Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

@teodgeor
δες στο ποστ 3264 τι υπογράμμισα και πήγαινε και στην επίσημη ιστοσελίδα που έβαλα παρακάτω. Θα χρειαστείς 5,04 ευρώ σε δεδομένα για να παίξεις σε οποιοδήποτε wifi εκτός σπιτιού (αν έχεις στο σπίτι σου ΟΤΕ).

@masterchief
εσύ που ξέρεις πολλά.... πες μου τώρα όλοι όσοι δεν έχουν σταθερό ή κινητό ΟΤΕ, σε wifi τι πρέπει να κάνουν για να δουν to ΟΤΕgo τελείως δωρεάν χωρίς να αγοράσουν τίποτα έξτρα;

Εσυ που δεν ξερεις τιποτα, πηγαινε πιο πισω να δεις τι ακριβως εγραψα και μετα να μου την πεις.
Οταν ενα μεγαλο ποσοστο απολαμβανει την υπηρεσια απολυτως δωρεαν, ειναι αοριστολογια να λες οτι η υπηρεσια ειναι με χρεωση.
Χωνεψε λοιπον οτι δεν μπορεις να λες παραπληροφοριες επειδη εσυ εισαι πικραμενος απο την Cosmote.

Μα δεν πικράθηκα, αν πικραινόμουν δεν θα έβαζα δεδομένα στην whatsup και κυριότερο θα έκοβα τον OTEtv.
Εσύ λες αυτά που νομίζεις, ότι είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές και εσύ νομίζεις αυτά που νομίζεις. Πάντως από την αντίδραση σου στον συμφορουμίτη dimtz κατάλαβα ένα πράγμα.

TROLL εν'όψει!!!!!

Εγω απο την αρχη ξεκαθαρισα τα εξης πραγματα:

Η υπηρεσια παρεχεται δωρεαν,
Χρεωνονται τα δεδομενα,
Απαιτειται καρτα Cosmote στο ονομα του κατοχου.

Δεν ειπα γενικα κι αοριστα οτι η υπηρεσια ειναι με χρεωση!
Αρκετοι δεν χρειαζεται να αλλαξουν τιποτα κι η υπηρεσια απλα θα παιξει.
Πως εσυ τους βαζεις ολους (συνδρομητες Cosmote και μη) σε ενα τσουβαλι και λες γενικα κι αοριστα οτι η υπηρεσια ειναι χρεωσιμη;
Αυτο επισημανα απο την αρχη.

Η ΝΟΒΑ δεν χρεώνει δεδομένα, είτε από wifi είτε από 3g (που επισήμως - άρα δεν έχει ευθύνη) δεν καλύπτει.
Αυτή είναι δωρεάν υπηρεσία.
Τέλος!!!!

Η ΝΟΒΑ δεν χρεώνει δεδομένα, είτε από wifi είτε από 3g (που επισήμως - άρα δεν έχει ευθύνη) δεν καλύπτει.
Τέλος!!!!

Αρα για να δεις Nova Go εξω απο καποιο Wifi, αρκει ενα αερακι να σου στελνει τα frames στο κινητο σου.
:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τέλος!!!!
Μην ασχολείσαι άλλο φίλε, δεν αξίζει

Μια υπηρεσια ειναι δωρεαν οταν παρεχεται εναντι μηδενικου προσθετου κοστους σε όλους οσους απευθυνεται.

Τόσο απλά και ξεκάθαρα με μία πρόταση.

Θεωρητικά σαν πρόσθετη υπηρεσία είναι δωρεάν για όλους αφού δεν υπάρχει χρέωση για το ΟΤΕTV Go στο μηνιαίο λογαριασμό του ΟΤΕTV. Αυτό νομίζω ότι εννοεί ο φίλος MasterChief και έχει δίκιο.

Πρακτικά όμως δουλέυει δωρεάν μόνο αν έχεις adsl cosmote και για να ξεκινήσει να δουλεύει σε ξένο ασύρματο, απαιτείται κινητή Cosmote άρα τελικά δεν είναι δωρεάν για όλους ούτε σε όλες τις πιθανές χρήσεις. Εδώ νομίζω ότι αδικεί τον εαυτό του ο MasterChief επιμένοντας στο θεωρητικό κομμάτι.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ας μπουν τα παιδιά να καθαρίσουν το θέμα από τα περιττά μηνύματα γιατί εδώ και αρκετές σελίδες προσπαθούμε να πείσουμε έναν φίλο της παρέας για τα αυτονόητα. Εντάξει, σεβαστή η άποψή του αλλά το τι ισχύει είναι ξεκάθαρο.

Υπαρχει η δυνατότητα τωρα η μελλοντικά να μετράει στο replay tv την ταχύτητα του καθενος και ανάλογα να προσαρμόζεται σε HD Η SD ποιοτητα;
Γιατι τωρα η το κάνει εικονικά η δεν διατίθεται η υπηρεσία HD στο replay tv

Είναι κρίμα να υπαρχει τόσος κόσμος πλέον με ταχύτητες ανω των 10 mbps μέσο όρο και να βλεπουμε εικόνα ποιότητας 5 ετιας πριν

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Υπαρχει η δυνατότητα τωρα η μελλοντικά να μετράει στο replay tv την ταχύτητα του καθενος και ανάλογα να προσαρμόζεται σε HD Η SD ποιοτητα;

Είναι κρίμα να υπαρχει τόσος κόσμος πλέον με ταχύτητες ανω των 10 mbps μέσο όρο και να βλεπουμε εικόνα ποιότητας 5 ετιας πριν
Το σωστό είναι να γίνει γιατί δώρο αδωρο να είναι σε sd ειδικά σε ταινίες δεν θα βλέπει κανείς.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα δεν είναι η ποιότητα αλλά αν υπάρχουν οι υποδομές για να γίνει το replay TV μόνο σε HD. Αν ένας n αριθμός χρηστών κάνει χρήση της υπηρεσίας ταυτόχρονα για streaming HD@5k Mbps, τότε σίγουρα το δίκτυο μπορεί να μην το σηκώσει. Πόσο δε όταν σε κάθε πάροχο υπάρχουν αρκετοί που κατεβάζουν, που βλέπουν videos κλπ οπότε το διαθέσιμο bandwidth αρχίζει και περιορίζεται. Για όσους θέλουν να βλέπουν κάτι εκ των υστέρων, θα πρότεινα την εγγραφή σε σκληρό δίσκο.

Το περιεχομενο υπαρχει σε HD, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το ενεργοποιουν ακομα.
Ουτε σε μενα κατεβαινει HD περιεχομενο, με γραμμη 300 Mbps

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

@ masterchief.
Θελω να μου υποδείξεις που γίνεται το όργιο παραπληροφόρησης. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι οτι τέτοιες εκφράσεις ειναι προσβλητικές για τον χώρο που σε φιλοξενεί.
Απο εκεί και πέρα θα σου συνιστούσα να μην είσαι τόσο εριστικός.

Δεν έχει νόημα να συνεχιστεί μια ανούσια αντιπαράθεση όπου όλα τα μέλη προσπαθούν να πείσουν το ένα μέλος για τα αυτονόητα. Προφανώς αυτή ήταν η άποψη του, σεβαστή και ας πάμε παρακάτω γιατί η ανάγνωση του νήματος κατάντησε κουραστική.

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@mr_rebelos
Μην ασχολείσαι άλλο, δεν αξίζει. Δεν θα χαλάσουμε την παρέα εδώ για ατέρμονες, ανούσιες συζητήσεις. Εμείς που είμαστε χρόνια εδώ και συνεχίζουμε να είμαστε, νιώθουμε το χώρο σαν μια μεγάλη φιλική παρέα μας και τον σεβόμαστε. Δεν θα τον χαλάσουμε και μαζί την διάθεση μας.
Ούτως ή άλλως φύγαμε από το θέμα (OTEtv) και πήγαμε στο ΟΤΕgo και πρέπει να γυρίσουμε.
Καλή σου μέρα, να περνάς όμορφα. -bye-

παιδια αν εχει καποιος καποια πληροφορηση η αν γνωριζει σε βαθος χρονου ας απαντησει.
Το replay tv ειναι μια εξαιρετικη υπηρεσια οπου ο καθενας την χρησιμοποιει για τους δικους του λογους
το θεμα ειναι αν υπαρχει καποια εξελιξη στο κομματι αυτο.
Στην τελικη αν δεν σηκωνει το ταυτοχρονο streaming HD@5k Mbps οπως ειπε ο φιλος vertical ας βγαινει ειδοποιηση οπου θα λεει..
Για HD μονο download.
Θεωρω οτι σε λιγους μηνες που θα μπει το 2017 ειναι κριμα να εχουμε τετοια ποιοτητα εικονας την στιγμη οπου ο μεσος ορος ειναι ανω των 10 Mbps

Ερώτηση::
Εχει στο VH1 πρόγραμμα απο τις 13.00 μεχρι 17.00

Εγω πάτησα record απο τις 14.00
(Εχασα μια ωρα) ωστόσο ειμαι στο ιδιο καναλι πολυ πριν απο τις 13.00

Την μια ωρα την χανω;
Η επειδη ημουν στο καναλι απο την αρχη την βαζει και αυτήν;