Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν έχει τίποτα φοβερά αξιόλογο σε ταινίες ο ΟΤΕ.
Έχω και τα δύο πακέτα και για ότι καινούργιο πρέπει να πληρώσεις επιπλέον. Πρέπει να πάρει περισσότερες νέες προβολές ο ΟΤΕ.

Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά!

Θα βάλω αυτές τις μέρες OTE TV και δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Μέσω δορυφόρου η ευρυζωνικής σύνδεσης;
Ποια τα υπέρ και τα κατά; Εσεις πως το έχετε;

Ευχαριστώ!

Last edited by a moderator:

Ας απαντησω πρωτος.Εγω φιλε μου ειμαι νεος συνδρομητης ΟΤΕ αλλα για πολλα χρονια εβλεπα δορυφορικα καναλια σπιτι μου,παντα μεσω δορυφορικης εγκαταστασης.Δεν ειμαι αντικειμενικος,γιατι και τωρα που εβαλα το μπουκετο του ΟΤΕ παλι με δορυφορικο κατοπτρο τον εβαλα.Το μεγαλο μειον μεσω δορυφορου ειναι η ολη διαδικασια στησιματος και τοποθετησης του ολου εξοπλισμου ειτε στην ταρατσα ειτε στο μπαλκονι σου.Πρεπει να ερθει τεχνικος να κανει την ολη διαδικασια,ασε που πρεπει να σου κανει και πολυ καλη τοποθετηση του "ματιου" για να μην εχεις θεματα με την ληψη σου.Αλλο προβλημα ειναι,οτι οταν θα εχει καταιγιδες ειναι πιθανον να εχει "σπασιματα" η εικονα σου.Για εμενα,αυτα ειναι τα 2 μεγαλα θεματα μιας δορυφορικης εγκαταστασης.Απο την αλλη,απο φιλους που εβαλαν μεσω ιντερνετ,μπορω να σου πω οτι αν εχεις σταθερο και χωρις κρεμασματα ιντερνετ στην περιοχη σου,βαλε ευρυζωνικο.Ουτε για τον τεχνικο να ανησυχεις αν στο εστησε καλα το κατοπτρο και το "ματι",ουτε αν πιασει καμια καταιγιδα να φοβασαι μην δεν βλεπεις τιποτα.Αλλα υπαρχει ενα τεραστιο "αλλα".Ειμαστε στην Ελλαδα,οχι στην Αμερικη που το ιντερνετ ειναι σε αλλο επιπεδο!Πολλοι φιλοι μου εβαλαν μεσω ιντερνετ και επειδη τους εκανε πολλα "σπασιματα" η εικονα και πολλα "πιξελιασματα",λογω ιντερνετ,το γυρισαν αρον αρον σε δορυφορικο.Αλλος φιλος μου,οταν εβλεπε ΟΤΕ μεσω ιντερνετ,δεν μπορουσε ταυτοχρονα να κανει τιποτα στο ιντερνετ γιατι κρεμουσε.Μην μπερδευεσαι απο την ποιοτητα του ιντερνετ που εχεις στο PC και θεωρησεις οτι αν δεν σου κανει αποσυνδεσεις καθολου η' αν μπαινει γρηγορα στις ιστοσελιδες,αυτοματως κανει και για θεαση τηλεοπτικων καναλιων μεσω ιντερνετ.Εσυ οταν εισαι σε μια σελιδα για καποια λεπτα και διαβαζεις κατι,εκεινα τα 20-30 δευτερολεπα η' ακομη και τα 1-2 λεπτα που απλως διαβαζεις και δεν χρησιμοποιεις τον browser σου,μπορει να κανει το ρουτερ σου καποια σκαλωματα για δεκατα του δευτερολεπτου που εσυ δεν τα αντιλαμβανεσαι απλως γιατι δεν ειχες σε "κινηση" εκεινη την στιγμη τον browser σου.Στην τηλεοραση ομως,που η θεαση θα γινεται αποκλειστικα και μονο απο το ιντερνετ και την συνεχη ροη δεδομενων για να βλεπεις εσυ,το παραμικρο "κολλημα" του ιντερνετ η' του ρουτερ σου,ακομη και αν διαρκεσει δεκατα,αποτυπωνεται στην εικονα!Δεν μπορει να κρυφτει,οπως στο σερφαρισμα,αλλα φαινεται αμεσως στην οθονη.Μονο και μονο για αυτο τον λογο,εγω θα εβαζα με δορυφορικο κατοπτρο.

Last edited by a moderator:

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το ΟΤΕ TV μέσω ίντερνετ. Αν βλέπεις πχ κάποιον αγώνα, βλέπεις πραγματικά live ή παίζει να έχει κάποια μικρή καθυστέρηση λίγων δευτερολέπτων;

Εχω μπερδευτει με 2 πραγματα.Εχει παρει ο ΟΤΕ δικαιωματα για ενα ματς τουρκικου πρωταθληματος στο μπασκετ,τη βδομαδα;Επισης,ειδα καπου ματς γαλλικου κυπελλου;

Ναι εδω και αρκετο καιρο... Τις προαλλες εδειξε Εφες - Φενερμπαχτσε

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για το ΟΤΕ TV μέσω ίντερνετ. Αν βλέπεις πχ κάποιον αγώνα, βλέπεις πραγματικά live ή παίζει να έχει κάποια μικρή καθυστέρηση λίγων δευτερολέπτων;

Έχει μια μικρή καθυστέρηση. Η οποία για μένα είναι σπαστική. Ειδικά αν μένεις κοντά σε καμία καφετέρια. Πρώτα ακούς τις φωνές απέξω και μετά βλέπεις το γκολ.

Παιδια επειδη το διαβαζω τον τελευταιο καιρο,τι ειναι η υβριδικη πλατφορμα που συντομα θα εγκαινιασει ο ΟΤΕ?Με λιγα λογια,μην κουρασω οποιον θελησει να απαντησει!Ευχαριστω!

Χωρίς να είμαι ειδικός οπότε όποιος γνωρίζει περισσότερα θα συμπληρώσει, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θα δώσει υπηρεσίες που παρέχει με το ευρυζωνικό otetv" στο "δορυφορικό otetv". Πρακτικά θα έχεις δορυφορικό otetv και ο δέκτης σου θα είναι συνδεδεμένος και στην ethernet αξιοποιώντας την για replay tv κλπ.
Αυτό που θα ήθελα να γράψω βασικά είναι ότι νόμιζα ότι έχει ξεκινήσει αυτό (έχω ευρυζωνικό otetv btw) και είπα στον αδερφό μου να πάρει τηλέφωνο (έχει δορυφορικό otetv) και να ζητήσει αντικατασταση του δεκτη του με τον νέο δεκτη Kaon media Hybrid και όταν πήρε του είπαν ότι δεν τον δίνουν (ακόμα; ) στις δορυφορικές συνδέσεις...

καλησπερα να ρωτησω κατι , το κυπελο ισπανιας στο ποδοσφαιριο ο οτε το εχει ; γιατι γραφουν οτι το εχει ο οτε και δεν εδειξε το παιχνιδι αθλετικ μπιλμπαο - βιγαρεαλ η εχει ορισμενες ομαδες απο το κυπελο τις πιο ενδιαφερον ενοω ρεαλ , μπαρτσελονα , ατλετικο μαδριτης .

Χωρίς να είμαι ειδικός οπότε όποιος γνωρίζει περισσότερα θα συμπληρώσει, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι θα δώσει υπηρεσίες που παρέχει με το ευρυζωνικό otetv" στο "δορυφορικό otetv". Πρακτικά θα έχεις δορυφορικό otetv και ο δέκτης σου θα είναι συνδεδεμένος και στην ethernet αξιοποιώντας την για replay tv κλπ.
Αυτό που θα ήθελα να γράψω βασικά είναι ότι νόμιζα ότι έχει ξεκινήσει αυτό (έχω ευρυζωνικό otetv btw) και είπα στον αδερφό μου να πάρει τηλέφωνο (έχει δορυφορικό otetv) και να ζητήσει αντικατασταση του δεκτη του με τον νέο δεκτη Kaon media Hybrid και όταν πήρε του είπαν ότι δεν τον δίνουν (ακόμα; ) στις δορυφορικές συνδέσεις...

Αν ειναι ετσι οπως τα λες (που ειναι πολυ πιθανο),αυτο θα προυποθετει οτι η εγκατασταση του σταθερου τηλεφωνου και η εγκατασταση του δορυφορικου να ειναι στον ιδιο χωρο.Γιατι καποιοι συνδρομητες,συμπεριλαμβανομενου και εμου,εχουμε σε αλλη διευθυνση το σταθερο και σε αλλη το OTE TV (αλλα ειναι στο ιδιο ονομα συνδρομητη και τα 2).

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση. Μου γράφει ξαφνικά "παρακαλώ εισάγετε την συνδρομητική σας κάρτα". Τελευταία φορά είδα χτες το βράδυ. Δεν έχει πειράξει κάνεις τον αποκωδικοποιητη. Σήμα απ ότι είδα έχει. Ο λογαριασμός δεν έχει λήξει ακόμα. Σε τι άραγε να οφείλεται; BTW φυσάει μανιασμενα αν παίζει σημασία.

Τρωει και σε εμενα μερικες αυτο το κολλημα

στην καλυτερη κλεινεις τον αποκωδικοποιητη απο πισω για λιγα δευτερολεπτα και το ξανανοιγεις
αν δεν γινει με αυτο βγαζεις την καρτα και την καθαριζεις στο σημειο του τσιπ να φυγει η σκονη

αν δεν παιξει και με αυτο καποια μ#@ κανανε στον οτε και πρεπει να παρεις τηλεφωνο για να την ξεκλειδωσουν(αμεσα γινεται)
μου εχουν τυχει και οι 3 περιπτωσεις

Παιδια με ηρθε ο πρωτος λογαριασμος οτε triple play διμηνος 158 ευρω.ειναι πολλα η μου φαινεται;

Δεν μας ειπες τι πακετο εχεις ή τι προσφορα εχεις αποδεκτεί. Αν πχ προκειται για νεα συνδεση και πληρωνεις και τιμες καταλογου (60.80ευρω), τοτε με το τελος ενεργοποιησης 36ευρω που αναφερεται εδώ, τοτε βγαινει ακριβως 158.

Νεα συνδεση ειναι με 45 ευρω το μηνα και διαρκεια χρεωσης 2 μηνες.οποτε 45+45 ισον 90 και 36 παμε 126

Ο λογαριασμος πανω δε γραφει αναλυτικά τις χρεωσεις;

Ειναι ο πρωτος ηλεκτρονικος λογαριασμος και στο mybill η αναλυση κλησεων ξεκιναει να φενεται απο τον δευτερο.η περιοδος χρησης ειναι 1/11 με 31/12