Re: Απορίες για ΟΤΕ TV
Παιδια έχω σκέτη σύνδεση otetv με 33,63 και περίπου ένα μήνα έχω φραγή λόγω οφειλής.(δικαιωμα τους να το κόψουν αφού δεν πλήρωσα)από κει και πέρα το πάγιο τρέχει κανονικα.Θα το διέκοπτα τελείως αλλα ζητανε όλα τα πάγια μέχρι τον Ιούνιο που λήγει(δεν είναι καταχρηστικό αυτό?).τι μπορω να κάνω για να μη χρεώνομαι τουλάχιστον οσο εχω φραγη.αν είχα σταθερό θα κατανοούσα ότι με χρεώνουν για την ύπαρξη της γραμμής αλλα εδώ δε μου παρέχουν απολύτως τίποτα.
Στους ορους, στο site του ΟΤΕ,γραφει αυτο:
"Όροι και προϋποθέσεις αγοράς:**
1. Ο OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη παραμονή. Η ειδική τιμή για πελάτες ΟΤΕ ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.
Σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 125 (με ΦΠΑ) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο.
Για τις προσφορές 12μηνης δέσμευσης, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο εξάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,* β) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το δεύτερο εξάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας* δέσμευσης.
Για την ειδική προσφορά 14μηνης δέσμευσης με 2 μήνες δωρεάν, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο οκτάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,* β) σε περίπτωση καταγγελίας μετά το πρώτο οκτάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης της ειδικής προσφοράς."
Εσυ τι συμβολαιο εχεις?
Δες εδω αναλυτικα
http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets ολους τους ορους, οπως επισης και τους ορους που υπεγραψες στο συμβολαιο. Αν εκανες τηλεφωνικη παραγελια ζητησε απομαγνητωφωνηση της συνομιλιας σας. Θα διαρκεσει λιγο καιρο ομως. Για την απομαγνητοφωνηση καλεις στο 13888 και το ζητας, αν θυμαμαι καλα απο το τμημα παραπονων. Την κανουν και σε καλουν και σου λενε αν ολα εγιναν καλως ή οχι. Αν θες να την παρεις στα χερια σου κανεις καταγγελια σε καταστημα ΟΤΕ.