Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με το πιατο της Νοβα πιανει καποιος και οτετv?
Ναι, με 2ο lnb μπορεις να πιάνεις και τα 2 φτάνει το πιάτο σου να είναι 80cm και πάνω.
Για σωστή ληψη βέβαια πρέπει να μπει κέντρο το lnb για το οτεtv και παράκεντρα το lnb για Νόβα.

Δε ξερω αν καταλαβα..Έχει καποιος νοβα...βγαζει τον αποκωδικοποιητη και βαζει του οτε...χωρις να γυρισει το πιατο θα πιανει το μπουκετο του οτε?

καλησπερα , να ρωτησω κατι στην μπουτεσλιγκα και μπουτεσλιγκα δυο γιατι ο οτε δεν δειχνει ποσο ειναι το σκορ η ποσο ειναι εκεινη την στιγμη ποσα λεπτα ειναι το ημιχρονο ενω σε ξενα δορυφορικα πακετα εχει κανονικα την ωρα και το σκορ ; .

αυτο με το σκορ συμβαινει μονο στην budesliga 2 και τους εχω γραψει ππλλες φορες στο facebook και στο τηλεφωνο τους το εχω πει και απαντηση σοβαρη δεν εχω παρει.ειναι τεχνικο προβλημα λενε της μεταδοσης.και εσεις δεν μπορειτε να βαλετε ενα δικο σας τοσο δυσκολο ειναι.

Συνήθως εντος 5 εργάσιμων, μπορει να ειναι και περισσότερο αναλογα με τις ενεργοποιησεις. Θα επικοινωνησει μαζί σου 1-2 μερες πιο πριν για να κλεισετε ραντεβου. Επομένως μην περιμενεις να γινει πριν το σ/κ. Μόνο αν το κανεις ο ιδιος σε υπάρχον κατοπτρο.

Και ομως μας εξεπληξε ο τεχνικος, με πηρε σαββατο στις 12,30 και στις 4 την ιδια μερα ηταν σπιτι να κανει την εγκατασταση!! :worshippy:

Καλημέρα παιδιά,μια ερώτηση και απο μενα.Εχω ip tv και οπως μου είπε ο τεχνικός του οτε απο Δεκεμβριο θα δίνεται ο καινούργιος KAON ο hybrid και θα πρέπει να το γυρίσω στο δορυφορικό
εχω καιραια με μοτερ (που πιάνει και τις 9 μοίρες) μπορώ με κάποιο τρόπο να συνδέσω και τον δέκτη του οτε και να μην βάλω και 2η εγκατάσταση?

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γεια σας παιδιά,

Προσπαθω να ρυθμίσω ένα OTE TV στο σπίτι μου στην Ολλανδία.. δυστυχώς πρώτη φορά ασχολήθηκα με κάτι τέτοιο και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κατί.
Υπάρχει ένας Έλληνας τεχνικός εδώ...αλλά με έχει (τουλάχιστων) στο περίμενε....

Η ερώτηση μου είναι:
Υπάρχει κάποιο tip, κάτι που θα ήξερε ένας Έλληνας τεχνικός παραπάνω σε σχέση με κάποιον ξένο τεχνικό?
Αν και δε θέλω να πάω σε Τούρκους, Ινδους κλπ.. υπάρχει πληθώρα επιλογών σε αυτούς

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τους λες να σου συντονισουν το πιάτο να κοιτάζει στις 9 μοίρες east. Αν έχεις ενεργοποιημένο τον δέκτη από Ελλάδα θα τον συνδέσεις και θα δουλέψει κατευθείαν, διαφορετικά θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στον ΟΤΕ.
Το όλο θέμα είναι το πιάτο να βλέπει 9 μοίρες το οποίο δεν νομίζω να είναι δύσκολο σε οποιονδήποτε τεχνικό να το συντονίσει

Εντάξει, ήρθε ο τεχνικός(Ολλανδός) ρύθμισε το πιάτο στον Eutelsat 9a...
συντονίστηκε ο αποκωδικοποιητής και έκανε το update.
Στην συνέχεια κάλεσε στον ΟΤΕ ο αδερφός μου(από Ελλάδα), έδωσε τους δύο κωδικούς και άρχησε να λειτουργεί κανονικά!!
:award:

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

μια χαρα!!καλη τηλεθεαση και φυσικα κανεις ωραια πρεμιερα σημερα(Champions League)!!

Τώρα αν σου πω ότι το πρώτο πράγμα που είδα μόλις άνοιξε ήταν ο Τσίπρας.........
:argue:

Στο ευρυζωνικό έχεις καθυστέρηση ένα λεπτό περίπου.
Αν παίζεις στοίχημα live, ίσως σε επηρεάζει.

Ισχύει όντως αυτό; Τόσο delay;

Γνωριζει καποιος να μου πει για οτε tv με pvr , ποσα καλωδια θελει ο δεκτης? (2 σαν της νοβα ?)

Ευχαριστω

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αν δε σε ενδιαφέρουν άλλα κανάλια πέραν αυτών του otetv, χρειάζεται ενα. Αν όμως θες να γράφεις πρόγραμμα από άλλο κανάλι (fta) που έχει οριζόντια πόλωση (όλες οι συχνότητες του otetv έχουν κάθετη) και να βλέπεις παράλληλα κανάλι του otetv, χρειάζονται δύο.

Επίσης, ρίξε και μια ματιά και στο νήμα του technicolor.

Που προβληματιζεσαι; Στο έχω απαντήσει ήδη στην πρώτη μου πρόταση. Επίσης είναι καλό να διαβάσεις το νήμα του δέκτη που αναφέρονται σε πολλά θέματα που αφορούν τη λειτουργία του pvr από τον otetv.

ok.Απλα ξαναρωτησα γιατι μετα καταλαβα οτι το FTA που εγραψες, ηταν το free to air. Ευχαριστω για τις απαντησεις

Καλησπέρα παιδιά. Εχω τον δεκτή pvr. Έχω ένα ηχοσυστημα αλλά ο ενισχυτής έχει μόνο scart. Γίνεται να πάρω Dolby digital από τα κανάλια που το υποστηρίζουν?