κρίμα, γιατί οι δικοί μας είναι πολύ σπαστικοί
Πριν την αναβάθμιση γινόταν. Και τώρα συμφωνα με τον ΟΤΕ γίνεται.
Σε σένα γίνεται;
Οταν βλέπω γραμμένο έργο δεν μπορεί να ξεκινήσει μια προγραμματισμένη εγγραφή. Το κάνει σε κανέναν ή είναι βλάβη δική μου;
Ομολογω πως δεν γνωριζα οτι γινοταν.
:frown:
Ο πατερας μου εχει εδω και 15 μερες ΟΤΕ και (οπως φαινεται) δεν εχω ξεψαχνισει τον δεκτη αρκετα.
Απαντησα με βαση την εμπειρια μου απο δεκτη Nova, οσον αφορα εγγραφες κλπ.
Αν ο ΟΤΕ λεει οτι γινεται, μηπως εχει πεσει η ταχυτητα του δισκου σου και ετσι δεν μπορει να ανταπεξελθει και στα δυο καθηκοντα ταυτοχρονα;
αγγλική γλώσσα στις μεταδόσεις μπορούμε να βάλουμε; το δοκίμασα αλλά δεν έπαιζε
κι ομως εβλεπα αταλαντα ιντερ πριν και δεν ειχε ουτε ελληνικο, ουτε αγγλικο στην αρχη,
μετα απο κανα τεταρτο εμφανιστηκε ο... ελληνας![]()
το τσεκαρα και εγω και εχεις δικιο. φυσικα και γινοταν πριν την αναβαθμιση..και απορουσα γιατι εχω χασει καποιες εγγραφες. για την ακριβεια οπως διαπιστωσα κανει την εγγραφη αμεσως μολις κανεις εξοδο απο την πρωτη εγγραφη που εβλεπες αλλα γραφει απο εκεινο το σημειο και μετα. αλλο ενα μεγαλο μειον για μενα μετα την αναβαθμιση υπενθιμιζω το αρνητικο πλεον οταν εισαι συντονισμενος σε ενα καναλι και πατας εγγραφη θα γραψει απο εκεινο το σημειο και μετα ενω πριν την αναβαθμιση εγγραφε απο την ωρα που ειχες το καναλι και ας παταγες rec 5 λεπτα πριν τελειωσει μια ταινια π.χ....ΚΡΙΜΑ αλλα δεν ξερω ολα αυτα σχετιζονται με τον σκληρο δισκο δεν μπορω να καταλαβω τι αλλαξε αναβαθμιση εγινε και να προστεθουν πραγματα οχι να αφαιρεθουν...θα το καταλαβαινα αν μας παιρναν τον αποδικοποιητη και καναν ρυθμισεις ..τι να πω!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
δυστυχως εχει δικιο ο φιλος....δες και πιο πανω αναλυτικα τα οσα ανεφερα αν θες.
στους ιταλικους αγωνες μονο
Παιδιά δεν ξέρω ποιον αποκωδικοποιητή έχετε, εγώ έχω τον dsi 810 pvr. Όταν παρακολουθω κάποια εγγραφή που είχα κανει, ξεκινάει κανονικά οποιαδήποτε εγγραφή έχω προγραμματισμένη.
Και αυτό που λέτε για το rec, όταν το παταω, γράφει από το σημείο που πάτησα το rec, και όχι από την αρχή της ταινίας όση ώρα και να το έχω στο ίδιο κανάλι. Αυτό μου το έκανε από τότε που έχω την υπηρεσία ΟΤΕ TV με τον υβριδικό δέκτη.
Συγγνώμη αν δεν έγινα κατανοητος. Ο πρώτος DSI810HYB είναι, Φεβρουάριο που ήρθα ΟΤΕ μου έδωσαν αυτό.
Τωρα εχω την τελευταία αναβάθμιση που έχει το plus. Ενώ όταν βλέπω κάποιο άλλο κανάλι, εμφανίζεται η ειδοποίηση ότι έχει ξεκινήσει η εγγραφή κάποιου προγράμματος, όταν παρακολουθω μια παλιότερη εγγραφή δεν μου βγάζει την ειδοποίηση. Απλώς καταλαβαίνω ότι ξεκίνησε η εγγραφή όταν βλέπω το πράσινο κουμπάκι "R". Δεν θυμάμαι αν ήταν κόκκινο παλιά.
![]()
Έχω δυο lnb , μήπως παίζει ρόλο?
Ναι δείχνει κανονικά το 452 όταν κάνω εγγραφή. Ναι 2 καλώδια κατεβαίνουν από το πιάτο. Παλιά με το Νοβα είχα βάλει 2 lnb οπότε με είχαν μείνει για τον ΟΤΕ.
Μπορώ να γραφω ταυτόχρονα 2 κανάλια. Όταν πάω να συντονιστω σε 3ο μου βγάζει το παρακάτω.
![]()
Σχετικά με την προγραμματισμένη εγγραφή που δεν ξεκινάει όταν βλέπεις παλιότερη εγγραφή, ας δοκιμάσει οποίος άλλος μπορεί, μήπως είναι πρόβλημα του δεκτή, και χρειάζεται κάνα reset κτλ.
ερωτηση: "πηδημα"(jump) εχει ο δεκτης του οτε μεσω ethernet;
εχει κανονικα ολη την μεταδοση, οποτε βαλε μεσα timeouts/ημιχρονο κλπ,
στον edision δεκτη μου, αλλα και στην tv μου πατας δεξι βελακι και σε παει 10 seconds μπροστα,
υπαρχει τετοιο πραμα στον δεκτη του οτε;
δεν καταλαβα τι εννοεις..στο τηλεκοντρολ του οτε παντως εχει το μπλε και κιτρινο κουμπι που παει 20 σευτ. μπροστα και πισω.
ναι, αυτο ακριβως εννοουσα, οταν εβλεπα στον edision ή στην tv μου με ειχε βολεψει παρα πολυ,
γιατι στο μπασκετ π.χ. πηγαινα μπροστα σε timeouts, ημιχρονο, ακομα και βολες και
ματς nba π.χ. που κρατουσε 2,5ωρες (και βαλε..) το εβλεπα σε 1 ωρα και κατι,
αρα, μπλε=(2ο κουμπι ειναι; ) πισω και κιτρινο (ποιο κουμπι ειναι γιατι δεν το χω μπροστα; ) = μπροστα;
ευχαριστω κιολας
λαθος, τριτο και τεταρτο πρεπει να ειναι
10 secs μου ειπε ενας αλλος
ειναι το κιτρινο και το μπλε...τριτο και τεταρτο κουμπια..αλλα συγγνωμη μπερδευτηκα..10 λεπτα πας μπροστα η πισω οχι δευτερολεπτα. μετα η αλλη επιλογη ειναι το γνωστο fast forward.
Είχα τον μη υβριδικό δέκτη με HD 320GB μέχρι τα μέσα Ιουνίου καιν δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις εγγραφές, ενώ παρακολουθούσα κάπια εγγραφή από τον σκληρό δίσκο. Τον Ιούνιο χάλασε ο δέκτης και αντικαταστάθηκε με τον νέο υβριδικό δέκτη με HD 500Gb. Τότε αρχισαν τα προβλήματα (player απαράδεκτος κ.λ.π.), μεταξυ αυτών και αυτό που συζητάμε. Δεν μπορεί να ξεκινήσει η προγραμματισμένη εγγραφή αν την ώρα που ξεκινει η εγγραφή βλέπω καποια εγγραφή από τον σκληρό δίσκο. Αν η εγγραφή έχει ξεκινήσει νωρίτερα και μετα πας να δεις το εγγεγραμμένο τοτε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πριν ένα μήνα περίπου που εγινε η νέα αναβάθμιση δεν διορθόθηκε τίποτα στον δέκτη παρά μόνο προστέθηκε το TV PLUS
Στον δέκτη κατεβαίνει 1 καλώδιο. Δεν ξέρω τι γινται αν κατεβούν 2 καλώδια.
Και ρωτω και πάλι για πιο λόγο πληρώνουμε τα 3e το μήνα.
Ας απαντήσουν και άλλοι για το πρόβλημα αυτό. Είναι μεμονομένο ή γενικό;
Πήρα προχτές τηλ. στις βλάβες και μου ειπαν για βλάβη αποκωδικοποιητή και να πάω να τον αντικαταστήσω. Αλλά δεν τους πίστεψα γιαυτό και έγραψα εδώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.