Απορίες για Cosmote TV

τι θελει να πει το θαυμαστικο κατω δεξια στο replay tv;
οτι δεν εχω καλη συνδεση;
παραξενο με Bandwide Down/Up(kbps): 9665 kbps / 975 kbps
δεν του φτανει;
με powerline ειμαι συνδεδεμενος στον δεκτη,
στις μεταδοσεις κατα τα αλλα δεν εχω προβλημα
Εμένα μου βγάζει αυτό το θαυμαστικό, όταν βρίσκομαι στο nova on demand ή σε κάτι αντίστοιχο κλειδωμένο καναλι , και πατήσω replay tv . Τότε συνεχίζει να βρίσκεται εκεί κατω. Για δες μήπως είναι το ιδιο.
Ή λύση, πριν πατήσεις replay tv , αλλάζεις κανάλι με εικονα.

πσσσ πολύ σωστός, ναι, το βάζω σε κλειδωμένο γιατί είναι το πρώτο πριν τα αθλητικά και δεν θέλω να φάω spoiler, έσκισες!

πσσσ πολύ σωστός, ναι, το βάζω σε κλειδωμένο γιατί είναι το πρώτο πριν τα αθλητικά και δεν θέλω να φάω spoiler, έσκισες!
Δεν πολυκαταλαβα τι spoiler θα έτρωγες....αλλα τέλος πάντων.... Χαιρομαι που ήταν αυτο...

Ναι δεν μου εμφανίζεται αυτό το μενού εμένα... Μόνο την υπενθύμιση (Κλάιν μαιν) για να χτυπήσει ένα κουδουνάκι στο κινητό). είχες κάνει κάποια στιγμή register το cosmote on the go με κινητό cosmote?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Για να σου βγάλει την επιλογή "εγγραφή", στο μενού του GO, πηγαίνε ΟΧΙ στο "κανάλια", αλλά στο "πρόγραμμα". Διάλεξε "Cosmote TV" για να σου βγάλει ΑΝΤ1 κλπ που δεν τα έχει το GO και μόλις διαλέξεις το πρόγραμμα που θέλεις, σου έχει υπενθυμιση και εγγραφη

Έχεις δίκιο. Τα εμφανίζει στο προγραμμα και όχι στα "κανάλια". Νταξ τι να πω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Αν τηλεφωνήσεις στο 13888 και ζητήσεις διακοπή για Cosmote TV σε συνδέουν κατευθείαν με το τμήμα διακοπής συμβολαίων ή κρατούν τα στοιχεία σου και σου λένε ότι θα σου τηλεφωνήσει εκπρόσωπός μας;

Αν θυμαμαι καλα γινεται αμεσως. Εκτος αν πεσεις σε ωρα αιχμης λογικα..

Καλημέρα σας. Ξέρει κανείς αν τελικά θα προχωρήσει η ένταξη του antenna next στην πλατφόρμα και αν ναι ποιος ειναι ο λόγος της καθυστέρησης; ευχαριστω πολύ.

γεια σας συμφορουμίτες,

έχω το εξής πρόβλημα:
επειδή δεν έχω τηλεόραση, ακούω τον ήχο του αποκωδικοποιητή σε ηχεία μόνιτορ μέσω καλωδίου οπτικής ίνας, αλλά σε μερικά κανάλια παράγεται ένας εξαιρετικά διαπεραστικός ήχος, που διάβασα ότι είναι αποτέλεσμα ατελούς μετατροπής του 5.1 σε στέρεο.
τι πρέπει να κάνω για να μην ακούγεται αυτός ο 8όρυβος???

ευχαριστώ προκαταβολικά και καλό μας καλοκαίρι!!!

Είναι εύκολο να μου πει κάποιος ποιον σκληρό δίνουν δώρο σε νέες συνδρομές τηλεόρασης;

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξέρει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να μπει κάτι ανάλογο με αυτό της Vodafone το FOX plus? Δεν αναφέρομαι στο FOX play. Το PLus έχει ολόκληρες σειρές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται. Το έχει αποκλειστικότητα; Γιατι στις ανακοινώσεις για την ένταξη του στη πλατφορμα της Κοσμοτε δεν αναφέρεται καθόλου στο Πλας αλλά μονο στο Πλευ.

δεν νομιζω οτι υπαρχει αποκλειστικοτητα στην vodafone tv ,απλα πληρωσε ποιο πολλα απο το foxplay και το πηρε.ειναι κ δικη μου απορια που την εχω εκφρασει κ εδω και στην κοσμοτε που προς το παρον δεν απαντησαν.ισως θεωρουν οτι ειναι πληρης σε αυτο το κομματι(δεν το λεω ειρωνικα)για εμενα δεν ειναι πληρης καθως ειναι λιγες οι σειρες στο tvplus που εχουν διαθεσιμα ολα τα επεισοδια κ κυκλους

Ειναι κρίμα να μην το έχει αφού υπάρχει πληθώρα σειρών παλιών που ιδίως με τα αυτοτελή επεισόδια μπορει κάποιος να τα δει. Ίσως τώρα που περιμένουμε την αναβάθμιση μήπως θα ήταν φρόνιμο να το κοιτούσαν λίγο; Ευκαιρία να μπει πακέτο. Η ερώτησή μου σχετικά με αποκλειστικότητα έγκειται στο ότι υπάρχει μόνο στην Vodafone και πως δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ ούτε για τον ΟΤΕ αλλά ούτε και απο την ΝΟΒΑ που καίγεται περισσότερο τόσο για κόσμο αλλά και έχει και την αποκλειστικότητα με το στούντιο της ΦΟΞ.

Ίσως το έχει για λίγο καιρό το Vodafone TV. Μετά από αυτό ίσως μπει και στους άλλους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φαινεται οτι η vodafone Κανει καλες κινησεις κ το παλευει,σε συνδιασμο κ με το video club με σειρες ,εχει κανει ενα δυνατο ondemand .δεν νομιζω παντως οτι εχει να κανει η αποκλειστικοτητα για τις ταινιες απο την fox με τα καναλια fox και υπηρεσιες.συνηθως η fox δεν δινει αποκλειστικα τα καναλια η υπηρεσιες της σε εναν παροχο,οπως τοτε με το fox sports υπηρχε μεν αποκλειστικοτητα αλλα για 6 μηνες.δυστυχως μολις μου απαντησαν το εξης-
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνεις. Δεν προγραμματίζουμε στο άμεσο μέλλον προσθήκη του FOX plus στην υπηρεσία COSMOTE TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο δεν μου έχει απαντήσει κανείς του οτε ξεκάθαρα μέχρι στιγμής! Εχω σκοπό απο nova να γίνω συνδρομητής οτε. Έχουν τον αποκωδικοποιητή με τον σκληρό και τον υβριδικό. Εκείνον με τον σκληρό τον χρεώνουν 3 ευρώ το μήνα ενω με τον υβριδικό χρησιμοποίείς δικό σου εξωτερικό. Ο υβριδικός πρέπει να συνδεθει με το ρούτερ το οποίο εαν είναι μακριά μπορεις να αγοράσεις ειδικούς προσαρμογείς (όπως συμβαίνει στην περίπτωσή μου). Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω παύση, μπροστά, πίσω το πρόγραμμα. Με τον υβριδικό είναι οκ αλλά με τον σκλήρο θα πρέπει πάλι να αγοραστούν ειδικούς προσαρμογείς, έτσι μου είπαν οι μισοί που μίλησα, οι άλλοι μισοί μου είπαν ότι δεν χρειάζεται!!! Μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει τελικά εάν χρειάζοντα ειδικοί προσαρμογείς ή οχι γιατί εάν χρειάζονται δεν υπάρχει λόγος να χρεώνομαι 3 ευρώ το μήνα, με συμφέρει να πάρω τον υβριδικό! Τέλος ξέρετε εαν ενω γράφω ενα κανάλι μπορώ να παρακολουθώ αλλο ή πρέπει να παρακολουθώ το ίδιο το κανάλι που γράφω (με οποιονδήποτε απο τους δυο αποκωδικοποιητές).
Σας ευχαριστώ πολύ!

Προσαρμογείς εννοείς προφανώς τα powerplugs. Αυτά θα σου χρειαστούν είτε έχεις σκληρό είτε όχι αλλά αφορούν μονο το υβριδικό περιβάλλον του δέκτη που μπορείς να το έχεις είτε έχεις ενσωματωμένο δίσκο είτε εξωτερικό. Αυτό που ίσως μπέρδεψε αυτούς που σου είπαν πως θα χρειαστείς προσαρμογείς για το μπρος πίσω εννοούσαν προφανώς την υπηρεσία replaytv, που εκεί ναι θα τους χρειαστείς αφού γίνεται χρήση του διαδικτύου. Το μπρός πίσω μπορείς να το έχεις και με τους 2 δέκτες (τον απλό μόνο με χρήση εξωτερικού δίσκου) αφού αφορά τη λειτουργία pvr και δεν χρησιμοποιεί ιντερνετ. Τέλος στο ερώτημα για το τι γράφεις και τι βλέπεις ειναι απλά τα πράγματα. ο δέκτης που έχει ενσωματωμένο το δίσκο έχει διπλό tuner άρα μπορείς να γράφεις ένα και ένα να βλέπεις ή να γράφεις δύο και να βλέπεις κάποια εγγραφή που έχεις ήδη κάνει. Με τον δέκτη που βάζεις εσύ τον σκληρό εξωτερικά, μπορείς να βλέπεις μόνο ότι γράφεις, αφού το tuner ειναι μονό. Επιφυλάσσομαι για το δεύτερο αφού έχω τον ενσωματωμένο σκληρό και μπορεί κάτι να έχει αλλάξει στον απλό και να μην το γνωρίζω,

POWERPLUGS (ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΙΣ) ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ:

1. Υπηρεσία Cosmote TV Plus (Δωρεάν βιντεοκλάμπ με ταινίες που μπορείς να τις δεις όποτε θέλεις)
2. Υπηρεσία Cosmote Cinema on demand (Βιντεοκλάμπ με πρόσφατες ταινίες που τις νοικιάζεις. Αφορά ταινίες που ανεβαίνουν στην υπηρεσία αμέσως μετά τον κινηματογράφο)
3. Υπηρεσία Replay TV (Δυνατότητα πλοήγησης στα προγράμματα επιλεγμένων καναλιών (ροζ μπίλια στο EPG) και αφορά πρόγραμμα τελευταίων 2 ημερών.)

ΣΕ ΔΕΚΤΗ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ:

1. Να βλέπεις ένα κανάλι και να γράφεις ένα Ή να γράφεις δύο και να βλέπεις μια απο τις εγγραφές σου ή replaytv ή Cosmote TV Plus ή On demand.

Επίσης, σε οποιοδήποτε δέκτη που χρησιμοποιείς σκληρό δίσκο είτε ενσωματωμένο είτε εξωτερικό, μπορείς να κατεβάζεις το περιεχόμενο που θέλεις απο τις υπηρεσίες replay tv-cosmote tv plus-cosmote cinema on demand για 2 ημέρες ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ιντερνετ για να τα δεις. Επίσης μόλις η λήψη φτάσει στο 5% μπορείς να τα βλέπεις ταυτόχρονα με την λήψη τους.

Γενικά ο ΟΤΕ σε αυτές τις υπηρεσίες σαν υλοποίηση ειναι έτη φωτός μπροστά από τη ΝΟΒΑ με λίγα ίσως μελανά σημεία σε επανεκινήσεις του δέκτη ή μερικά κολλήματα αλλά ως εκεί. Το περιεχόμενο στις ταινίες εάν ήταν πιο πλούσιο, θα μπορούσαμε να πούμε πως θα αξιοποιούνταν πλήρως οι δυνατότητες. Αλλά ως φαίνεται γεμίζει σιγά σιγά με περισσότερους τίτλους. Θα φανεί απο φθινόπωρο μήπως έχουμε αλλαγές.