Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα.

Μου ήρθε ο λογαριασμός και είναι +2 από την αύξηση του προηγούμενου μήνα. Πριν την αύξηση ήταν 85.5 , με την αύξηση πήγε 90.5 και τώρα μου ήρθε στα 92.5 .

Υπάρχει νέα αύξηση?

Έχω την προσφορά με 24μηνη δέσμευση, 24αρι ίντερνετ, full pack OTE και από σταθερά απεριόριστα με 30 λεπτά σε κινητά.

Η αύξηση ήταν 2 ευρώ τον μήνα, οπότε 4 το δίμηνο.

Μάλλον είναι μέσα αναλογικά ή αύξηση από τον Αύγουστο αν θυμάμαι καλά που μπήκε. Ο επόμενός θα έρθει κανονικά. Εγώ το έχω μηνιαίο και ο επόμενος ήταν 44.80 από 42.80

Παιδια με την διαδικασια εγκαταστασης γνωριζει κανεις τι γινεται;

Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς δεν έχει στο δορυφορικο;

Καλησπέρα το ΟΤΕ TV μπορείς να το διακόψεις μετα απο κάποιο διάστημα ή εχει πέναλτυ όπως το ADSL;

Η δέσμευση μου ειναι 12 μήνες και ειμαι διανύω τον 3ο..

ακυρο μόλις το βρήκα εδώ δεν γίνεται http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets χωρίς επιβάρυνση

Παιδια ηρθαν την τριτη μου συνδεσαν το modem και μου ειπαν οτι την τεταρτη θα συνδεσουν το δορυφορικο πιατο.ακομα περιμενω.αργησαν η ειναι νορμαλ αυτη η καθυστερηση;

Γεια
Εγινα νεος συνδρομητης στο σινεμα πακ με 23 ευρω το μηνα , τελη Οκτωβριου, δεν θυμαμε ακριβως την ημ/νια.
Μου ηρθε σημερα ο 1ος λογαριασμος για διμηνο 46 ευρω. Ελα ομως που λεει περιοδος λογαριασμου 31/10/15-7/11/15 ????
Δεν το καταλαβαινω. Αυτα τα 46 ευρω για ποιους μηνες ειναι τελικα? Αφου ακομα δεν εχω κλείσει ουτε έναν! Μηπως τα προκαταβαλεις? Και η περιοδος λογαριασμου που ειναι βασικα για 15 ημέρες τι ειναι? Εχει πλακα να μου χρεωσανε ολον τον Οκτωβριο .
Πριν γραψω εδω πηρα το 13888 οπου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ TV!!!! με πηγε σε κατι μενου για τηλεφωνα, περιμενα και το εκλεισα!
Μπλεξαμε...

Last edited by a moderator:

Εννοειται οτι προκαταβάλεις τα χρήματα .
Οσο για την χρέωση εαν δεν θες να περιμένεις στο τηλ πήγαινε σε ενα καταστημα ΟΤΕ με τον λογαριασμό να σου πουν ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν σου είπαν οτι ο πρώτος λογαριασμός ειναι πάντα διπλός ?

Δεν σου είπαν οτι ο πρώτος λογαριασμός ειναι πάντα διπλός ?

Από που προκύπτει αυτό?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μηπως τα προκαταβαλεις?

Ο πρώτος λογαριασμός περιέχει το δίμηνο που προκαταβάλεις + τις ημέρες χρήσης (αναφέρεται στο λογαριασμό ως "αναλογία") από την ημέρα που έγινε η ενεργοποίηση μέχρι την ημέρα έκδοσης του λογαριασμού.

Άλλες φορές μπορεί να είναι 5-10 ημέρες άλλες σχεδόν 2 μήνες (με αποτέλεσμα στον πρώτο λογαριασμό να του έρχονται 4 μήνες)!!!

Γεια
Εγινα νεος συνδρομητης στο σινεμα πακ με 23 ευρω το μηνα , τελη Οκτωβριου, δεν θυμαμε ακριβως την ημ/νια.
Μου ηρθε σημερα ο 1ος λογαριασμος για διμηνο 46 ευρω. Ελα ομως που λεει περιοδος λογαριασμου 31/10/15-7/11/15 ????
Δεν το καταλαβαινω. Αυτα τα 46 ευρω για ποιους μηνες ειναι τελικα? Αφου ακομα δεν εχω κλείσει ουτε έναν! Μηπως τα προκαταβαλεις? Και η περιοδος λογαριασμου που ειναι βασικα για 15 ημέρες τι ειναι? Εχει πλακα να μου χρεωσανε ολον τον Οκτωβριο .
Πριν γραψω εδω πηρα το 13888 οπου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ TV!!!! με πηγε σε κατι μενου για τηλεφωνα, περιμενα και το εκλεισα!
Μπλεξαμε...

guys καλησπέρα, και εγω εβαλα πρόσφατα OTE TV και εκτός του ότι δεν είμαι και 100% ικανοποιημενος με τα κινηματογραφικά (...) μου ήρθε και εμένα αυτός ο διπλός πρώτος λογαριασμός. Λόγω άλλων τρεξιμάτων δεν το κοιταξα, και έχω την εξής ερώτηση, αυτά είναι έξτρα χρεώσεις ή προκαταβολή 2 μηνών που δεν θα πληρώσω αργότερα?

Γεια
Μπλεξαμε...

Statik o ξάδερφός μου έπαθε ακριβώς το ίδιο. Βλέποντας την πρώτη σελίδα διαπίστωσε ότι σε μια περίοδο 7 ημερών του χρεώθηκε ολόκληρος ο μήνας. Μετά από ένα “ελαφρύ εγκεφαλικό” μερικών ωρών, επικοινώνησε με την «υποστήριξη» του ΟΤΕ και του είπαν να μην δώσει σημασία την περίοδο λογαριασμού στην πρώτη σελίδα, αλλά να κοιτάξει στις αναλυτικές χρεώσεις που βρίσκονται στην 4η σελίδα του λογαριασμού όπου εκεί αναγράφεται και η ημερομηνία χρέωσης της υπηρεσίας και για τους μήνες ακριβώς που πληρώνεις.

Τι πρόβλημα ενοεις?
Με καποια καναλια,γενικως,τι ακριβως επαθες?
δεν ειχα σημα σε καποια καναλια δηλαδη ποιοτητα 0% ειχα διακοπες και σπασιματα κουτσουρεψα ενα δεντρο που ηταν κοντα στο πιατο και βελτιωθηκε η κατασταση εω πιατο 1.07 με τον ΟΤΕ σε παρακεντρη ληψη και την nova σε κυρια. Στο ΟΤΕσπορτ 1 εχω 70% ποιοτητα σηματος και 65 ποσοτητα ενω στο ΟΤΕσπορτ 4 εχω 56% σημα και 0% ποιοτητα αλλα δεν εχω σπασιματα

καλημερα απο το πρωι εχω το εξης προβλημα

στα καναλια cinema και σπορτ δεν εχω εικονα παρα μονο ηχο και την ενδειξη για προστασια πνευματικων δικαιωματων

ξερουμε κατι για αυτο;

το OTE Cinema 1 OTE Cinema 2 και OTE Cinema 007 δεν έχουν EPG απο Δευτέρα 30/11 και μετά. Έρχονται αλλαγές ?