MasterChief
Senior Member
- 6 January 2015
- 553
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV
Εσυ που δεν ξερεις τιποτα, πηγαινε πιο πισω να δεις τι ακριβως εγραψα και μετα να μου την πεις.
Οταν ενα μεγαλο ποσοστο απολαμβανει την υπηρεσια απολυτως δωρεαν, ειναι αοριστολογια να λες οτι η υπηρεσια ειναι με χρεωση.
Χωνεψε λοιπον οτι δεν μπορεις να λες παραπληροφοριες επειδη εσυ εισαι πικραμενος απο την Cosmote.
@teodgeor
δες στο ποστ 3264 τι υπογράμμισα και πήγαινε και στην επίσημη ιστοσελίδα που έβαλα παρακάτω. Θα χρειαστείς 5,04 ευρώ σε δεδομένα για να παίξεις σε οποιοδήποτε wifi εκτός σπιτιού (αν έχεις στο σπίτι σου ΟΤΕ).
@masterchief
εσύ που ξέρεις πολλά.... πες μου τώρα όλοι όσοι δεν έχουν σταθερό ή κινητό ΟΤΕ, σε wifi τι πρέπει να κάνουν για να δουν to ΟΤΕgo τελείως δωρεάν χωρίς να αγοράσουν τίποτα έξτρα;
Εσυ που δεν ξερεις τιποτα, πηγαινε πιο πισω να δεις τι ακριβως εγραψα και μετα να μου την πεις.
Οταν ενα μεγαλο ποσοστο απολαμβανει την υπηρεσια απολυτως δωρεαν, ειναι αοριστολογια να λες οτι η υπηρεσια ειναι με χρεωση.
Χωνεψε λοιπον οτι δεν μπορεις να λες παραπληροφοριες επειδη εσυ εισαι πικραμενος απο την Cosmote.