Απορίες για Cosmote TV

καλησπερα παιδια ξερει καποιος ποιο ειναι το φαξ για να κανω ακυρωση φορητοτητας στον οτε

Καλύτερα πάρε στην εταιρεία που είσαι να στο δώσουν πιο εύκολα και σωστά!!
Εγώ έτσι είχα κάνει,μου το είχε δώσει η Nova

Καλημερα. θελω να γραφτω στο my cosmote. εκανα κανονικα την εγγραφη και παταω προσθηκη συνδεσης βαζω αφμ κ παταω στονεπομενο βημε μετα ζηταει srn το βαζω και μετα κωδ. λογαριασμού.
ποιος ειναι αυτός ο κωδικος? ο κωδικος διαχειριστη παντως δεν είναι..

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

καλημέρα.επειδή σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία VDSL στην περιοχή μου αν αλλάξω το πακέτο από δορυφορικό σε ευρυζωνικό θα έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας κυρίως στα HD; Θέαση σε τηλεόραση 55άρα και προβληματισμένος από το χαμηλό bitrate του δορυφορικού.

Όταν έχεις VDSL 30,ή 50 είναι πολύ καλό το HD.Αλλά πρέπει να ζητήσεις να ενεργοποιηθεί..

Καλημερα. θελω να γραφτω στο my cosmote. εκανα κανονικα την εγγραφη και παταω προσθηκη συνδεσης βαζω αφμ κ παταω στονεπομενο βημε μετα ζηταει srn το βαζω και μετα κωδ. λογαριασμού.
ποιος ειναι αυτός ο κωδικος? ο κωδικος διαχειριστη παντως δεν είναι..

Για δοκίμασε την ταυτότητα χρήστη πο έχεις στα χαρτιά που σου δώσανε.

καλησπέρα. επειδή λύση δεν βρίσκεται θα ήθελα να κάνω εδώ το ερώτημα που αφορά έναν γείτονα. μένει Πετρούπολη και θελει να βάλει γραμμή οτε σταθερό και ιντερνετ και εδώ και καιρό είναι ανέφικτο. ενώ υπάρχει καινούργιο καφαο εδω κοντά( για vdsl μάλιστα) και οπτικές ίνες, η επίσημη απάντηση απο οτε είναι οτι δεν υπάρχουν ελεύθερες γραμμές και θα πρέπει να ελευθερωθεί κάποια. βέβαια εχουν περάσει περίπου 3-4 μήνες και τίποτα. για άλλες εταιρίες δεν το συζητώ διότι αν δεν μπορει ο ιδιος ο οτε δεν γίνεται λόγος. αυτά ταλέει ο οτε δεν ξέρω αν είναι αυτο η άλλο. γνωρίζει σας παρακαλώ κάποιος κατι πάνω σε αυτο διοτι το άτομο με το πρόβλημα είναι νέο, νοικιάζει το διαμέρισμα και ίσως αναγκαστεί να φύγει. σας ευχαριστώ!

Last edited by a moderator:
Στα stingray και το Ε δεν έχει καθόλου εικόνα (μαύρο) εδώ και πολλές μέρες.

Γνωρίζει κανείς κάτι?

παιζουν κανονικα.δοκιμασες επανεκκινηση?φανταζομαι εννοεις το e το αμερικανικο που ειναι στην ιδια συχνοτητα.
η πανε ρυθμισεις και κανε ξανα αναζητηση

Μία ερώτηση: Η πρεμιέρα στον ΟΤΕ χθες ήταν η ταινία jackie η οποία όμως ανήκει στην εταιρεία FOX Searchlight που είναι θυγατρική της FOX Century. Πως και δεν την έδειξε η ΝΟΒΑ αλλά ο ΟΤΕ; Μήπως άλλαξε κάτι στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων;

Οχι. Στην Ελλάδα η ταινία διανεμήθηκε από την Feelgood και αυτό μετράει περισσότερο.

Όπως για παράδειγμα Το Κορίτσι του Τραίνου, αν και είναι της Universal, το πρόβαλλε η nova μέσω της Odeon.

Ειπαν στο πατερα μου πως για την υπηρεσια Hybrid που βλεπεις προγραμμα εως και 48ωρες πισω, χρειαζεται καλη συνδεση στο ιντερνετ και συνδεση απευθειας στο ρουτερ με καλωδιο μεχρι 4 μετρα. Το τελευταιο αν ισχυει, πως θα καταλαβουν ποσα μετρα ειναι το καλωδιο? Επειδη θελω να τραβηξω απο τον κατω οροφο που ειναι το ρουτερ εως το δωματιο που βρισκεται ο δεκτης

αν εχεις καλες ταχυτητες δεν χρειαζεται να το κανεις με καλωδιο,παρε ενα wifi extender η powerlines.

επισης το replay tv ειναι αυτο που λες,δεν παιζει hd ειναι sd οποτε σχετικα απροβληματιστα θα παιζει
το tv plus ειναι hd και εκει σου δινει δυνατοτητα να κανεις προσωρινη ληψη αν δεν επαρκει η ταχυτητα σου

εγω παντως με 8-9 mbps ειχα κολληματακια και απευθειας με το ρουτερ συνδεδεμενο

Last edited:
αν εχεις καλες ταχυτητες δεν χρειαζεται να το κανεις με καλωδιο,παρε ενα wifi extender η powerlines.

επισης το replay tv ειναι αυτο που λες,δεν παιζει hd ειναι sd οποτε σχετικα απροβληματιστα θα παιζει
το tv plus ειναι hd και εκει σου δινει δυνατοτητα να κανεις προσωρινη ληψη αν δεν επαρκει η ταχυτητα σου

εγω παντως με 8-9 mbps ειχα κολληματακια και απευθειας με το ρουτερ συνδεδεμενο

HD σιγουρα θα χω προβλημα, γιατι ειναι 4αρα η γραμμη και ακομα και το 720p στο youtube ειναι προβληματικο. Για SD κομπλε, αλλα αυτο με το 4μετρο ethernet γιατι το παν, λογια του αερα? Απλα επειδη θα τραβηξω γραμμη μη μπω σε εξοδα αν για καποιο λογο το καλωδιο με κοβει. CAT6 θα βαλω, απλα θα ξεκιναει 30μετρο απο το ρουτερ

ε τοτε οπωσδηποτε θελει συνδεση απευθειας στο ρουτερ με καλωδιο.μηπως γιατι υπαρχουν απωλειες αναλογα το μεγεθος του καλωδιου.δεν ξερω ,οποιος γνωριζει ας συνδραμει με την γνωμη του

Ειπαν στο πατερα μου πως για την υπηρεσια Hybrid που βλεπεις προγραμμα εως και 48ωρες πισω, χρειαζεται καλη συνδεση στο ιντερνετ και συνδεση απευθειας στο ρουτερ με καλωδιο μεχρι 4 μετρα. Το τελευταιο αν ισχυει, πως θα καταλαβουν ποσα μετρα ειναι το καλωδιο? Επειδη θελω να τραβηξω απο τον κατω οροφο που ειναι το ρουτερ εως το δωματιο που βρισκεται ο δεκτης

Γελάω με τα 4 μέτρα που σου είπαν...έχω 20μετρο καλώδιο και δεν έχω κανένα πρόβλημα...