Απορίες για Cosmote TV

Είμαι στη Cyta αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βάλω ευρυζωνικό γιατί θα είναι ακριβό.Μαλλον Wind Vision θα βάλω αν δεν βρω λύση.

Στάλθηκε από το VFD 710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είμαι στη Cyta αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να βάλω ευρυζωνικό γιατί θα είναι ακριβό.Μαλλον Wind Vision θα βάλω αν δεν βρω λύση.

Πρόσεχε με το wind vision γιατί γενικά διάβασα τα χειρότερα...

Τι να πω είναι να μη σου τύχει όσο για τα σπασίματα άμα έχεις καλή και σταθερή γραμμή δεν θα υπάρχει θέμα πιστεύω.Εγω θα το βάλω μόνο και μόνο για την προσφορά στα 26.50 ευρώ μαζί με τηλ και ιντερνέτ.Πιστεύω είναι πολύ καλή ευκαιρία φυσικά αυτό θα γίνει αν δεν βρω άκρη με τον ΟΤΕ.Ξερει κάνεις αν θα πληρώσω πρόστιμο αν φύγω από την Cosmote TV ;Να θυμίσω ότι δεν έχω ενεργοποιηθεί ακόμη και είμαι στη φάση της εγκατάστασης του πιάτου.Ευχαριστώ

Πολλή πίκρα με αυτό το ΤCM ,ως προς το πρόγραμμα του.Δεν θα ανανεώνεται?Αλλιώς,κακώς το έβαλαν.Θα το κάνουν και HD...

Το open tv γιατί δεν έχει 7ημερο replay? Μήπως τους το απαγορεψαν?
Και δεν το έχει αναφέρει κανείς, τι έγινε μονο εγώ το είδα?

ειναι για να δειχνει κλασικες ταινιες και ταινιες εποχης 1980 1970 1990 αλλα οχι της πολυ γνωστες

https://www.news247.gr/media/cosmot...a-poy-erchontai-apo-1i-oktovrioy.6650972.html

Μόνο τέτοιες βάζει.Αλλά εντάξει αυτό.Το πρόβλημα ότι έχει λίγους τίτλους οι οποίοι επαναλαμβάνονται σχεδόν μςρα παρα μερα.

Το open tv γιατί δεν έχει 7ημερο replay? Μήπως τους το απαγορεψαν?
Και δεν το έχει αναφέρει κανείς, τι έγινε μονο εγώ το είδα?

Δεν έχει πάει σε όλα τα κανάλια ακόμη.

Τι ειναι αυτα τωρα τι σχεση εχει η επιγεια αδεια με ενα καναλι που πχ ειναι μονο διαδυκτιακο και θελει να το μεταδιδει η cosmote

Τι ειναι αυτα τωρα τι σχεση εχει η επιγεια αδεια με ενα καναλι που πχ ειναι μονο διαδυκτιακο και θελει να το μεταδιδει η cosmote

Δεν είναι τωρινό αυτό. Πάντα ίσχυε. Όταν το conn-x tv έγινε δορυφορικό πήρε άδεια εκπομπής για όλα τα κανάλια.
Το Mega έχασε την άδεια εκπομπής που είχε όταν σταμάτησε η κύρια μορφή εκπομπής του.
Χρειάζεται νέα άδεια εκπομπής από το ΕΣΡ για τη νέα μορφή μετάδοσης.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει ενεργός διοίκηση στη Τηλέτυπος για να καταθέσει αίτηση εκπομπής.
Αν υπήρχε "παραθυράκι" στο νόμο η Cosmote και η Nova θα το κρατούσαν, δεν υπάρχει.
Για αυτό και μόλις τους κοινοποιήθηκε το ερώτημα του ΕΣΡ το κατέβασαν αμέσως.
Δεν μπορούν να μεταδίδουν δορυφορικά κανάλια αν δεν δοθεί η απαραίτητη άδεια περιεχομένου από το ΕΣΡ.
Και δεν είναι τωρινό αυτό, πάντα ίσχυε. Πχ δες την πρώτη άρνηση εκπομπής του ΕΣΡ το 2011 στον τότε ΟΤΕ TV για τα Dorcel,Hustler,B.Hustler,Baby tv.
https://digitaltvinfo.gr/news/news/item/7342-

Έχει Λιμπερταδόρες σήμερα και θα τυφλωθω για να το δω.Υπάρχει περίπτωση να έχει καλύτερη εικονα από την προηγουμένη φορά?