Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γεια σας παιδιά,

Προσπαθω να ρυθμίσω ένα OTE TV στο σπίτι μου στην Ολλανδία.. δυστυχώς πρώτη φορά ασχολήθηκα με κάτι τέτοιο και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κατί.
Υπάρχει ένας Έλληνας τεχνικός εδώ...αλλά με έχει (τουλάχιστων) στο περίμενε....

Η ερώτηση μου είναι:
Υπάρχει κάποιο tip, κάτι που θα ήξερε ένας Έλληνας τεχνικός παραπάνω σε σχέση με κάποιον ξένο τεχνικό?
Αν και δε θέλω να πάω σε Τούρκους, Ινδους κλπ.. υπάρχει πληθώρα επιλογών σε αυτούς

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τους λες να σου συντονισουν το πιάτο να κοιτάζει στις 9 μοίρες east. Αν έχεις ενεργοποιημένο τον δέκτη από Ελλάδα θα τον συνδέσεις και θα δουλέψει κατευθείαν, διαφορετικά θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ.
Το όλο θέμα είναι το πιάτο να βλέπει 9 μοίρες το οποίο δεν νομίζω να είναι δύσκολο σε οποιονδήποτε τεχνικό να το συντονίσει

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

καλησπερα συμφορουμιτες,
μολις αγορασε η γυναικα μου το full pack το ΟΤΕ tv και θελω να ρωτησω το εξης:
Εχω ηδη πιατο καθοτι ειχα την Νοva εδω και 3 χρονια.Ειναι 1μ και 40εκ μαζι με LNB.Το Οτε tv θα το παρουμε μαζι μας στην Αγγλια.Ηθελα να ρωτησω λοιπον το εξης.Σε τι κατευθυνση πρεπει να ρυθμιστει το LNB για να ξερω να πω του εδω τεχνικου???Επισης πρεπει να ενεργοποιηθει το πακετο εδω Ελλαδα με καποιον τροπο πριν το παρω Αγγλια???εαν ναι τι πρεπει να κανω???Ευχαριστω εκ των προτερων..

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

καλησπερα συμφορουμιτες,
Εχω ηδη πιατο καθοτι ειχα την Νοva εδω και 3 χρονια.Ειναι 1μ και 40εκ μαζι με LNB.Το Οτε tv θα το παρουμε μαζι μας στην Αγγλια.Ηθελα να ρωτησω λοιπον το εξης.Σε τι κατευθυνση πρεπει να ρυθμιστει το LNB για να ξερω να πω του εδω τεχνικου???Επισης πρεπει να ενεργοποιηθει το πακετο εδω Ελλαδα με καποιον τροπο πριν το παρω Αγγλια???εαν ναι τι πρεπει να κανω???Ευχαριστω εκ των προτερων..

anybody???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

καλησπερα συμφορουμιτες,

Η θέαση του πακέτου εκτός Ελλάδας απαγορεύεται.
Άρα η ενεργοποίση θα πρέπει να γίνει πριν φύγεις.
Το κάτοπτρο θα πρέπει να ρυθμιστή στις (9.0°E) αν πάρεις το υπάρχων μαζί σου θα είσαι οκ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Thanks...To ονομα του δορυφορου που ειναι 9o East ειναι Eutelsat ή Εurobird???Ρωταω απλα για να ξερω τι θα πω στον αγγλο τεχνικο που θα ερθει σπιτι μου για εγκατασταση.Για την ενεργοποιηση τι πρεπει να κανω???πρεπει απλα να παρω τηλ καπου η πρεπει να συνδεθει σε πιατο ο αποκωδικοποιητης για να αρxισει να παιζει???σορυ που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Thanks...Για την ενεργοποιηση τι πρεπει να κανω???πρεπει απλα να παρω τηλ καπου η πρεπει να συνδεθει σε π ιατο ο αποκωδικοποιητης για να αρζισει να παιζει???σορυ που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος

παίρνεις τηλέφωνο στο 13888

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Thanks...To ονομα του δορυφορου που ειναι 9o East ειναι Eutelsat ή Εurobird???Ρωταω απλα για να ξερω τι θα πω στον αγγλο τεχνικο που θα ερθει σπιτι μου για εγκατασταση.Για την ενεργοποιηση τι πρεπει να κανω???πρεπει απλα να παρω τηλ καπου η πρεπει να συνδεθει σε πιατο ο αποκωδικοποιητης για να αρxισει να παιζει???σορυ που ρωταω αλλα ειμαι ασχετος

Eutelsat 9A (9.0°E)
Δεν είπαν στην σύζυγο από εκεί που το πήρε τι πρέπει να κάνει;
13888.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Kοιταξε να δεις της ειπανε οτι ειναι ετοιμη η καρτα για να την βαλει στον αποκωδικοποιητη και να δουλεψει μολις γινει η εγκατασταση του πιατου.ΑΠΛΑ διαβαζοντας στο site του ΟΤΕ ειδα αυτο:
Σημείωση: Κατά την πρώτη ενεργοποίηση του αποκωδικοποιητή, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τις βασικές λειτουργικές παραμέτρους του αποκωδικοποιητή σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε εγκατάσταση από τον ΟΤΕ, τη ρύθμιση των παραμέτρων του αποκωδικοποιητή θα πραγματοποιήσει ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός εγκατάστασης.
Επειδη λοιπον εγω την εγκατασταση θα την κανω στην Αγγλια απο ντοπιο τεχνικο ο οποιος κατα πασα πιθανοτητα δεν εχει ξανακανει εγκατασταση σε ελληνικη πλατφορμα αναρωτιεμαι αν χρειαζεται να κανω κατι αλλο πριν φυγω απο Ελλαδα για να μην παθω καμια νιλα κ ψαχνομαι μετα.....

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί κάποιος στην Ελλάδα που να έχει πιάτο με lnb στον eutelsat 9A, να συνδεθεί ο αποκωδικοπιητής και να γίνει η ενεργοποίηση. Με το που θα ενεργοποιηθεί δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο στην Αγγλία πέραν να εξασφαλίσεις την εγκατάσταση.

Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, καλείς από Αγγλία στο +30 2106513888 και κάνεις την ενεργοποίηση. Οι βασικές ρυθμίσεις είναι εύκολες (π.χ ανάλυση οθόνης) και ως αναμεταδότη επιλέγεις τον default (δεν θυμάμαι ποιος είναι).

Last edited:

Έχω συμβόλαιο OTETV με την 10,95 προσφορά μέχρι 31/10.

Επειδή όμως δεν το χρησιμοποιώ συχνά (μόνο λίγο ποδόσφαιρο) και τζάμπα πληρώνω (μιας και θα πάει 25 το μήνα μετά) θέλω να διακόψω.

Πρέπει να τους πάρω τηλ λίγο πριν τη λήξη ή μπορώ και τώρα και να τους πω με τη λήξη του 12μηνου να προβούν σε διακοπή; Δηλαδή θέλω να πω υπάρχει ελάχιστο όριο ειδοποίησης διακοπής;

Απορια,μαλλον ασχετη.Γιατι σχεδον σε ολα αγγλικα γηπεδα,δεν φαινονται πουθενα οι φανατικοι φιλαθλοι,κατα τη διαρκεια του αγωνα;Οι καμερες ειναι στημενες,που δε δειχνουν τιποτα.Πολυ σπανια,θα δειξει ενα στιγμιοτυπο.Μονο,οταν παιζει το ματς,ακους συνεχως τραγουδια και χειροκροτηματα αλλα δε βλεπεις τις συγκεκριμενες κερκιδες.Ακομα και το πεταλο της Λιβερπουλ,φαινεται μονο στην ανακρουση του γνωστου υμνου.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχω συμβόλαιο OTETV με την 10,95 προσφορά μέχρι 31/10.

Επειδή όμως δεν το χρησιμοποιώ συχνά (μόνο λίγο ποδόσφαιρο) και τζάμπα πληρώνω (μιας και θα πάει 25 το μήνα μετά) θέλω να διακόψω.

Πρέπει να τους πάρω τηλ λίγο πριν τη λήξη ή μπορώ και τώρα και να τους πω με τη λήξη του 12μηνου να προβούν σε διακοπή; Δηλαδή θέλω να πω υπάρχει ελάχιστο όριο ειδοποίησης διακοπής;
Μπορείς και τώρα (και μέχρι τις 20/10) να τους καλέσεις και να ζητήσεις διακοπή,χωρίς καμία ποινή.Έχεις το δικαίωμα να καταγγείλεις τη σύμβαση αζημίως,λόγω της αύξησης που ισχύει από 20/8.
Απορια,μαλλον ασχετη.Γιατι σχεδον σε ολα αγγλικα γηπεδα,δεν φαινονται πουθενα οι φανατικοι φιλαθλοι,κατα τη διαρκεια του αγωνα;Οι καμερες ειναι στημενες,που δε δειχνουν τιποτα.Πολυ σπανια,θα δειξει ενα στιγμιοτυπο.Μονο,οταν παιζει το ματς,ακους συνεχως τραγουδια και χειροκροτηματα αλλα δε βλεπεις τις συγκεκριμενες κερκιδες.Ακομα και το πεταλο της Λιβερπουλ,φαινεται μονο στην ανακρουση του γνωστου υμνου.
Αυτό έχει να κάνει με τη μετάδοση που γίνεται από το αγγλικό SKY και όχι με τον ΟΤΕ.

Ηρθε σημερα επιτελους ο αποκωδικοποιητης(αιτηση απο 5/9..) τον τεχνικο ποτε νσ τον περιμενω;υπαρχει περιπτωση να ερθεις πριν το σκ;

Συνήθως εντος 5 εργάσιμων, μπορει να ειναι και περισσότερο αναλογα με τις ενεργοποιησεις. Θα επικοινωνησει μαζί σου 1-2 μερες πιο πριν για να κλεισετε ραντεβου. Επομένως μην περιμενεις να γινει πριν το σ/κ. Μόνο αν το κανεις ο ιδιος σε υπάρχον κατοπτρο.