vforvendetta85
Supreme Member
- 29 December 2012
- 3,226
Μήπως σου έπιασε λίγο τον κ...... ???? Για κάτοπτρο που ήταν στημένο στα πήρε τα 70 ???Γινεται αλλα ποσο θα κοστισει δεν ξερω. Εγω για συνεγκατασταση νοβα και οτε σε πιατο της νοβα που ειχα και 30μ καλωδιο, μου πηρε 70
Γινεται αλλα ποσο θα κοστισει δεν ξερω. Εγω για συνεγκατασταση νοβα και οτε σε πιατο της νοβα που ειχα και 30μ καλωδιο, μου πηρε 70
Σωστά ρυθμισμένο είναι αρκετό και το 60άρι. Προσωπικά το πακέτο το βλέπω με 73άρι gibertini κεντραρισμένο στις 10°E.μετα απορουν μερικοι γιατι εχουν σπασίματα στην εικονα.60αρι για τον Eurobird...ok...
Όχι τον έπιασε, ακόμη δεν τον έχει αφήσει να λες (χωρίς παρεξήγηση).Μήπως σου έπιασε λίγο τον κ...... ???? Για κάτοπτρο που ήταν στημένο στα πήρε τα 70 ???
Κατά τη γνώμη μου δεν είναι ό,τι καλύτερο.Κι αν είναι αρκουντως καλό το lnb του ΟΤΕ για τη λήψη του astra.
Περασε 30μ καλωδιο, εβαλε δευτερο lnb για τον οτε και ρυθμισε τα lnb. Βασικα στην αρχη ειχα μιλησει με τεχνικο που δεν ηταν του οτε για να μου τα φτιαξει με 50 αλλα εφαγα παπατζα και τελικα αναγκαστηκα να δωσω οτι μου πουν απο τον οτε. Αντε να το κοψεις μετα τον οτε... θα πληρωσω και το νταβατζιλικι στις νεες τιμες.Μήπως σου έπιασε λίγο τον κ...... ???? Για κάτοπτρο που ήταν στημένο στα πήρε τα 70 ???
Έχω κλείσει 1 χρόνο και ακόμα μου χρεώνεται κανονικά ο pvr. Για κάνε μια ερώτηση γιατί δεν γίνετε αλλού να το χρεώνουν και αλλού όχι.παιδια εδω και 6-8 μηνες δεν μου χρεωνεται στο λογαριασμο το 4αρι για το pvr μηπως επειδη εχω κλεισει χρονο στην υπηρεσια την τελευταια φορα που ειδα κατι σχετικο ηταν περυσι τον Αυγουστο που μου πιστωσανε 3 ευρω κια ελεγε για εκμισθωση αποκοδηκοποιητη με σκληρο δισκο
Σωστός!!!!!!Προφανώς έχει γίνει λάθος.
Όσο σε έχουν ξεχασμένο, μην τους το πεις![]()
Να ρωτήσω και κάτι άλλο.Αύριο που θα έρθει ο courier να φέρει την αίτηση τι δικαιολογητικά πρέπει να έχω μαζί μου;
Προφανώς έχει γίνει λάθος.
Όσο σε έχουν ξεχασμένο, μην τους το πεις![]()
Αυτό θα γίνει λογικά.Απλά μην τα βάλουν όλα μαζί μετά![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.