Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Στους ορους, στο site του ΟΤΕ,γραφει αυτο:

"Όροι και προϋποθέσεις αγοράς:**
1. Ο OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη παραμονή. Η ειδική τιμή για πελάτες ΟΤΕ ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.

Σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 125 (με ΦΠΑ) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο.

Για τις προσφορές 12μηνης δέσμευσης, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο εξάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,* β) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το δεύτερο εξάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας* δέσμευσης.

Για την ειδική προσφορά 14μηνης δέσμευσης με 2 μήνες δωρεάν, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο οκτάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,* β) σε περίπτωση καταγγελίας μετά το πρώτο οκτάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης της ειδικής προσφοράς."

Εσυ τι συμβολαιο εχεις?

Δες εδω αναλυτικα http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets ολους τους ορους, οπως επισης και τους ορους που υπεγραψες στο συμβολαιο. Αν εκανες τηλεφωνικη παραγελια ζητησε απομαγνητωφωνηση της συνομιλιας σας. Θα διαρκεσει λιγο καιρο ομως. Για την απομαγνητοφωνηση καλεις στο 13888 και το ζητας, αν θυμαμαι καλα απο το τμημα παραπονων. Την κανουν και σε καλουν και σου λενε αν ολα εγιναν καλως ή οχι. Αν θες να την παρεις στα χερια σου κανεις καταγγελια σε καταστημα ΟΤΕ.

Έχω την προσφορα 3 δωρεάν συν 9 με δωδεκαμηνο συμβολαιο.η προσφορα έγινε εξ αποστάσεως με εξωτερικό συνεργάτη που μου έστειλε το συμβόλαιο και το έστειλα πίσω με fax

Στο συμβολαιο σου ποσο γραφει ακριβως πως ειναι η ρητρα αποδεσμευσης;

Στο συμβολαιο σου ποσο γραφει ακριβως πως ειναι η ρητρα αποδεσμευσης;

Κατά το πρώτο εξάμηνο 6 παγια και μετά τα υπόλοιπα παγια μέχρι τη ληξη

Αυτό το γνώριζα.η ερώτηση μου εξ αρχης ήταν για τη χρέωση των παγιων κατά την προσωρινή φραγή που θεωρώ παραλογη

Last edited:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Θες α το κόψεις και ως ποινή είναι η καταβολή των λοιπών παγίων μέχρι την συμπληρωση του 12μηνου. Ποια η διαφορά που έχεις την φραγή και συνεχίζει η χρέωση, αφού το αποτέλεσμα είναι το ίδιο;

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Θες α το κόψεις και ως ποινή είναι η καταβολή των λοιπών παγίων μέχρι την συμπληρωση του 12μηνου. Ποια η διαφορά που έχεις την φραγή και συνεχίζει η χρέωση, αφού το αποτέλεσμα είναι το ίδιο;

Όπως είπα δε θέλω να το κόψω οριστικά αλλα μόλις πληρώσω το παλιό να μου πιστώσουν την περίοδο φραγής.στο κάτω κατω στους ορους δε λέει ότι θα χρεώνομαι όσο έχω φραγή.λεει ότι το διακόπτουν αν έχω οφειλή.στην τελική υπάρχει και το τέλος επανασύνδεσης και το δικαίωμα να μου καταργήσουν τη γραμμή δυο μήνες μετά την προσωρινή φραγή όπου θα χρεωθώ κ το πρόστιμο.οποτε είναι απόλυτα καλυμενοι.

Σας δουλευει ο ΟΤΕ tv???
Απο χθες μου βγαζει μηνυμα για τεχνικο προβλημα.
Μαλλον μου κουνησε ο αερας το πιατο.
Τι κανουμε τωρα???

Τελικα κουνησε ο αερας το πιατο και παει το σημα.
Ηρθε τεχνικος αλλαξα με την ευκαιρια θεση το πιατο (1 μετρο gilbetrini), ξηλωσα και τον Astra που μια επιανε 10 δεν επιανε και πηρα σημα 85% και ποιοτητα σε πολλα καναλια 100% !!!.
Τωρα ειμαι σε αναμονη πιατου 1,25 και ενα ακομα lnb της προκοπης να πιανω και τον Astra.
Αν και νιμιζω οτι μ@λ@κι@ θα κανω γιατι με αυτον τον δεκτη τζαμπα θα παει το πιατο.
Και εδω που τα λεμε τι να δεις απο Astra αφου εχω τον ΟΤΕ???

Τι να πω.
Και οι δυο τεχικοι που εχουν ερθει δεν καταφεραν να παρουν σημα της προκοπης ,ειδικα στο Astra.
Και οι δυο δορυφοροι ειχαν σημα της πλακας .
Ο καθενα ξεχωριστα σκοτωνε!!
Μπορει να φταιει και η βαση του διπλου lnd που ηταν απο την εποχη Astra - Hotbird.
Αλλα ηταν αλουμινενια (εργο τεχνης!) και οι τεχνικοι λυποντουσαν να την αλλαξουν.
Λες τελικα να φταει αυτο και με μια καινουργια βαση καταλληλη για Eutel και Astra να λυθει το πποβλημα??

Την Δευτερα θα παραλαβω τον υβριδικο δεκτη,οπως μου ειπαν τα HD προς το παρον δεν ειναι διαθεσιμα.
θα δω διαφορα τουλαχιστον στην εικονα;Η ταχυτητα στο ιντερνετ ειναι γ.......η διοτι ειμαι 10 μετρα απο καμπινα
του οτε..

Last edited by a moderator:

Eγώ με την αλλαγή από Pirelli στον υβριδικό δέκτη δεν είδα διαφορά..
Μόλις όμως ενεργοποίησα το HD πακέτο μόνο που δεν μπήκα μέσα στην τηλεόραση από την
διαφορά ποιότητας!

Το MTV live HD δεν μου ανοιγει στον PVR.

Μετα απο αρκετες επικοινωνιες με το support, ανοιξε τελικα το MTV
αλλα βλεπω τωρα μαυρη οθονη στο c-music (607).
Παρακληση, ας κανει καποιος φιλος ενα feedback αν παιζει κανονικα η οχι το c-music.

Ρε παιδια μια ερωτηση.Το συμβολαιο μου στον OTE TV ληγει το Μαρτιο (εχω το 2+12 απο τον Ιανουαριο του 2015).Εγω θελω να το διακοψω στη ληξη του.Ποτε πρεπει να τους ενημερωσω και πως (μεσω φαξ,τηλ κλπ) οτι θελω να το διακοψω;Αν μου κανουν ομως καμια καλη προσφορα και μονο για το cinema pack (μιας που αθλητικα δεν παρακολουθω,για ντοκυμανταιρ το θελω περισσοτερο και για καμια ταινια),μπορει και να παραμεινω.

Ένα μήνα πριν συνήθως παίρνεις στην τηλ. εξυπηρέτηση. Προσφορές συνήθως δίνουν για το full pack (2 ευρώ διαφορά πρέπει να έχει έτσι και αλλιώς).

Ξέρετε αν και πότε θα μπουν οι δυνατότητες της iptv και σε συνδρομητές μέσω δορυφόρου;