίζει πολύ και του φαίνεται έτσι κι αλλιώς super ουάου!