Μια ερωτησούλα:θέλω να γράψω τους Πειρατές της Καραιβικής σε κασέτα(δεν έχω dvdR)που έχει ο cosmote cinema 1 αύριο ,αλλά και την Πέμπτη.Ο δέκτης είναι με HDMI στην τηλεόραση.Αν συνδέσω το βίντεο με το σκαρτ του δέκτη, θα παίξει κανονικά, ή θα γίνει τίποτα περίεργο, επειδή θα είναι και οι 2 έξοδοι σε λειτουργεία;;(σκαρτ στο βιντεο και HDMI στην τιβι)?
Γνωστός μου το έχει κάνει στα 600 μέτρα το κατάλαβαν το έγραφε κάποιος λογαριασμός αλλά δεν του είπαν κάτι.Επαναλαμβάνω όλα αυτά τα γνωρίζω, αυτό που ρωτώ είναι αν με τη σύνδεση στο μόντεμ της οικίας μου στη Ν Ιωνία θα καταλάβουν ότι άλλαξα περιοχή. Η αίτηση σύνδεσης εγκατάστασης εξοπλισμού έγινε για το χωριό ,ip ενεργοποίησης πήρε από το μόντεμ του χωριού, ποιο απλά δεν μπορώ να το περιγράψω!!
Γνωστός μου το έχει κάνει στα 600 μέτρα το κατάλαβαν το έγραφε κάποιος λογαριασμός αλλά δεν του είπαν κάτι.
Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Αν γραφτώ στο My Cosmote
1) Θα μπορώ να ελέγχω το σταθερο double play , ένα καρτοκινητό COSMOΚΑΡΤΑ , κι ένα εταιρικο DATA 5GB ;
2) Θα πρέπει υποχρεωτικά να λαμβάνω ebill ή θα συνεχίσει ο έντυπος λογαριασμός ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.