Απορίες για Cosmote TV

Μια ερωτησούλα:θέλω να γράψω τους Πειρατές της Καραιβικής σε κασέτα(δεν έχω dvdR)που έχει ο cosmote cinema 1 αύριο ,αλλά και την Πέμπτη.Ο δέκτης είναι με HDMI στην τηλεόραση.Αν συνδέσω το βίντεο με το σκαρτ του δέκτη, θα παίξει κανονικά, ή θα γίνει τίποτα περίεργο, επειδή θα είναι και οι 2 έξοδοι σε λειτουργεία;;(σκαρτ στο βιντεο και HDMI στην τιβι)?

Προσωπικά δεν δοκιμάσει με scart αλλά πιστεύω ότι δεν θα γίνεται, δεν έχεις ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο να συνδέσεις στον δέκτη και να κανείς εκεί την εγγραφή;

Μια ερωτησούλα:θέλω να γράψω τους Πειρατές της Καραιβικής σε κασέτα(δεν έχω dvdR)που έχει ο cosmote cinema 1 αύριο ,αλλά και την Πέμπτη.Ο δέκτης είναι με HDMI στην τηλεόραση.Αν συνδέσω το βίντεο με το σκαρτ του δέκτη, θα παίξει κανονικά, ή θα γίνει τίποτα περίεργο, επειδή θα είναι και οι 2 έξοδοι σε λειτουργεία;;(σκαρτ στο βιντεο και HDMI στην τιβι)?

Έχω την εντύπωση ότι θα σου βγάλει το HDCP error, μπορείς να το δοκιμάσεις. Καλύτερα με εξωτερικό σκληρό που θα είναι και σε HD.

Μπορώ να πάρω τον Hybrid KAON NS1110H να τον πάω στην Αθήνα από δω που βρίσκομαι επαρχία, να τον συνδέσω με κάτοπτρο και modem άλλου πάροχου, για να βλέπω χωρίς πρόβλημα εντοπισμού κύριας εγκατάστασης ;

Ναι μπορείς αρκεί το πιάτο να είναι συντονισμένο στον Δορυφόρο της cosmote στις 9 μοίρες ανατολικά. Αν το βάλεις σε πιάτο της Nova δεν θα παίξει γιατί εκπέμπει σε άλλο δορυφόρο.

λειτουργει κανονικα replay tv Και tv plus απο οποιαδηποτε συνδεση.επισης λειτουργουν και χωρις συνδεση με το καλωδιο του δορυφορικου

replay tv και on demand δεν παίζουν χωρίς σύνδεση με το μόντεμ, παίζουν μόνο με το cosmote tv go αν εννοείς αυτό το γνωρίζω , αυτό που ρωτώ είναι αν με τη καλωδιακή σύνδεση θα με καταλάβουν ότι άλλαξα περιοχή

ενοουσα οτι replay tv και tv plus Παιζουν απο οποιονδηποτε παροχο ιντερνετ και παιζουν και χωρις να χεις την κεραια συνδεδεμενη.δεν νομιζω με το δορυφορικο να καταλαβαινουν οτι το χεις αλλαξει.δεν ξερω βασικα αλλα δεν ειναι κατι παρανομο για να εχεις θεμα.

Επαναλαμβάνω όλα αυτά τα γνωρίζω, αυτό που ρωτώ είναι αν με τη σύνδεση στο μόντεμ της οικίας μου στη Ν Ιωνία θα καταλάβουν ότι άλλαξα περιοχή. Η αίτηση σύνδεσης εγκατάστασης εξοπλισμού έγινε για το χωριό ,ip ενεργοποίησης πήρε από το μόντεμ του χωριού, ποιο απλά δεν μπορώ να το περιγράψω!!

To γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Αν γραφτώ στο My Cosmote

1) Θα μπορώ να ελέγχω το σταθερο double play , ένα καρτοκινητό COSMOΚΑΡΤΑ , κι ένα εταιρικο DATA 5GB ;

2) Θα πρέπει υποχρεωτικά να λαμβάνω ebill ή θα συνεχίσει ο έντυπος λογαριασμός ;

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Επαναλαμβάνω όλα αυτά τα γνωρίζω, αυτό που ρωτώ είναι αν με τη σύνδεση στο μόντεμ της οικίας μου στη Ν Ιωνία θα καταλάβουν ότι άλλαξα περιοχή. Η αίτηση σύνδεσης εγκατάστασης εξοπλισμού έγινε για το χωριό ,ip ενεργοποίησης πήρε από το μόντεμ του χωριού, ποιο απλά δεν μπορώ να το περιγράψω!!
Γνωστός μου το έχει κάνει στα 600 μέτρα το κατάλαβαν το έγραφε κάποιος λογαριασμός αλλά δεν του είπαν κάτι.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γνωστός μου το έχει κάνει στα 600 μέτρα το κατάλαβαν το έγραφε κάποιος λογαριασμός αλλά δεν του είπαν κάτι.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν απαγορεύεται να πάρεις τον δέκτη σου απο το σπίτι σου και να πας στο εξοχικό σου η το αντίστροφο. Και δεν ειναι υποχρεωτικό και στα δυο σπίτια να έχεις tripleplay.

To γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Αν γραφτώ στο My Cosmote

1) Θα μπορώ να ελέγχω το σταθερο double play , ένα καρτοκινητό COSMOΚΑΡΤΑ , κι ένα εταιρικο DATA 5GB ;

2) Θα πρέπει υποχρεωτικά να λαμβάνω ebill ή θα συνεχίσει ο έντυπος λογαριασμός ;

1)Ναι.Αν δεν είναι στο ίδιο ΑΦΜ οι γραμμές πρέπει να κάνεις ξεχωριστή κααχώριση ανα νούμερο.
2)Δεν είναι υποχρεωτικό να σταματήσεις το λογαριασμό μέσω ΕΛΤΑ.Όταν γραφτείς, θα διακοπεί ο λογαριασμός αυτόματα, αλλά θα πας στις ρυθμίσεις και θα το ενεργοποιήσεις ξανα.

να ρωτήσω κάτι για την ποιότητα εικόνας...
αν βάλω internet ote vdsl , τα κανάλια θα μπορώ να τα έχω HD απ ότι κατάλαβα. η απορία μου είναι... που είναι καλύτερη η εικόνα. μέσω δορυφόρου ή μέσω internet?
μέσω δορυφόρου βλέπω ένα απογοητευτικό bitrate . μέσω ιντερνετ είναι καλύτερα τα πράγματα;