Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Koιτουσα το θεμα των ομιλων του Europa League.Θα ειναι 12 ομιλοι.Πως θα διαχειριστει ο ΟΤΕ,τοσα ματς,ταυτοχρονα,με τις εξαιρεσεις των ρωσικων ομαδων και τα αλλα αθληματα που μπορει να δειχνει;Πως γινοταν μεχρι περισυ,ξερει καποιος;Θα δειχνει δηλαδη 3-4 ματς live και τα αλλα,με το ''λεπτο προς λεπτο'';

Koιτουσα το θεμα των ομιλων του Europa League.Θα ειναι 12 ομιλοι.Πως θα διαχειριστει ο ΟΤΕ,τοσα ματς,ταυτοχρονα,με τις εξαιρεσεις των ρωσικων ομαδων και τα αλλα αθληματα που μπορει να δειχνει;Πως γινοταν μεχρι περισυ,ξερει καποιος;Θα δειχνει δηλαδη 3-4 ματς live και τα αλλα,με το ''λεπτο προς λεπτο'';
Γιατί το nova πως τα έδειχνε??? ποια η διαφορά...Και εξάλλου ο οτε έχει 6 αθλητικά κανάλια, και θα ανοίξει αλλα 2

Τα εμπορικά ματς θα δείχνει, κ αυτά που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον (ματς των ομίλων που συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες ή πχ ματς με κυπριακές ομάδες).
Εξάλλου είναι δυο ζώνες 20.00 & 22:05 όποτε κ μπορεί να δείχνει (μιας κ ακούγεται ότι θα γίνουν 8 τα κανάλια) τουλάχιστον 16 ματς σε κάθε αγωνιστική, που πιστεύω είναι υπεραρκετά.
Η nova τα προηγούμενα χρόνια είχε κ τη δυσκολία της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ που γινόταν ματς Πέμπτη κ έπρεπε κάποια κανάλια της να δείχνουν κ μπάσκετ, οπότε κ είχε λιγότερα διαθέσιμη για Europa!

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δε σημαίνει ότι επειδή έχει τα δικαιώματα της διοργάνωσης θα πρέπει να διαχειριστεί και όλα τα ματς.Το σίγουρο είναι ότι θα δείχνει περισσότερα ματς από όσα έδειχνε η NOBA και το πιο σημαντικό είναι ότι κανένα από τα ματς αυτά δεν θα είναι με εικόνα λάσπης sd όπως πολλά από τέτοια που βλέπαμε μέχρι πέρυσι.

Αφού δεν θα έχει τίποτα ο αντ1 πρέπει να είμαστε χαρούμενοι :D

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Η nova δίνει 80άρι (εκτός αν έχεις αρκετά παλιά εγκατάσταση) και ο ΟΤΕ 60άρι.
επειδη εχω δικο μου πιατο ουτε της νοβα ουτε το οτε δεν θυμαμαι ποσο ειναι...μπορει να φανει ηλιθια ερωτηση αλλα πως το μετραμε το πιατο?οριζοντια απο ακρη σε ακρη η καθετα?γιατι οριζοντια μου το βγαζει 80 και καθετα 75...

Τα εμπορικά ματς θα δείχνει, κ αυτά που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον (ματς των ομίλων που συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες ή πχ ματς με κυπριακές ομάδες).
Εξάλλου είναι δυο ζώνες 20.00 & 22:05 όποτε κ μπορεί να δείχνει (μιας κ ακούγεται ότι θα γίνουν 8 τα κανάλια) τουλάχιστον 16 ματς σε κάθε αγωνιστική, που πιστεύω είναι υπεραρκετά.
Η nova τα προηγούμενα χρόνια είχε κ τη δυσκολία της Ευρωλίγκα στο μπάσκετ που γινόταν ματς Πέμπτη κ έπρεπε κάποια κανάλια της να δείχνουν κ μπάσκετ, οπότε κ είχε λιγότερα διαθέσιμη για Europa!

Ναι,το ειχα ξεχασει οτι ειναι 2 ζωνες.Εδω θα βολευει πιο πολυ το λεπτο προς λεπτο.

Δε νομίζω να έχει λεπτό προς λεπτό. Ούτε η nova είχε (μόνο στο champions league είχε). Εξάλλου δεν έχει κ πολύ νόημα νομίζω. Πολλά αδιάφορα ματς που δε ξέρω αν τα παρακολουθεί κ κανένας (εκτός από στοιχηματικους λόγους). Επίσης όταν παρακολουθείς το λεπτό προς λεπτό, χάνεσαι με τα ματς κ δεν ευχαριστιέσαι τίποτα ένα τέλει.. Γνώμη μου πάντα αυτό..

Δε νομίζω να έχει λεπτό προς λεπτό. Ούτε η nova είχε (μόνο στο champions league είχε). Εξάλλου δεν έχει κ πολύ νόημα νομίζω. Πολλά αδιάφορα ματς που δε ξέρω αν τα παρακολουθεί κ κανένας (εκτός από στοιχηματικους λόγους). Επίσης όταν παρακολουθείς το λεπτό προς λεπτό, χάνεσαι με τα ματς κ δεν ευχαριστιέσαι τίποτα ένα τέλει.. Γνώμη μου πάντα αυτό..

Σωστα.Παντως,σιγουρα θα τα εχει ολα,εστω και μαγνητοσκοπημενα.Για να εχουν και νοημα τα 2 εξτρα καναλια (περα απο τις αλλες διοργανωσεις) και να μην εχει συχνα επαναληψεις το ιδιο ματς.

Μπορώ να βάλω ΟΤΕ TV και μόνο Ίντερνετ ; Υπάρχει περίπτωση για καλη τιμή

Πώς ξέρεις ότι θα τα έχει σίγουρα όλα?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μπορώ να βάλω ΟΤΕ TV και μόνο Ίντερνετ ; Υπάρχει περίπτωση για καλη τιμή

Μα για να βάλεις internet θέλεις και τηλεφωνική γραμμή.Και προσφέρεται μαζί με το τηλέφωνο σαν double play.Τώρα αν εσύ δεν θέλεις να μιλάς καθόλου,κάνε επιλογή από τα διάφορα προγράμματα που προσφέρει.Και θα πάρεις και προσφορά για ΟΤΕ TV.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στη σελίδα του ΟΤΕ έχει επιλογή να φτιάξεις το δικό σου πακέτο,αλλά αν επιλέξεις χωρίς τηλεφωνία δεν σου δίνει επιλογή για ΟΤΕ TV.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πώς ξέρεις ότι θα τα έχει σίγουρα όλα?

Τα 205 ματς που διαφημιζει στο σποτακι,φανταζομαι οτι ειναι το συνολο απο τους ομιλους και μετα.Τα περισσοτερα ,βεβαια,μαγνητοσκοπημενα.

Είχε η Nova λεπτό προς λεπτό και στο E.L.
Συμφωνώ στα υπόλοιπα.

Για να το λες, έτσι θα είναι. Δε το θυμόμουνα, γιατί μάλλον δεν έδινα κ πολλή σημασία..
Είναι γενικά κατώτερη σα διοργάνωση κ επειδή παίζει κ Πέμπτη κ έχεις δει πολύ μπάλα Τρίτη-Τετάρτη δε σου κάνει κ πολύ αίσθηση να δεις..
Εκτός φυσικά από τα ματς των ελληνικών ομάδων βέβαια που ούτως η άλλως έχουν ενδιαφέρον.

Σήμερα το πρωί κοίταζα τις αυξήσεις των τιμών και ξενέρωσα όσο δεν πάει άλλο... ένα χόμπι έχουμε και μας το χτυπάνε... 33,63 + 4,00 (PVR)= 37,63 / μήνα μόνο για OTETV

Για βέλτιστη ποιότητα εικόνας προτείνετε ote tv μέσω δορυφόρου ή μέσω internet; Επίσης, ποια είναι η καλύτερη τιμή που ακούγεται αυτή την περίοδο για double play+tv;

Mονο μεσω δορυφορου υπαρχει HD οποτε δεν υπαρχει συγκριση

Από τον Αύγουστο, πρεμιέρα κάνουν οι εξής νέες εκπομπές:

* Champions League Show: Με παρουσιαστή τον Τάσο Κολλίντζα, τον Βασίλη Σαμπράκο στον σχολιασμό και τον Μιχάλη Τσόχο στην εκπομπή Λεπτό προς Λεπτό, το Champions League Show θα καλύπτει όλη την αγωνιστική δράση κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 20.00.

* Europa League Show: Τις Πέμπτες -με αγωνιστική δράση- από τις 18.30, ο Στέφανος Αβραμίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση του Europa League Show.

Στον σχολιασμό θα βρίσκονται ο Σωτήρης Κωσταβάρας και ο Πάνος Βόγλης, οι οποίοι θα αναλάβουν και τις εκπομπές Λεπτό προς Λεπτό, που καλύπτουν όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.

Επίσης, στο μπουκέτο των αθλητικών καναλιών OTE SPORT προστίθενται δύο νέα κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια για τις παράλληλες ζωντανές μεταδόσεις αγώνων (OTE SPORT 7HD και OTE SPORT 8HD).

Ξερει κανεις με καποια σιγουρια αν το 7 και το 8 θα δειχνουν και ματς των πρωταθληματων ή μονο C.L. και Ε.L. και τις επαναληψεις τους;