το διάβασα το manual αλλά με τα πολλά νομίζω κατάλαβα.. Εκλεισα από το λάπτοπ το wifi και έκανα σύνδεση μόνο μέσω ethernet και ΟΚ..Εξαρταται Χρήστο. Δε ξερω αν εχουν εξελιχθει, αλλα συνηθως θελουν ενα αρχικό συγχρονισμό. Στο tplink που εχω, πρεπει στη πηγη να κρατησεις πατημενο ενα πληκτρο για 5 δευτερολεπτα για να μπει σε λειτουργια δημιουργιας ζευγους. Απο εκεινη τη στιγμη μεσα σε 90 (νομιζω) δευτερολεπτα πρεπει να πατηθει το αντιστοιχο πληκτρο στο powerline δεκτη. Την ιδια μεθοδολογια ακολουθουσα καθε φορα που ηθελα να προσθεσω ενα τερματικό. jorz21, διαβασες το manual;
Φαινεται και στο Task Manager οτι εισαι στα 100MbpsΑν και offtopic (δε βρήκα που να την κάνω) έχω μια ερώτηση:
Το router του ΟΤΕ (ZTE H108NS) πως τα πάει από LAN speed; Δοκίμασα κάτι αντιγραφές χθες (μεταξύ PC και NAS) και δεν ξεπερνούσαν τα 15mbytes/sec (τη στιγμή που στα ίδια καλώδια χωρίς το router ενδιάμεσα έφτανε έως και 100mbytes/sec).
Με superleague ή παναθηναικο θα μπει σφήνα?
Μεχρι το 2019-εκτος μεχρι στιγμης τον ΠΑΟΚ-εχουν συμβολαιο με τη nova.
Στο μπάσκετ που τα χανε ψιλοσπασει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.