Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Οκ, θα έρθω σε επικοινωνία με τον τεχνικό να δούμε τι θα κάνουμε

Μήπως ξέρει κανείς αν απο δορυφορική μπορούμε να την γυρίσουμε σε ιντερνετική την συνδρομή?

Καλησπέρα,

γιατί να το κάνεις αυτό; Ρωταώ γιατί είμαι συνδρομητής vdsl στον ote και θέλω να βάλω otetv και είμαι μεταξύ δορυφορικής και ευρυζωνικής μη μπορώντας να αποφασίσω τι από τα 2 να βάλω τελικά. Δεν έχω καταλήξει στα προταιρήματα της ευρυζωνικής έναντι της δορυφορικής. Υπάρχει κάποιο σημαντικό;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ότι αν σου δώσουν τα HD με το VDSL η εικόνα που θα έχεις (όπως λένε αυτοί που έχουν δει και τα δύο) θα είναι πολύ καλύτερη λόγω αυξημένου bitrate πράγμα που μου ακούγεται λογικό. Τα υπόλοιπα πλεονέκτηματα της ευρυζωνικής σύνδεσης θα τα έχει και η δορυφορική (όπως ακούγεται) σε σύντομο χρονικό διάστημα

Εγώ λόγω οτι έχω ήδη εγκατάσταση δορυφορικής στο σπίτι από παλιότερα και μου είναι λίγο δύσκολο να τραβήξω καλώδιο από την θύρα 4 του router που είναι στην άλλη άκρη του σπιτιού μέχρι την τηλεόραση, σκέφτομαι το δορυφορικό.. Θέλει αποκλειστικά από την θύρα 4 ο αποκωδικοποιητής για να δουλέψει, ε; Δεν κάνει απλά να "πέσει" πάνω στο υπόλοιπο δίκτυο που έχει πρόσβαση στο internet;

Καλησπέρα,

γιατί να το κάνεις αυτό; Ρωταώ γιατί είμαι συνδρομητής vdsl στον ote και θέλω να βάλω otetv και είμαι μεταξύ δορυφορικής και ευρυζωνικής μη μπορώντας να αποφασίσω τι από τα 2 να βάλω τελικά. Δεν έχω καταλήξει στα προταιρήματα της ευρυζωνικής έναντι της δορυφορικής. Υπάρχει κάποιο σημαντικό;

Οχι τίποτε το ιδιαίτερο. Περισσότερο για δοκιμή ήθελα να δω αν γίνεται, για να δω στην πράξη τις διαφορές.
Οσο για την σύνδεση που ρωτάς, πρέπει να μπει στην θύρα...Αν εννοείς μέσω Wireless δεν γίνεται.

Καλημέρα. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μιας και είμαι πρώτη φορά συνδρομητής δορυφορικής τηλεόρασης, ήθελα να ρωτήσω είναι σωστό να μην έχει την ίδια ένταση η φωνή στην δορυφορική σύνδεση σε σχέση ενός αντίστοιχου καναλιού στο digea;

Ναι, είναι. Δεν έχουν όλα τα κανάλια την ίδια ένταση ήχου.

Ναι, είναι. Δεν έχουν όλα τα κανάλια την ίδια ένταση ήχου.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις τηλεόρασης ή δέκτη;

Ναι, συνήθως η τηλεόραση έχει τέτοια ρύθμιση. Μπορεί και ο δέκτης (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα τον δέκτη του ΟΤΕ :blush:).
Βοηθούν, αλλά δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα.

Ναι, συνήθως η τηλεόραση έχει τέτοια ρύθμιση. Μπορεί και ο δέκτης (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα τον δέκτη του ΟΤΕ :blush:).
Βοηθούν, αλλά δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα.
OK θα προσπαθήσω να το βρω

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πατάς το κίτρινο πλήκτρο και σου βγάζει επιλογή για ελληνικό ή αγγλικό ήχο.
Σε μενα γιατι βγαζει επιλογες ή μονο ελληνικο ή ελληνικο και ηχο γηπεδου σε ξεχωριστα καναλια και οχι αγγλικο;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στον φιλο που ρωταει αν αξιζει η ΟΤΕτβ,θα πω "ναι" αλλα μονο για τα αθλητικα (εφ οσον καλυπτεσαι απο τη digea)

Τα HD κανάλια εχουν καλύτερη εικόνα μεσω δορυφόρου η μεσω ευρυζωνικής σύνδεσης;

Τα HD τα πληρωνεις extra μεσω ιντερνετ;
οχι απλα πρεπει να εχεις VDSL γραμμη για να τα ενεργοποιησεις

Τα HD κανάλια εχουν καλύτερη εικόνα μεσω δορυφόρου η μεσω ευρυζωνικής σύνδεσης;
μεσω ευρυζωνικης

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

...
μεσω ευρυζωνικης

Περίεργο! Φανταζομουνα το αντίθετο!

Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ TV αλλά αν είναι να αξίζει μόνο για τα αθλητικά, επειδή είμαι εντελώς αντιαθλητικός τύπος (του καναπέ εννοώ) δεν θα το κάνω. Η συνδρομητική τηλεόραση θα με ενδιέφερε μόνο για ταινίες και μάλιστα ποιοτικές όχι τις Αμερικανιές με τα ηλίθια πιστολίδια...

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

νομιζω οτι αν σενδιαφερουν ταινιες ποιοτικες και οχι αμερικανιες ειναι καλύτερα να πας οτε.επισης το sundance hd θα σαρεσει πιστευω.μπες στο προγραμα του οτε να παρεις μια ιδεα.

Η υπηρεσία replay tv είναι διαθέσιμη μόνο μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης;