Re: Απορίες για ΟΤΕ TV
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο δεν μου έχει απαντήσει κανείς του οτε ξεκάθαρα μέχρι στιγμής! Εχω σκοπό απο nova να γίνω συνδρομητής οτε. Έχουν τον αποκωδικοποιητή με τον σκληρό και τον υβριδικό. Εκείνον με τον σκληρό τον χρεώνουν 3 ευρώ το μήνα ενω με τον υβριδικό χρησιμοποίείς δικό σου εξωτερικό. Ο υβριδικός πρέπει να συνδεθει με το ρούτερ το οποίο εαν είναι μακριά μπορεις να αγοράσεις ειδικούς προσαρμογείς (όπως συμβαίνει στην περίπτωσή μου). Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να κάνω παύση, μπροστά, πίσω το πρόγραμμα. Με τον υβριδικό είναι οκ αλλά με τον σκλήρο θα πρέπει πάλι να αγοραστούν ειδικούς προσαρμογείς, έτσι μου είπαν οι μισοί που μίλησα, οι άλλοι μισοί μου είπαν ότι δεν χρειάζεται!!! Μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει τελικά εάν χρειάζοντα ειδικοί προσαρμογείς ή οχι γιατί εάν χρειάζονται δεν υπάρχει λόγος να χρεώνομαι 3 ευρώ το μήνα, με συμφέρει να πάρω τον υβριδικό! Τέλος ξέρετε εαν ενω γράφω ενα κανάλι μπορώ να παρακολουθώ αλλο ή πρέπει να παρακολουθώ το ίδιο το κανάλι που γράφω (με οποιονδήποτε απο τους δυο αποκωδικοποιητές).
Σας ευχαριστώ πολύ!