Re: Απορίες για ΟΤΕ TV
Ας απαντησω πρωτος.Εγω φιλε μου ειμαι νεος συνδρομητης ΟΤΕ αλλα για πολλα χρονια εβλεπα δορυφορικα καναλια σπιτι μου,παντα μεσω δορυφορικης εγκαταστασης.Δεν ειμαι αντικειμενικος,γιατι και τωρα που εβαλα το μπουκετο του ΟΤΕ παλι με δορυφορικο κατοπτρο τον εβαλα.Το μεγαλο μειον μεσω δορυφορου ειναι η ολη διαδικασια στησιματος και τοποθετησης του ολου εξοπλισμου ειτε στην ταρατσα ειτε στο μπαλκονι σου.Πρεπει να ερθει τεχνικος να κανει την ολη διαδικασια,ασε που πρεπει να σου κανει και πολυ καλη τοποθετηση του "ματιου" για να μην εχεις θεματα με την ληψη σου.Αλλο προβλημα ειναι,οτι οταν θα εχει καταιγιδες ειναι πιθανον να εχει "σπασιματα" η εικονα σου.Για εμενα,αυτα ειναι τα 2 μεγαλα θεματα μιας δορυφορικης εγκαταστασης.Απο την αλλη,απο φιλους που εβαλαν μεσω ιντερνετ,μπορω να σου πω οτι αν εχεις σταθερο και χωρις κρεμασματα ιντερνετ στην περιοχη σου,βαλε ευρυζωνικο.Ουτε για τον τεχνικο να ανησυχεις αν στο εστησε καλα το κατοπτρο και το "ματι",ουτε αν πιασει καμια καταιγιδα να φοβασαι μην δεν βλεπεις τιποτα.Αλλα υπαρχει ενα τεραστιο "αλλα".Ειμαστε στην Ελλαδα,οχι στην Αμερικη που το ιντερνετ ειναι σε αλλο επιπεδο!Πολλοι φιλοι μου εβαλαν μεσω ιντερνετ και επειδη τους εκανε πολλα "σπασιματα" η εικονα και πολλα "πιξελιασματα",λογω ιντερνετ,το γυρισαν αρον αρον σε δορυφορικο.Αλλος φιλος μου,οταν εβλεπε ΟΤΕ μεσω ιντερνετ,δεν μπορουσε ταυτοχρονα να κανει τιποτα στο ιντερνετ γιατι κρεμουσε.Μην μπερδευεσαι απο την ποιοτητα του ιντερνετ που εχεις στο PC και θεωρησεις οτι αν δεν σου κανει αποσυνδεσεις καθολου η' αν μπαινει γρηγορα στις ιστοσελιδες,αυτοματως κανει και για θεαση τηλεοπτικων καναλιων μεσω ιντερνετ.Εσυ οταν εισαι σε μια σελιδα για καποια λεπτα και διαβαζεις κατι,εκεινα τα 20-30 δευτερολεπα η' ακομη και τα 1-2 λεπτα που απλως διαβαζεις και δεν χρησιμοποιεις τον browser σου,μπορει να κανει το ρουτερ σου καποια σκαλωματα για δεκατα του δευτερολεπτου που εσυ δεν τα αντιλαμβανεσαι απλως γιατι δεν ειχες σε "κινηση" εκεινη την στιγμη τον browser σου.Στην τηλεοραση ομως,που η θεαση θα γινεται αποκλειστικα και μονο απο το ιντερνετ και την συνεχη ροη δεδομενων για να βλεπεις εσυ,το παραμικρο "κολλημα" του ιντερνετ η' του ρουτερ σου,ακομη και αν διαρκεσει δεκατα,αποτυπωνεται στην εικονα!Δεν μπορει να κρυφτει,οπως στο σερφαρισμα,αλλα φαινεται αμεσως στην οθονη.Μονο και μονο για αυτο τον λογο,εγω θα εβαζα με δορυφορικο κατοπτρο.