Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Mονο μεσω δορυφορου υπαρχει HD οποτε δεν υπαρχει συγκριση

Στο IPTV μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα HD κανάλια εάν έχετε VDSL σύνδεση, αρκεί φυσικά να το ζητήσετε.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εμένα είχε πάρει τ αυτί μου ότι θα δείχνει κυπριακό πρωτάθλημα.

Αυτό προκυπτει από δικες σου πηγες γιατι δεν θυμαμαι να εχει αναφερθεί οπουδήποτε άλλου ;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

ΣΤα HD του ΟΤΕ συγκριτικά με της nova έχουν καλη εικόνα ;

Μια απορία ρε παιδια αν ζητήσω τον pvr αποκωδικοποιητη... με 4ευρω παραπάνω τον μηνα...στο τέλος της σύμβασης τον κρατάμε εμεις?γιατι στην ουσια τον πληρώνουμε καθε μηνα η επιστρέφεται πισω?!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με ποια κινηματογραφικα στούντιο έχει υπογράψει ο οτε? δείχνει πρεμιερες ?

ΣΤα HD του ΟΤΕ συγκριτικά με της nova έχουν καλη εικόνα ;

Οι γονείς μου στο πατρικό έχουν Nova + Forthnet Satellite ιντερνετ και τηλεφωνια (καθώς εν έτη 2015 δεν μπορουν να αναβαθμισουν το τηλεφωνικο κεντρο του χωριου ενω υπάρχουν γραμμες για DSL συνδεσεις). Μπορώ να πω πως, παρόλο που έχουν καλύτερη TV, η ποιότητα του ΟΤΕ τόσο στα ΗD όσο και στα SD είναι ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ καλύτερη! Επίσης, επειδή ρωτάς για τα HD, πρέπει να λάβεις υπόψιν πως τα HD κανάλια στον ΟΤΕ τείνουν να γίνουν ο κανόνας. Από τα 13 κανάλια αθλητικού περιεχομένου τα 11 είναι HD. Από τα 8 κινηματογραφικά τα 4 ειναι HD. Από τα 10 με ντοκιμαντέρ τα 8 ειναι σε HD.

Υ.Γ.: Μέτρο σύγκρισης έχω επίσης κι απο φίλο που έχει Nova και βλέπουμε Euroleague, Superleague και μέχρι πέρσι Champions League και Europa.

Μήπως τα έχουν συνδέσει με scart οι γονείς και ο φίλος σου?
Τα λίγα hd κανάλια της Νόβα έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας απο τα hd του ΟΤΕ..

Μήπως τα έχουν συνδέσει με scart οι γονείς και ο φίλος σου?
Τα λίγα hd κανάλια της Νόβα έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας απο τα hd του ΟΤΕ..

Οι γονείς μου σίγουρα οχι. Ο φίλος δεν ξέρω, αλλά έχουν κι οι δύο παρόμοια ποιότητα εικόνας.

Θέμα ρυθμίσεων της τηλεόρασης είναι, βάλε και τις 3 σε cinema mode που είναι σωστά σεταρισμένο και σύγκρινε τες

Λίγα HD του ΟΤΕ(τα πρώτα sports) την τελευταία φορά που τα κοίταξα(πριν από 1 μήνα+ γιατί τώρα δεν υπάρχουν αθλητικά) ήταν σε παρόμοια ποιότητα με την Nova(λίγο χειρότερα).

Ωστόσο, τα περισσότερα HD είναι αρκετά χειρότερα.

Στο IPTV πάντως έχουν σταθερό bitrate όλα, περίπου 9Mbps.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Λίγα HD του ΟΤΕ(τα πρώτα sports) την τελευταία φορά που τα κοίταξα(πριν από 1 μήνα+ γιατί τώρα δεν υπάρχουν αθλητικά) ήταν σε παρόμοια ποιότητα με την Nova(λίγο χειρότερα).

Ωστόσο, τα περισσότερα HD είναι αρκετά χειρότερα.

Με βρίσκεις σύμφωνο,αν και ομολογουμένως τα HD του ΟΤΕ είναι σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν.

Στο IPTV πάντως έχουν σταθερό bitrate όλα, περίπου 9Mbps.

Mακάρι να είχαν τόσο και δορυφορικά.
Δεν έχουμε δυστυχώς όλη πρόσβαση στο VDSL(και ας μένουμε στο κέντρο της Αθήνας).

Με βρίσκεις σύμφωνο,αν και ομολογουμένως τα HD του ΟΤΕ είναι σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν.

Και εγώ συμφωνώ :a0210:

Το ΟΤΕSPORT7 λεει οτι θα εχει Αουγκσμπουργκ-Χερτα το αλλο Σαββατο αλλα στο epg,λεει οτι θα ειναι στο 6. Υποθετω οτι το σωστο θα ειναι στο 7.