Απορίες για Cosmote TV

Πιο πιθανό να μαθαίνει ο ΟΤΕ παντως τι έχει δώσει η ΝΟΒΑ παρά το αντίθετο καθώς ο ΟΤΕ μπορεί να εκδόσει εγγυητική και απευθείας από Γερμανία με το μέγεθος που έχει η μητρική.

Εγγυητικές επίσης εκδίδονται και από ασφαλιστικές εταιρίες και εκεί δεν εμπλέκονται καθόλου οι τράπεζες... ;)

Σωστό, η DT θα έχει κάνει "δουλίτσα". Πάντως δεν νομίζω να δέχονται εγγυητικές από ασφαλιστικές. Εδώ δεν δέχονται από όλες τις τράπεζες..

Κι εγώ φέτος που έβαλα και Nova εχω ήδη δει 3 ματς από Ιταλικό (και λόγω Ροναλντο θα βλεπω περισσοτερα).Όταν τα τελευταία 4 χρόνια,ζήτημα να είδα 10 ιταλικά στον ΟΤΕ.

Μα για φέτος γράφω μόνο και εγώ. Δεν αμφισβήτησα την ποιότητα της Πριμερα αλλά φέτος είναι ΤΡΟΜΕΡΑ αδιάφορη.

Για την πρεμιέρ αυτό που με ανησυχεί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ δεν είναι ποιος θα την πάρει αλλά ΤΙ πακέτο θα αγοράσει. Γιατί αν ισχύουν τα περί άγονου πρώτου γύρου φοβάμαι μην πάμε σε υποβαθμισμένα πακέτα με λιγότερους αγώνες ανα αγωνιστική..

Σωστό, η DT θα έχει κάνει "δουλίτσα". Πάντως δεν νομίζω να δέχονται εγγυητικές από ασφαλιστικές. Εδώ δεν δέχονται από όλες τις τράπεζες..

Εννοείται ότι δέχονται , οι μεγάλες ξένες ασφαλιστικές έχουν καλύτερη αξιολόγηση και από της τράπεζες φίλε μου. Στο λέω με σιγουριά αυτό :)

Εννοείται ότι δέχονται , οι μεγάλες ξένες ασφαλιστικές έχουν καλύτερη αξιολόγηση και από της τράπεζες φίλε μου. Στο λέω με σιγουριά αυτό :)

Δεν ξέρω και πολλά από ασφαλιστικές, λογικό μου ακούγεται να δέχονται από μεγάλες και φερέγγυες ασφαλιστικές.

Κι εγώ φέτος που έβαλα και Nova εχω ήδη δει 3 ματς από Ιταλικό (και λόγω Ροναλντο θα βλεπω περισσοτερα).Όταν τα τελευταία 4 χρόνια,ζήτημα να είδα 10 ιταλικά στον ΟΤΕ.

Μια από τα ίδια. Βασικά από Αύγουστο έχω novasports μέσω vision και αυτούς τους μήνες έχω δει πιο πολύ ιταλικό από όσο είχα δει για χρόνια στη cosmote. Και δεν νομίζω να είμαστε οι μόνοι, ίσως κι αυτό έπαιξε ρόλο που δεν το κυνήγησε η Cosmote, λόγω χαμηλότερης τηλεθέασης σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Μια από τα ίδια. Βασικά από Αύγουστο έχω novasports μέσω vision και αυτούς τους μήνες έχω δει πιο πολύ ιταλικό από όσο είχα δει για χρόνια στη cosmote. Και δεν νομίζω να είμαστε οι μόνοι, ίσως κι αυτό έπαιξε ρόλο που δεν το κυνήγησε η Cosmote, λόγω χαμηλότερης τηλεθέασης σε σχέση με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Απλά φέτος με την έλευση του Ροναλτνο και τη κατάρρευση της Ρεάλ ήρθε ΤΟΥΜΠΑ η κατάσταση σε 2 πρωταθλήματα. Απίστευτο και όμως αληθινό και φυσικά που να το περιμένουν αυτό στον ΟΤΕ.

Επιπλέον από φέτος το ιταλικό θα έχει αγώνες τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά στα πρότυπα της πρεμιέρ σύμφωνα με όσα διάβασα όσο έψαχνα για τα δικαιώματα...

Πήγαν να ξεφορτωθούν κάτι που θεωρούσαν παλτό πολυτελείας και η νόβα έκανε μεταγραφή ενδεκάδας από το πουθενά 😂😂😂

Βλέπω τώρα το ντέρμπι στο «νέο» κανάλι ERTSPORTS HD. Πάει η παλιά ΕΡΤ HD , φουλ αθλητικό κανάλι. ΠΟΛΥ σωστή κίνηση από ΕΡΤ , θα πάρει μεγάλο κομμάτι από την πίτα.

ΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ!! 😂😂😂

Βλέπω τώρα το ντέρμπι στο «νέο» κανάλι ERTSPORTS HD. Πάει η παλιά ΕΡΤ HD , φουλ αθλητικό κανάλι. ΠΟΛΥ σωστή κίνηση από ΕΡΤ , θα πάρει μεγάλο κομμάτι από την πίτα.

ΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ!!
Λειτουργεί σαν ένθετο,δεν καταργεί το ert hd. Από Γενάρη με την ενεργοποίηση των νέων πομπών της ΕΡΤ θα ξεκινήσει κανονικά όμως

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έστειλα στο FB τους:<<Καλησπέρα!Η f1 θα επανέλθει στα κανάλια σας, ή πλέον μόνο στην ΕΡΤ;>>

και απάντησαν:<<Καλημέρα Μάριε. Για τις ανανεώσεις όλων των πρωταθλημάτων μείνε συντονισμένος στη σελίδα μας , όλα τα νέα μας ανακοινώνονται στη σελίδα μας στο FB ή/και στο cosmotetv.gr.»>>

Γενικόλογα... άρα ξεχάστε την F1 στην cosmote tv.

Απλά φέτος με την έλευση του Ροναλτνο και τη κατάρρευση της Ρεάλ ήρθε ΤΟΥΜΠΑ η κατάσταση σε 2 πρωταθλήματα. Απίστευτο και όμως αληθινό και φυσικά που να το περιμένουν αυτό στον ΟΤΕ.

Επιπλέον από φέτος το ιταλικό θα έχει αγώνες τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά στα πρότυπα της πρεμιέρ σύμφωνα με όσα διάβασα όσο έψαχνα για τα δικαιώματα...

Πήγαν να ξεφορτωθούν κάτι που θεωρούσαν παλτό πολυτελείας και η νόβα έκανε μεταγραφή ενδεκάδας από το πουθενά 😂😂😂

Επειδή πήγε ένας παίχτης σαν αυτον στο ιταλικό έγινε το ιταλικό δεύτερο καλυτερο πρωτάθλημα κ ανταγωνιστικό??
Καλό το ανεκδοτακι θα το λέω για να γελαμε...
Ένας παίχτης δε φτανει για να γίνει καλυτερο ενα πρωτάθλημα, Ισπανία κ Αγγλία έχουν 10 τέτοιους στα δικά τους...
Μην αναφέρω εμπορικοτητα, κόσμος στα γήπεδα και τηλεοπτικά γιατί θα χαθεί η μπάλα... Ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια η σειρά ηταν κ είναι "αγγλικό, ισπανικό, γερμανικό κ ιταλικό" ίσως με μια αλλαγή δεύτερο γερμανικό τρίτο ισπανικό...
Ιταλικό παντα τέταρτο απ όλες τις απόψεις..
Μη ξεχάσουμε κ αυτα που ξέρουμε..

Νομίζω ότι ζεις σε άλλον πλανήτη. Έφυγε ο Ρονάλντο από την Ρεάλ και δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της. Πλέον είναι σχετικά αδιάφορο το ισπανικό. Για το γαλλικό μη σχολιάσω. Στο γερμανικό εύκολα ή δύσκολα η Μπάγερν θα το πάρει. Το αγγλικό είναι το πιο ανταγωνιστικό αλλά και το ιταλικό έχει ενδιαφέρον φέτος.

ευκολα ή δυσκολα στην ιταλια η γιουβε το καθαριζει τα τελευταια 7 χρονια οπως και φετος θα το παρει πανευκολα. στη γερμανια φετος προβλεπεται τρομερη μαχη λογω πτωσης της bayern.
προσελευση κοσμου στην ιταλια σε σχεση με γερμανια οπως και ποιοτητα γηπεδων ετη φωτος πισω το ιταλικο.
καλα για με το ισπανικο δεν υπαρχει καν συγκριση σε ποδοσφαιρικη ποιοτητα.
τωρα πως μπορει η ελευση 1 και μονο παικτη εστω και αν αυτος λεγεται ροναλντο να αλλαξει τις ισορροπιες, πραγματικα δε προκυπτει απο πουθενα.
οσο και να ανεβηκε λογω marketing και αναγνωρισιμοτητας η γιουβε και ΜΟΝΟ και εστω και λιγο το πρωταθλημα. δηλαδη, η μεταγραφη αυτη ευνοησε αρκετα τη γιουβε και λιγοτερο το πρωταθλημα αυτο.

Όλοι συμφωνούμε να πούμε ότι το αγγλικό είναι το καλύτερο.
Αλλά μετά είναι το γερμανικό που όλα τα γήπεδα είναι γεμάτα με φοβερούς φιλάθλους, φοβερό ποδόσφαιρο και πολλά γκολ και φέτος πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο.
Τρίτο είναι το ισπανικό που εγώ δε μ'αρέσει και πολύ αλλά πολλές ομάδες παίζουνε καλό ποδόσφαιρο.
Και μετά ακόμα πολύ μακρυά το ιταλικό. Δεν είναι ένας παίχτης που θα τα αλλάξει όλα. Γήπεδα μισό άδεια, φτωχό ποδόσφαιρο.

Όσο κ αν προσπαθουν κάποιοι να αναβαθμίσουν στο μυαλό τους το ιταλικό η πραγματικότητα είναι μια κ με αποδείξεις.. Η Ιταλία είναι τέταρτη σε δημοφιλές πρωτάθλημα, τέλος...
Δεν ασχολούμαι άλλο με τις ψευδεσθησεις κάποιων λίγων...
Όσο για τη ρεάλ που ανέφερε κάποιος δε χρειάζεται Ρονάλντο προπονητη χρειάζεται αν με πιανεις τι εννοώ...

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Επειδή πήγε ένας παίχτης σαν αυτον στο ιταλικό έγινε το ιταλικό δεύτερο καλυτερο πρωτάθλημα κ ανταγωνιστικό??
Καλό το ανεκδοτακι θα το λέω για να γελαμε...
Ένας παίχτης δε φτανει για να γίνει καλυτερο ενα πρωτάθλημα, Ισπανία κ Αγγλία έχουν 10 τέτοιους στα δικά τους...
Μην αναφέρω εμπορικοτητα, κόσμος στα γήπεδα και τηλεοπτικά γιατί θα χαθεί η μπάλα... Ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια η σειρά ηταν κ είναι "αγγλικό, ισπανικό, γερμανικό κ ιταλικό" ίσως με μια αλλαγή δεύτερο γερμανικό τρίτο ισπανικό...
Ιταλικό παντα τέταρτο απ όλες τις απόψεις..
Μη ξεχάσουμε κ αυτα που ξέρουμε..

ειναι και η εξηγηση για ποιο λογο δεν ασχολήθηκε σοβαρα με την ανανεωση των δικαιωματων ο οτε με το συγκεκριμενο πρωταθλημα για το οποιο απο το 2011 και μετα που η μιλαν και η ιντερ ειναι απλα κομπαρσοι, δεν υπαρχει και το αντιστοιχο ενδιαφερον στην ελλαδα οπου υπαρχουν αρκετοι φιλοι αυτων των 2 ομαδων.
δηλαδη επέλεξε ας πουμε να θυσιασει το λιγοτερο κερδοφορο ποδοσφαιρικο του προϊον για να μειωσει το κοστος.

Δεν επέλεξε να μειώσει τπτ.
Έκανε κανονικά προσφορά και το έχασε.
Και εγώ έγραψα ότι κεχρί πέρυσι ήταν παλτό πολυτελείας το Ιταλικό αλλά φέτος βγήκε διαμαντάκι. Η Ισπανία φέτος έχει πιάσει πάτο λόγω μηδαμινής ανταγωνιστικότητας και της κατάρρευσης της Ρεάλ και η Γερμανία ήταν , είναι και θα είναι λίγο ελκυστικό προϊόν για τον έλληνα. Το αν γεμίζουν ή όχι τα γήπεδα εκεί δεν είναι κριτήριο για το ποιο ματς γουστάρει να δει ο Έλληνας. Τα Γιουβεντους - Μίλαν , Μίλαν - Ίντερ , Γιουβεντους - Ναπολι δεν έχουν ούτε ένα ματς γερμανικό που να ενδιαφέρει περισσότερο τον Έλληνα. Ο Έλληνας θα κάτσει να δει Μπαρτσα - Ρεάλ , Ρεάλ - Ατλέτικο , αντε και καμία Σεβίλλη. Για το Μπαγιερν - Ντορτμουντ θα ενδιαφερθεί πολύ λιγότερος κόσμος.

Και εγώ έγραψα ότι κεχρί πέρυσι ήταν παλτό πολυτελείας το Ιταλικό αλλά φέτος βγήκε διαμαντάκι. Η Ισπανία φέτος έχει πιάσει πάτο λόγω μηδαμινής ανταγωνιστικότητας και της κατάρρευσης της Ρεάλ και η Γερμανία ήταν , είναι και θα είναι λίγο ελκυστικό προϊόν για τον έλληνα. Το αν γεμίζουν ή όχι τα γήπεδα εκεί δεν είναι κριτήριο για το ποιο ματς γουστάρει να δει ο Έλληνας. Τα Γιουβεντους - Μίλαν , Μίλαν - Ίντερ , Γιουβεντους - Ναπολι δεν έχουν ούτε ένα ματς γερμανικό που να ενδιαφέρει περισσότερο τον Έλληνα. Ο Έλληνας θα κάτσει να δει Μπαρτσα - Ρεάλ , Ρεάλ - Ατλέτικο , αντε και καμία Σεβίλλη. Για το Μπαγιερν - Ντορτμουντ θα ενδιαφερθεί πολύ λιγότερος κόσμος.
Αν το λες...
Εγώ δεν συμφωνώ όμως.

Προσπερναω το γερμανικο, αλλα τοποθετεις το ιταλικο φετος πανω απο το ισπανικο σε επιπεδο ενδιαφεροντος για τον Ελληνα τηλεθεατη επειδη ο ροναλντο πηγε στη γιουβε?
Οκ αλλα δεν στεκει πουθενα αυτο και με κανενα λογικο επειχειρημα.

Βάζεις συνδρομητική και για να βάζεις και κανένα ματς πιο δεύτερο αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο. Το ιταλικό είναι τέταρτο στις προτιμήσεις,παρολες τις μεγάλες ομάδες που έχει.Ένας από τους λόγους που βλέπω και το γερμανικό είναι κι αυτό που ειπώθηκε, περί γεματων γηπέδων και ωραίας ατμόσφαιρας.Και δεν εννοώ μόνο Μπάγερν ή Ντόρτμουντ.

Βάζεις συνδρομητική και για να βάζεις και κανένα ματς πιο δεύτερο αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο. Το ιταλικό είναι τέταρτο στις προτιμήσεις,παρολες τις μεγάλες ομάδες που έχει.Ένας από τους λόγους που βλέπω και το γερμανικό είναι κι αυτό που ειπώθηκε, περί γεματων γηπέδων και ωραίας ατμόσφαιρας.Και δεν εννοώ μόνο Μπάγερν ή Ντόρτμουντ.
Μέχρι και παιχνίδια της δεύτερης μπουνδεσλιγας