Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Αυτο ακριβώς. Δεν χάνονται οι εγγραφές.

Μπορώ να βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο 2.5 usb 3 στον δέκτη Hybrid KAON NS1110H η θελει εξωτερική τροφοδοσία;

Μπορώ να βάλω εξωτερικό σκληρό δίσκο 2.5 usb 3 στον δέκτη Hybrid KAON NS1110H η θελει εξωτερική τροφοδοσία;
Μπορείς κανονικά 2.5αρης είναι.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Για να δεις μεσω της εφαρμογης cosmoteTV δεν ιπε καποιος μονο απο τη γραμμη του σπιτιου που ειναι δηλμενη η σνυδρομη? Δοκιμασα στο κινητο του πατερα μου απο το wifi του γραφειου και μπηκε. τι ισχυει τελικα να βαλω την εφαρμογη και στο δικο μου κινητο σα 2η δηλωμενη συσκευη

Ενταξει τους πηρα τηλεφωνο. Θελει και η δευτερη συσκευη να ειναι κοσμοτε με καποιο πακετο ωστε να κανει ελεγχο μια φορα το μηνα. Οι νεες αποριες ειναι

-Για να μην πληρωνω καθε μηνα 5 ευρω για 500mb, χωρις πακετο απλα για την επιβεβαιωση που θελουνε, μηπως ειναι απλα καλυτερο να εχω χρονο στην καρτα και να το τραβαει με χρονο χρεωση?
-Επειδη η συσκευη ειναι root διαβασα οτι εχουν προβλημα. Στην πραξη πως το βλεπουν και κοβουν την προσβαση
-Αντο κανω στο λαπτοπ, μπορω να βλεπει μονο απο την οθονη του? Οθονη υπολογιστη η τηλεοραση το κοβει το σημα? Και παλι πως το καταλαβαινει

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Καλημέρα. Μπορεί να γίνει streaming από το τάμπλετ στην τηλεόραση μέσω κάποιου streaming stick, για να βλέπει κάποιος ote tv go στην tv ?

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Καλημέρα. Μπορεί να γίνει streaming από το τάμπλετ στην τηλεόραση μέσω κάποιου streaming stick, για να βλέπει κάποιος ote tv go στην tv ?

Το cosmote tv Go προορίζεται για θέαση μόνο σε κινητά, tablets, pc,laptops, όχι για τηλεόραση. Αυτός που θέλει να δει απο τηλεόραση βλέπει κανονικά και που εχει τον δέκτη του CosmoteTV, σε περίπτωση που θέλει να δει σε δεύτερη τηλεόραση μέσα στο σπίτι κανει λίγο υπομονή μέσα στο 2017 και πιστεύω στο πρώτο εξάμηνο θα δωθεί στους συνδρομητές CosmoteTV μέσω δορυφόρου η υπηρεσία multiroom που με μια μικρή συνδρομή έξτρα το μήνα θα μπορείς να έχεις και δεύτερο δέκτη σε αλλο δωμάτιο.

Γεια σας παιδιά.
Έψαξα να βρω την ανακοίνωση του οτε όταν πήρε τα δικαιώματα της premier league, αλλά και στο εδώ thread χωρίς επιτυχία.
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος στο εξής?
Τι ισχύει με τις προβολές των παιχνιδιών του αγγλικού πρωταθλήματος?
Σήμερα πχ διεξάγονται 5 παιχνίδια στις 17:00 στο αγγλικό και 5 στις 16:30 στο γερμανικό πρωτάθλημα.
Ο οτε δείχνει τα 4 από τα 5 γερμανικά και κανένα από τα αγγλικά.
Αφού θα δείξει την Arsenal και τη Liverpool σήμερα, να υποθέσω ότι μπορεί να προβάλει απευθείας μόνο 2 παιχνίδια την ημέρα ή 3 παιχνίδια γενικά το σκ?

Αν το ενεργοποιησω και το κινητο ειναι root θα εχω οντως προβλημα οπως λεει στις οδηγιες η ειναι μονο για φοβερα

Καλησπέρα σας.

Ποιο Powerline προτεινει η Cosmote για το ευρυζωνικό TV;

Εστω κάποιο οικονομικό Powerline που να δουλεύει άριστα με Cote Tv;

Συμφωνω ,και εγω κατοπιν προτασης εγκαταστατη το 4020 εβαλα και δουλευει μια χαρα.

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Οι εγγραφές δεν επηρεάζονται αν κάνει επανεκκίνηση ο δέκτης απο το δίκτυο. Το έχω τσεκάρει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν ειναι λογικό αυτό;
Οι εγγραφές επηρεάζονται σε επανεκκίνηση ρουτερ. Επισης καρατσεκαρισμενο. Τουλάχιστον στο δικό μου Speedport W 724V. Ευτυχως έχω βάλει εγγραφή σειράς (πολύ καλή επιλογή) και σε "κατεστραμμένη εγγραφή" το ξαναγράφει το επεισόδιο αυτόματα (αν φυσικά ξαναπαίξει επανάληψη) όταν κάτι έχει πάει στραβά.

Υπάρχει κάποια επιλογή κάτι σαν το VPS που είχαν τα βίντεο παλαιότερα; τι θυμήθηκα κι εγώ τώρα... Απλά μου φαίνεται αδιανόητο στην ψηφιακή εποχή να μην εχεις ακριβεστατη εγγραφή. Να αρχίζει και να τελειώνει η εγγραφή δηλαδή ακριβώς στην έναρξη και στη λήξη και να μη χρειάζεται να βάζεις έναρξη εγγραφής πέντε λεπτά πριν πχ. και λήξη πέντε λεπτά μετά για να μη χάσεις κάτι.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ξαφνικά χάθηκε ο ήχος. Εκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τπτ. Η tv δεν έχει θέμα δοκίμασα κ YouTube κ το dvd player. Καμία ιδέα;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk