Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Απο οτι βλεπω η διακοπη απο ρον προηγουμενο παροχο εγινε στις 11/11 και συνδεση την ιδια ημερα στον οτε

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Άνοιξε το λογαριασμό σου και δες εκεί που λέει "ο λογαριασμός σας συγκεντρωτικά". Τα γράφει όλα αναλυτικά.

Σεραφειμ το εχω κανει ηδη αλλα δεν μπαινει.μου βγαζει μυνημα οτι υπαρχει προβλημα.θα παω απο ενα καταστημα γερμανος να ρωτησω.ευχαριστω παντως παιδια

Σας δουλευει ο ΟΤΕ tv???
Απο χθες μου βγαζει μηνυμα για τεχνικο προβλημα.
Μαλλον μου κουνησε ο αερας το πιατο.
Τι κανουμε τωρα???

Δουλευει ναι.πρωτα απο ολα δοκιμασε να σφυξεις λιγο το καλωδιο στο lnb και δες

Δοκίμασε να κλείσεις το δέκτη από το κουμπί στο πίσω μέρος του. Μετά τον ανοίγεις ξανά και, αν συνεχίζεται το πρόβλημα, θα χρειαστείς τεχνικό.

Εκανα ολα τα παραπανω.....οποτε παμε ολοταχως για τεχνικο.
Μου βγαζει σημα 28% και ποιοτητα 0% !!!!

καλησπερα να ρωτησω κατι , το κυπελο ισπανιας στο ποδοσφαιριο ο οτε το εχει ; γιατι γραφουν οτι το εχει ο οτε και δεν εδειξε το παιχνιδι αθλετικ μπιλμπαο - βιγαρεαλ η εχει ορισμενες ομαδες απο το κυπελο τις πιο ενδιαφερον ενοω ρεαλ , μπαρτσελονα , ατλετικο μαδριτης .

Μάλλον φέτος δεν το έχει, δες εδω στο πίνακα (που ετοιμάζει ο Φώτης) :
http://avclub.gr/forum/showthread.php/109704-Αθλητικός-τηλεοπτικός-χάρτης-2015-2016

στο σπόιλερ του ΟΤΕ δεν υπάρχει (τελευταία ενημέρωση).

όπως και εδώ : http://avclub.gr/forum/showthread.php/88935-Προσθήκες-καναλιών-στο-πακέτο-του-ΟΤΕ/page408

ποστ 4075 όπου συμφορουμίτης αναφέρει ότι ο ΟΤΕ δεν το έχει φέτος.

Παιδια με ηρθε ο πρωτος λογαριασμος οτε triple play διμηνος 158 ευρω.ειναι πολλα η μου φαινεται;
Νεα συνδεση ειναι με 45 ευρω το μηνα και διαρκεια χρεωσης 2 μηνες.οποτε 45+45 ισον 90 και 36 παμε 126
Απο οτι βλεπω η διακοπη απο ρον προηγουμενο παροχο εγινε στις 11/11 και συνδεση την ιδια ημερα στον οτε
Νομίζω ότι είναι μια χαρά ο λογαριασμός σου.
Στην τηλεφωνία, πάντα προπληρώνουμε το πάγιο, είτε μηνιαία, είτε διμηνιαία.
Ο πρώτος λογαριασμός του ΟΤΕ περιλαμβάνει τα τέλη σύνδεσης + το πάγιο 2 μηνών + αναλογικά τέλη για όσες μέρες έχει κάποιος ενεργοποιηθεί μέχρι την έκδοση του 1ου λογαριασμού.
Ο λογαριασμός εκδίδεται την πρώτη του μήνα κι αφού εσύ ενεργοποιήθηκες στις 11/11, λογικά εκδόθηκε 01/12.
Άρα, στην περίπτωσή σου περιλαμβάνει τα τέλη σύνδεσης (36 ευρώ) + το πάγιο 2 μηνών (45+45 = 90 ευρώ από 01/12 - 31/01) + αναλογικά τέλη για την περίοδο 11/11 - 30/11 μέχρι που εκδόθηκε ο 1ος λογαριασμός σου, δηλαδή 20/21 μέρες που αντιστοιχούν στα 2/3 του παγίου σου, πράγμα που σημαίνει περίπου 30 ευρώ.
Συνεπώς, 36 + 90 + ~30 = ~156 ευρώ.
Εσύ έχεις χρέωση 158 ευρώ και ως εκ τούτου μάλλον σου έχουν χρεώσει 32 ευρώ για την περίοδο 11/11 - 30/11.
Με αυτή τη λογική και αν ισχύουν τελικά οι ημερομηνίες, όπως μας τις ανέφερες και σου τις εξήγησα, είναι εντάξει ο λογαριασμός σου.
Καλού - κακού όμως μπορείς να το επιβεβαιώσεις και από το τηλ. στα κεντρικά μαζί τους ;)

Έγραψε κι αυτό, όμως, ο φίλος:
Ειναι ο πρωτος ηλεκτρονικος λογαριασμος και στο mybill η αναλυση κλησεων ξεκιναει να φενεται απο τον δευτερο.η περιοδος χρησης ειναι 1/11 με 31/12

Αν έχει κάνει λάθος στην περίοδο χρήσης, είναι όπως τα γράφεις ακριβώς.

Παιδια χρεωσαν τους δυο πρωτους μηνες συν προπληρωμη τον τριτο τον γεναρη δηλαδη,συν καποιες μικροχρεωσεις απο τηλεφωνηματα

Παιδια έχω σκέτη σύνδεση otetv με 33,63 € και περίπου ένα μήνα έχω φραγή λόγω οφειλής.(δικαιωμα τους να το κόψουν αφού δεν πλήρωσα)από κει και πέρα το πάγιο τρέχει κανονικα.Θα το διέκοπτα τελείως αλλα ζητανε όλα τα πάγια μέχρι τον Ιούνιο που λήγει(δεν είναι καταχρηστικό αυτό?).τι μπορω να κάνω για να μη χρεώνομαι τουλάχιστον οσο εχω φραγη.αν είχα σταθερό θα κατανοούσα ότι με χρεώνουν για την ύπαρξη της γραμμής αλλα εδώ δε μου παρέχουν απολύτως τίποτα.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το μόνο που μπορείς να κάνεις,για να σταματήσει η χρέωση,είναι η πληρωμή της οφειλής σου.Αν δεν εξοφλήσεις την οφειλή σου,η φραγή δεν πρόκειται να αρθεί.Τα δε πάγια,όσο διαρκεί η δέσμευση που έχεις υπογράψει,θα τρέχουν κανονικά.Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό,καθώς σε διαφορετική περίπτωση,θα μπορούσε όποιος θέλει στην διάρκεια της δέσμευσής του από συμβόλαιο,να μην πληρώνει,ώστε να διακόπτει όποτε θέλει,ανεξάρτητα της λήξης του συμβολαίου του.

Μάλλον φέτος δεν το έχει, δες εδω στο πίνακα (που ετοιμάζει ο Φώτης) :
http://avclub.gr/forum/showthread.php/109704-Αθλητικός-τηλεοπτικός-χάρτης-2015-2016

στο σπόιλερ του ΟΤΕ δεν υπάρχει (τελευταία ενημέρωση).

όπως και εδώ : http://avclub.gr/forum/showthread.php/88935-Προσθήκες-καναλιών-στο-πακέτο-του-ΟΤΕ/page408

ποστ 4075 όπου συμφορουμίτης αναφέρει ότι ο ΟΤΕ δεν το έχει φέτος.

καλησπερα σε ευχαριστω πολυ

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το μόνο που μπορείς να κάνεις,για να σταματήσει η χρέωση,είναι η πληρωμή της οφειλής σου.Αν δεν εξοφλήσεις την οφειλή σου,η φραγή δεν πρόκειται να αρθεί.Τα δε πάγια,όσο διαρκεί η δέσμευση που έχεις υπογράψει,θα τρέχουν κανονικά.Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό,καθώς σε διαφορετική περίπτωση,θα μπορούσε όποιος θέλει στην διάρκεια της δέσμευσής του από συμβόλαιο,να μην πληρώνει,ώστε να διακόπτει όποτε θέλει,ανεξάρτητα της λήξης του συμβολαίου του.

ευχαριστω για την απαντηση σου,σε καμμοια περιπτωση δεν εννοω να κοβω οποτε θελω τη συνδεση αρνουμενος την πληρωμη για να γλιτωνω καποια παγια.στο κατω κατω απο την πλευρα τους καλυπτονται απ το διμηνο περιθωριο μετα την προσωρινη φραγη που μπορουν να σε διακοψουν οριστικα επιβαρυνοντας σου και τα τελη οριστικης διακοπης.εγω θελω αφου τους πληρωσω τις οφειλες για επανασυνδεση και δουν οτι δεν εχω δολο να μου πιστωσουν στον επομενο λογαριασμο την περιοδο που δεν ειχα υπηρεσια.δεν δικαιουμαι κατι τετοιο?στην τελικη αισθανομαι και λιγο κοροιδο να χρεωνομαι για κατι που δε χρησιμοποιω...

Δοκίμασε να τους πεις ότι θες άμεση διακοπή του συμβολαίου επειδή έβγαλαν το history, και ήταν αυτό που έβλεπες κυρίως, οπότε υποβάθμισαν το προϊόν για το οποίο έκανες συμβόλαιο.

Παιδια έχω σκέτη σύνδεση otetv με 33,63 και περίπου ένα μήνα έχω φραγή λόγω οφειλής.(δικαιωμα τους να το κόψουν αφού δεν πλήρωσα)από κει και πέρα το πάγιο τρέχει κανονικα.Θα το διέκοπτα τελείως αλλα ζητανε όλα τα πάγια μέχρι τον Ιούνιο που λήγει(δεν είναι καταχρηστικό αυτό?).τι μπορω να κάνω για να μη χρεώνομαι τουλάχιστον οσο εχω φραγη.αν είχα σταθερό θα κατανοούσα ότι με χρεώνουν για την ύπαρξη της γραμμής αλλα εδώ δε μου παρέχουν απολύτως τίποτα.
Στους ορους, στο site του ΟΤΕ,γραφει αυτο:

"Όροι και προϋποθέσεις αγοράς:**
1. Ο OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη παραμονή. Η ειδική τιμή για πελάτες ΟΤΕ ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ.

Σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 125 (με ΦΠΑ) ανεξάρτητα από τον μήνα που θα επιλέξει να τερματίσει ο Συνδρομητής μέσα στο 24μηνο.

Για τις προσφορές 12μηνης δέσμευσης, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο εξάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,* β) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το δεύτερο εξάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας* δέσμευσης.

Για την ειδική προσφορά 14μηνης δέσμευσης με 2 μήνες δωρεάν, σε περίπτωση καταγγελίας από τον Συνδρομητή, σύμφωνα με τους Όρους Σύμβασης OTE TV, πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης, ο Συνδρομητής υποχρεούται να καταβάλει: α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο οκτάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,* β) σε περίπτωση καταγγελίας μετά το πρώτο οκτάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης της ειδικής προσφοράς."

Εσυ τι συμβολαιο εχεις?

Δες εδω αναλυτικα http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets ολους τους ορους, οπως επισης και τους ορους που υπεγραψες στο συμβολαιο. Αν εκανες τηλεφωνικη παραγελια ζητησε απομαγνητωφωνηση της συνομιλιας σας. Θα διαρκεσει λιγο καιρο ομως. Για την απομαγνητοφωνηση καλεις στο 13888 και το ζητας, αν θυμαμαι καλα απο το τμημα παραπονων. Την κανουν και σε καλουν και σου λενε αν ολα εγιναν καλως ή οχι. Αν θες να την παρεις στα χερια σου κανεις καταγγελια σε καταστημα ΟΤΕ.

Last edited: