Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Eννοούσα όλους τους παλιούς. Ο PVR είναι πολύ καινούργιος δέκτης και ναι ίσως δίνει δεν το έχω δουλέψει και δεν το ξέρω. Αλλά υπάρχει εκπομπή σε 1080p?

IP...ειδικά στα αστικά κέντρα που πολύ σύντομα θα αυξηθούν και άλλο οι ταχύτητες. Σε ένα ορίζοντα 5 ετών που μέγιστη ταχύτητα θα είναι το 1 Gbps, δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου να έχεις bitrate 50 Mbps, ακόμη και 100 το κάθε κανάλι. Στο δορυφορικό έχεις φυσικούς περιορισμούς.

IP...ειδικά στα αστικά κέντρα που πολύ σύντομα θα αυξηθούν και άλλο οι ταχύτητες. Σε ένα ορίζοντα 5 ετών που μέγιστη ταχύτητα θα είναι το 1 Gbps, δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου να έχεις bitrate 50 Mbps, ακόμη και 100 το κάθε κανάλι. Στο δορυφορικό έχεις φυσικούς περιορισμούς.
Και εγώ αυτό πιστεύω λόγο διαδραστικοτητας

Εξαρτάται τι εννοούμε μέλλον... Το δορυφορικό θα είναι κοντά μας πολλά χρόνια, επειδή τα δίκτυα χρειάζονται επενδύσεις. Το VDSL απλά δεν προχωρά, δεν γίνονται επενδύσεις.

Τι εννοείς δεν προχωρά; Στην Αττική έχουμε γεμίσει καμπίνες. Στην επαρχία σε πολλές πόλεις υπάρχει διάθεση από το Α/Κ. Σίγουρα οι ρυθμοί δεν είναι σούπερ αλλά σε αυτό δεν φταίει απαραίτητα ο ΟΤΕ αλλά η γραφειοκρατία δημοτικών αρχών και ΔΕΗ όσο και η άρνηση αρκετών δημάρχων να επιτρέψουν τα έργα (πχ Περιστέρι).

Εννοώ ότι δεν προχωρά. 3 χρόνια μετά την εμπορική διάθεση του VDSL, οι διαθέσιμες πόρτες είναι ελάχιστες. Οι δε συνδρομητές ανύπαρκτοι. Ούτε καν 100.000 (σε όλους τους παρόχους συνολικά) δεν είναι.
Σε 3 χρόνια από την εμπορική διάθεση του ADSL, οι συνδέσεις ήταν δεκαπέντε φορές περισσότερες (πάνω από 1.5 εκ.).
Αυτά είναι στοιχεία, μην αρχίσουμε τις δικαιολογίες και τις αιτιάσεις, είμαστε ήδη εκτός θέματος. :smile:
Η χώρα παραμένει στο ADSL, και σε χαμηλές ταχύτητες.

Eννοούσα όλους τους παλιούς. Ο PVR είναι πολύ καινούργιος δέκτης και ναι ίσως δίνει δεν το έχω δουλέψει και δεν το ξέρω. Αλλά υπάρχει εκπομπή σε 1080p?

Ήδη τον έχω 14 μήνες (από Νοέμβριο 2013) , που τον είδες ότι είναι "καινούργιος" δεν το ξέρω.

αυτό το έρμο το ΟΤΕ go που θα ήταν έτοιμο για beta τον Νοέμβριο που είναι?

Σε συνέντευξη υπεύθυνου του ΟΤΕ TV στο athinorama είχε ειπωθεί.Τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου,κάπου έγινε αυτή η συνέντευξη.

Εχω εναν κολλητό φίλο που δουλεύει στα κεντρικά του ΟΤΕ και τον ειχα βαλει να ρωτησει κατα τον οκτωμβριο του 2014 για το ποτε αναμενεται το ΟΤΕ GO η ΤV Everywhere τελος παντων οπως το ονομάσουν, και μου ειχε πει οτι το δουλευουν το project σε εντατικους ρυθμους για να ειναι ετοιμο για λανσαρισμα το αργοτερο μεχρι τελος Φεβρουαριου 2015 ιδωμεν.

Εχω εναν κολλητό φίλο που δουλεύει στα κεντρικά του ΟΤΕ και τον ειχα βαλει να ρωτησει κατα τον οκτωμβριο του 2014 για το ποτε αναμενεται το ΟΤΕ GO η ΤV Everywhere τελος παντων οπως το ονομάσουν, και μου ειχε πει οτι το δουλευουν το project σε εντατικους ρυθμους για να ειναι ετοιμο για λανσαρισμα το αργοτερο μεχρι τελος Φεβρουαριου 2015 ιδωμεν.
ευχαριστώ, για να δούμε :)

Καλημέρα σε όλους
Έχω μία απορία, σε περιπτωση αυξησεις συνδρομής τον Αυγουστο προς Σεπτεμβριο του 2015 πιθανός λογο αποκτησεις του CL με άλλα λόγια ότι είχε γίνει και με την Premier League θα μας δωσει και πάλι ο οτε τον 1 Μήνα επαναχώρησεις χωρις πεναλτι οπως ειχε κάνει για τους υφισταμενους συνδρομητές ωστε οποιος θελει να μπορεί να διακόψει;

Λογικά ναι, αλλά κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει σε ένα υποθετικό σενάριο, όπως είναι ότι θα αυξηθεί η τιμή. Μπορεί να είναι μια λογική υπόθεση, αλλά το ίδιο λογική υπόθεση είναι ότι ο ΟΤΕ θα απορροφήσει το κόστος προσπαθώντας να κλείσει τον ανταγωνισμό.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Λογικά ναι, αλλά κανένας δεν μπορεί να σου απαντήσει σε ένα υποθετικό σενάριο, όπως είναι ότι θα αυξηθεί η τιμή. Μπορεί να είναι μια λογική υπόθεση, αλλά το ίδιο λογική υπόθεση είναι ότι ο ΟΤΕ θα απορροφήσει το κόστος προσπαθώντας να κλείσει τον ανταγωνισμό.

Πολύ πιθανό να γίνει, είναι νωρίς όμως ακόμα και για επίσημη απάντηση πιστεύω.

OK Σας ευχαριστω για τις Απαντήσεις σας.

νομίζω το να λέμε για την υποθέτηκη αύξήση στο οτε ,τοτες τα συβολαια δεσμευσης τη λογο εχουν να υπαρχουν εστω και ας σου δεινει το δικαιωμα
υπαναχωρεσεις χωρεις πεναλτι...η τιμη η νεα επρεπε να υσχυει στους νεους συνδρομητες αυτο για μενα ειναι ομως εκβιασμος
θα πω το λογο ισως γιατι εχει αποκλειστικοτητα καποια πραγματα και δεν υσχιει ο ανταγωνισμος μα αλλα λογια οι εταιριες πρατουν κατα το
δοκουν εχουν το μαχαιρι και το πεπονι....ξερουν οτι η τν δεν εχει να προσφερει καποιο σοβαρο προγραμμα και το εκμεταλευονται.....

Ήδη τον έχω 14 μήνες (από Νοέμβριο 2013) , που τον είδες ότι είναι "καινούργιος" δεν το ξέρω.

Όταν λέω παλιούς εννοώ τους δυο pace της nova και του δυο kaon χωρίς δίσκο που έχει κυκλοφορίσει ο ΟΤΕ. Εσύ μπορει να τον έχεις απο Νοέμβρη του 13 αυτο ομως δεν αλλάζει το ότι και απο τι nova αλλα και απο τον ΟΤΕ ειναι ο πιο καινούργιος δέκτης που έχει κυκλοφορίσει μέχρι στιγμής.