Καλησπέρα,
γιατί να το κάνεις αυτό; Ρωταώ γιατί είμαι συνδρομητής vdsl στον ote και θέλω να βάλω otetv και είμαι μεταξύ δορυφορικής και ευρυζωνικής μη μπορώντας να αποφασίσω τι από τα 2 να βάλω τελικά. Δεν έχω καταλήξει στα προταιρήματα της ευρυζωνικής έναντι της δορυφορικής. Υπάρχει κάποιο σημαντικό;
Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις τηλεόρασης ή δέκτη;Ναι, είναι. Δεν έχουν όλα τα κανάλια την ίδια ένταση ήχου.
OK θα προσπαθήσω να το βρωΝαι, συνήθως η τηλεόραση έχει τέτοια ρύθμιση. Μπορεί και ο δέκτης (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα τον δέκτη του ΟΤΕ :blush.
Βοηθούν, αλλά δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα.

Σε μενα γιατι βγαζει επιλογες ή μονο ελληνικο ή ελληνικο και ηχο γηπεδου σε ξεχωριστα καναλια και οχι αγγλικο;Πατάς το κίτρινο πλήκτρο και σου βγάζει επιλογή για ελληνικό ή αγγλικό ήχο.
οχι απλα πρεπει να εχεις VDSL γραμμη για να τα ενεργοποιησειςΤα HD τα πληρωνεις extra μεσω ιντερνετ;
μεσω ευρυζωνικηςΤα HD κανάλια εχουν καλύτερη εικόνα μεσω δορυφόρου η μεσω ευρυζωνικής σύνδεσης;
...
μεσω ευρυζωνικης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.