Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Να σου πω την αληθεια, τωρα που το ειπες, θυμηθηκα οτι κατι ειχαν αναφερει για "καινουριες ταινιες"....
Μαλλον αυτο θα εννοουν.

Ερωτηση: αυτο το On demand που παιζει πιο καινουργιες ταινιες, οι ταινιες αυτες δεν θα παιχτουν και στα αλλα καναλια?
Μετα απο ποσο καιρο παιζονται?

Δεν ξέρω τι συμβόλαια έχουν .... πάντως για τις ταινίες μπες να πάρεις μία γεύση στο site του ΟΤΕ στην ενότητα on demand.
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/ONDemand/satellite
οι τιμές είναι απο 2,50 - 3,50 ευρώ (καλύτερα παρ' τη απο video club που λέει ο λόγος)

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ποιος είναι το κόστος εγκατάστασης για νέο συνδρομητή με υπάρχουσα γραμμή ΟΤΕ (τηλ/internet) ?

Στραβωμάρα δεν το ειδα ενώ κοιταξα, ευχαριστώ.
Ξερει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πιάτο της NOVA μιας και υπήρχε κεντιρκή εγκτάσταση όταν την είχα βάλει και το πιάτο είναι ακόμα σφραγισμένο όπως μου το έδωσαν.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξερει κανείς αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πιάτο της NOVA μιας και υπήρχε κεντιρκή εγκτάσταση όταν την είχα βάλει και το πιάτο είναι ακόμα σφραγισμένο όπως μου το έδωσαν.

Ναι μπορείς το έχω κάνει και γω. Πρέπει να αλλάξει η στόχευση όμως.

Μέσω Ευρυζωνικής σύνδεσης:21.90

Μέσω δορυφόρου αν είσαι πελάτης ΟΤΕ (έχεις και άλλο πακέτο στον ΟΤΕ):21.90

Μέσω δορυφόρου αν δεν είσαι πελάτης ΟΤΕ:27.38

Αυτές είναι οι σταθερές τιμές τιμοκαταλόγου.

Φιλε bykrie που μετέφερες το μήνυμα από το νήμα της NOVA σε αυτό του ΟΤΕ. Με αυτή μου την ερώτηση ήθελα να καταδείξω μια πιθανή κίνηση της NOVA να αντιγράψει το Full pack του ΟΤΕ.... Προφανώς και μπορώ να μπώ στο site του ΟΤΕ να δώ τις τιμές. Ευχαριστώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι μπορείς...

Καλησπερα παιδια. Μια πληροφορια αν μπορει να μου δωσει καποιος. Εχω συμβολαιο στον οτε τβ. Το φουλ πακετο. Εχω σταθερο και ιντερνετ του οτε. Σε λιγες μερες θα παω σε νεο σπιτι οπου εχω κανει αιτηση για τηλεφωνο και ιντερνετ πανω απο 1 χρονο αλλα μου εχουν πει οτι θα παρει αρκετο χρονο ακομη. Τωρα που θα διακοψω εντελως σταθερο και ιντερνετ στο παλιο σπιτι θελω να κρατησω μονο το δορυφορικο πακετο για το νεο σπιτι. Εχω ομως συμβολαιο εως τον Απριλιο του 2015. Αν σε λιγες μερες μου κοψουν σταθερο και ιντερνετ θα μου κοψουν και το δορυφορικο? Πρεπει να τους ενημερωσω και να με χρεωσουν απο τον νεο λογαριασμο τα 5 ευρω παραπανω για οσους δεν εχουν σταθερο του οτε? Αν γνωριζει κατι καποιος ας με ενημερωσει παρακαλω πολυ. Μενω Κερκυρα και λογο τουριστικης σεζον δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο για πληροφοριες .Στον οτε εχει πολυ αναμονη στο τηλεφωνικο τους κεντρο. Σας ευχαριστο πολυ καλο απογευμα!!!

Γιατί δεν παίρνεις την εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις και να τους πεις το πρόβλημα σου ??

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Θα ζητήσεις να κοπεί σταθερό-ίντερνετ και να διατηρηθεί η τηλεόραση.Η τιμολόγηση θα εξαρτηθεί από το πότε θα κοπούν οι λοιπές υπηρεσίες.Δεν καταλαβαίνω γιατί μπερδεύεσαι.

Καλησπερα παιδια. Μια πληροφορια αν μπορει να μου δωσει καποιος. Εχω συμβολαιο στον οτε τβ. Το φουλ πακετο. Εχω σταθερο και ιντερνετ του οτε. Σε λιγες μερες θα παω σε νεο σπιτι οπου εχω κανει αιτηση για τηλεφωνο και ιντερνετ πανω απο 1 χρονο αλλα μου εχουν πει οτι θα παρει αρκετο χρονο ακομη. Τωρα που θα διακοψω εντελως σταθερο και ιντερνετ στο παλιο σπιτι θελω να κρατησω μονο το δορυφορικο πακετο για το νεο σπιτι. Εχω ομως συμβολαιο εως τον Απριλιο του 2015. Αν σε λιγες μερες μου κοψουν σταθερο και ιντερνετ θα μου κοψουν και το δορυφορικο? Πρεπει να τους ενημερωσω και να με χρεωσουν απο τον νεο λογαριασμο τα 5 ευρω παραπανω για οσους δεν εχουν σταθερο του οτε? Αν γνωριζει κατι καποιος ας με ενημερωσει παρακαλω πολυ. Μενω Κερκυρα και λογο τουριστικης σεζον δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο για πληροφοριες .Στον οτε εχει πολυ αναμονη στο τηλεφωνικο τους κεντρο. Σας ευχαριστο πολυ καλο απογευμα!!!

Από τη στιγμή που καταργείς το βασικό προιόν (τηλεφωνική σύνδεση), λογικά θα καταργηθούν και τα προιόντα που "πατάνε" πάνω σε αυτό (internet και TV αν είναι μέσω internet)......
Για να κόψεις τη γραμμή πρέπει να απευθυνθείς στον ΟΤΕ (ή σε αντιπρόσωπο του) έτσι κι αλλιώς οπότε θα τους αναφέρεις το πρόβλημα. Αναγκαστικά θα το ανέφερες γιατί θα σου έβαζαν πέναλτυ λόγω συμβολαίου. Εκτός και αν είναι μέσω δορυφόρου.

Να ξέρεις ότι το tv δεν μεταβιβάζεται οπότε μεταφορά κάνεις μόνο αν παραμείνει στο όνομα σου (η αίτηση για τη νέα γραμμή εννοώ). Τέλος "συστημικά" θα σου γυρίσει σε 27,4 το ποσό αλλά αναφέροντας το στην εξυπηρέτηση ζήτα την ίδια τιμή γιατί δεν είναι υπαιτιότητα σου να μην έχεις γραμμή.

Με λίγα λόγια όπως θα πάρεις το 13888 για τη διακοπή, ανέφερε και το πρόβλημα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μπορείς να χρησιμοποιησεις άλλο δορυφορικό δέκτη (π.χ edision) ή υποχρεωτικά αυτόν που δίνει ο οτε;

Καλησπέρα στην παρέα,θα ήθελα να μου πείτε τι συμφέρει να κάνω...Είμαι θεσσαλονίκη τώρα και πάω αθηνα έχω σύνδεση τηλεφώνου CYTA και θέλω να βάλω ΟΤΕ tv στην αθηνα που θα έρθω,τι συμφέρει να κάνω? να κάνω καινούργια αίτηση για γραμμή κτλ η να μεταφέρω την γραμμή που είδη έχω? και να αλαξω σε ΟΤΕ ? δεν έχω πρόβλημα συμβολαίου με την CYTA παίζω μπάλα όπου θέλω..Απλά θέλω να μου βγει οικονομικό όσο γίνετε,δηλ να έχω ΟΤΕ tv και ΟΤΕ γραμμή. περιμένω της γνώσεις σας.

Πήρα πριν 4 μέρες ενημερωτικά να κόψω κίνηση και μου ειπαν ή 41 ή42 , ote tv full pack απεριόριστα σταθερά adsl 24 mbps και δώρο εγκατάσταση δορυφόρου. Να πεις οτι είσαι σε άλλο πάροχο. Η τηλεοραση είναι 10 και κατι για 6 μήνες

Παιδιά όπως σας είπα είμαι θεσσαλονίκη και πάω αθηνα,οποτε εκεί δεν εχω καποια σύνδεση, θα νοικιάσω σπίτι από την αρχή ,θέλω να μου πείτε τι είναι ποιο συμφέρον,να κάνω μεταφορά τηλεφώνου αθηνα και μετά να κάνω ότι κάνω η να κάνω νέα αίτηση για τηλέφωνο κτλ.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με πήραν από ΟΤΕ και μου δίνουν:
24mbps
Απεριόριστα σταθερά
full πακέτο OTETV με HD κανάλια
δορυφορικό εξοπλισμό
Εγκατάσταση
και 0,098λεπτά/λεπτό κινητά.
Με 36
Να το παρω;
Τώρα έχω NOVA 3play με 30 χωρίς ταινίες και αθλητικά.