Απορίες για Cosmote TV

Tι σχεση εχει η cosmote με την αθλια εικονα που δινει το Open στις μεταδοσεις του? (στο hd ειναι καπως καλυτερο)

Tι σχεση εχει η cosmote με την αθλια εικονα που δινει το Open στις μεταδοσεις του? (στο hd ειναι καπως καλυτερο)
Γιατί ο Αλλάχ τι σχέση έχει; ( Με όλο το σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του φίλου πάντα)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί ο Αλλάχ τι σχέση έχει; ( Με όλο το σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του φίλου πάντα)

A. @sgatz Δίκιο έχεις, ο όποιος θεός εννοούσα, δεν ήθελα να θίξω πεποιθήσεις, άστοχο από μέρους μου, συγγνώμη.
B. @anto_33 Και που να ξέρω εγώ ότι το δείχνει το Open; Στο "Απορίες για Cosmote TV" έγραψε ο solareagle, και σχώρα με αλλά η ποιότητα του δορυφορικού Cosmote TV, πουθενά δεν είναι καλή.
Θέλεις να πες ότι τα επίγεια ψηφιακά αναμεταδίδονται χωρίς αλλαγή στο bitrate;

H αληθεια ειναι οτι παλαιοτερα μου φαινοτανε ακριβως ιδια η ποιοτητα
αλλα τωρα που το τσεκαρα ξανα ειναι λιγο καλυτερη η εικονα στην digea απο την cosmote

καλησπερα! δεν ξερω αν γραφω εδω σωστα οποτε θα το αναρτησω κ στο αλλο νημα του pvr...εχει γνωστος μου τον αποκοδικοποιητη Κυπρο. απο σημερα δεν εχει εικονα κ ηχο. εγγραφες παιζουν κανονικα. δοκιμασε να κανει εγγραφη σε προγραμμα που παιζει τωρα κ ενω δειχνει οτι γραφει στις εγγραφες δειχνει ενα ρολοι. η εικονα σε ολα τα καναλια δειχνει κανονικα τι παιζει-την μπαρα κλπ ομως δεν δειχνει. δοκιμασε εκανε reset, βγαλσιμο βαλσιμο απο το ρευμα κλπ τιποτα. ειχε κακοκαιρια σημερα δεν ξερ αν παιζει ρολο αυτο αλλα πιθανολογω οτι ειναι κατι αλλο. πρωτη φορα το ακουω. σημα δειχνει κανονικα οτι υπαρχει κ εκανε ξανα αναζητηση καναλιων κλπ αλλα τιποτα. ειναι ολα οκ ομως δεν υπαρχει εικονα κ ηχος. ειναι μαυρο δηλαδη. επισης το cosmote go δεν το χρησιμοποιει κ δοκιμασα απο εδω κ του παιζει μια χαρα. γνωριζει κανεις τι συμβαινει η να ειχε παρομοιο προβλημα? αν καποιος ξερει ας μου πει διοτι αυριο θα επισκεφτω καταστημα οτε κ θα επικοινωνησω με τεχνικη υποστηριξη ομως επειδη βρισκεται εξωτερικο δεν θα ειναι ευκολο αν δεν βρουν αυτοι απο εκει τι φταιει. ευχαριστω!

Σήμερα ενεργοποιηθηκε η γραμμή μου στην cosmote μετά από μεταφορά από nova. Το περίεργο είναι ότι τα κανάλια nova παίζουν ακόμα. Η cosmote TV δεν έχει συνδεθεί ακόμα. Είναι λογικό αυτό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άσχετο το ένα με το άλλο μόλις ολοκληρωθεί η φορητοτητα τα κανάλια της Nova θα διακοπούν αυτόματα. Αλλά αν δεις ότι συνεχίζουν κάνε και ένα τηλέφωνο στο 13831 δεν είναι κακό.

Άσχετο το ένα με το άλλο μόλις ολοκληρωθεί η φορητοτητα τα κανάλια της Nova θα διακοπούν αυτόματα. Αλλά αν δεις ότι συνεχίζουν κάνε και ένα τηλέφωνο στο 13831 δεν είναι κακό.
Ευχαριστώ φίλε μου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Καλημέρα σε όλους!!
Πρόσφατα άλλαξα το πακέτο forthnet & nova κι έβαλα σύνδεση vdsl 50 και cosmote tv. Εχθές λοιπόν μου ήρθε με courrier ο αποκωδικοποιητής. Άνοιξα να δω πως είναι και είδα ότι είναι ο Hybrid Kaonmedia NS1110H. Παρατήρησα όμως, ότι σε αυτοκόλλητο χαρτί πάνω στο κουτί που αναγράφει το s/n, γράφει και "Ανακαινισμένο". Αυτό σημαίνει ότι είναι μεταχειρισμένος, πιθανώς να είχε πρόβλημα και τον επιδιόρθωσαν; Να τον κρατήσω ή να τους τον δώσω πίσω; Επίσης, αυτόν τον αποκωδικοποιητή στέλνουν για νέες συνδέσεις, γιατί είδα ότι αυτός είναι αρκετά χρόνια στη κυκλοφορία.

Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Καλημέρα οι αποκωδικοποιητές που δίνουν είναι νέοι συνήθως αλλά μπορεί να σου στείλουν και μεταχειρισμένο επειδή είναι με χρησιδανειο για αυτό μην δίνεις σημασία που λέει ότι είναι ανακαινισμένο.Και εγώ αυτόν τον δέκτη είχα παραλάβει αλλά τον επέστρεψα πίσω γιατί τελικά δεν έβαλα επειδή δεν ήθελα να κάνω τρύπα στον τοίχο.Ασχετο αλλά και εγώ αυτόν τον δέκτη είχα μωρέ λες να σου έστειλαν αυτόν που ειχα ;😂

Re: Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Καλημέρα οι αποκωδικοποιητές που δίνουν είναι νέοι συνήθως αλλά μπορεί να σου στείλουν και μεταχειρισμένο επειδή είναι με χρησιδανειο για αυτό μην δίνεις σημασία που λέει ότι είναι ανακαινισμένο.Και εγώ αυτόν τον δέκτη είχα παραλάβει αλλά τον επέστρεψα πίσω γιατί τελικά δεν έβαλα επειδή δεν ήθελα να κάνω τρύπα στον τοίχο.Ασχετο αλλά και εγώ αυτόν τον δέκτη είχα μωρέ λες να σου έστειλαν αυτόν που ειχα ;😂
Λες; Έχεις κάνει κανα σημάδι επάνω να ξέρουμε;;; :smile::smile: Ευχαριστώ για την απάντηση

Απάντηση: Νέα για Cosmote TV

Όχι γιατί δεν το πολυχρησιμοποιησα άσε που το έλεγξα για τυχόν ζημιές πριν τον επιστρεψω.🙂

Re: Νέα για Cosmote TV

Εκανα προσφατα διακοπη Cosmote TV και μου ειπαν οτι θα πρεπει να επιστρεψω πισω τον αποκωδικοποιητη. Στην Cosmote επειδη οι δεκτες ειναι χρησι δανειο και οχι εφαπαξ αποκτηση προφανως αυτοι που επιστρεφονται γινονται reburbish και ξανα διανεμονται. Αντιθετα δηλαδη απο τη NOVA που σου αφηνουν αποκωδικοποιητες για πιθανη μετεπειτα επανασυνδεση

Re: Νέα για Cosmote TV

Ο NS 2000 είναι πολύ καλύτερος από αυτό το αρχαίο NS 1110. Και η εικόνα επισης στην 47 άρα μου έχει διαφορά προς το καλύτερο με τον 2000. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτόν.

Μου άλλαξαν αποκωδικοποιητή με καινούριο ο οποίος ήταν κι αυτός ελαττωματικος.Μετά μου έδωσαν ανακατασκευασμενο που παίζει μια χαρά.

Ξερει κανεις τι συμβαινει στις σειρες στο Plus με το Doctor Who; Μπηκαν καποια special αλλα βγηκαν την ιδια μερα. Θα ξαναμπουν κοντα στα Χριστουγεννα ξανα;

Ξερει κανεις τι συμβαινει στις σειρες στο Plus με το Doctor Who; Μπηκαν καποια special αλλα βγηκαν την ιδια μερα. Θα ξαναμπουν κοντα στα Χριστουγεννα ξανα;
Καλησπερα φιλε! Εχουν μπει στην κατηγορια Christmas, και στον φακελο Christmas Specials.

Ήθελα μα ρωτήσω κάποιον που μπορεί να ξέρει περισσότερα.
Το ότι ΔΕΝ είναι δυνατή η απομακρυσμένη εγγραφή σε όσους έχουμε εξωτερικό σκληρό , είναι τεχνικό θέμα ´η απόφαση του CosmoteTV που μπορεί εύκολα να αλλάξει;;;;

Απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής έχουν δυνατότητα να κάνουν μόνο όσοι έχουν Την υπηρεσία PVR δέκτη δηλαδή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και πληρώνουν 3 ευρώ επιπλέον το μήνα. Για όσους έχουν τον απλό δέκτη δεν προβλέπεται αυτή η δυνατότητα.

Απομακρυσμένο προγραμματισμό εγγραφής έχουν δυνατότητα να κάνουν μόνο όσοι έχουν Την υπηρεσία PVR δέκτη δηλαδή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και πληρώνουν 3 ευρώ επιπλέον το μήνα. Για όσους έχουν τον απλό δέκτη δεν προβλέπεται αυτή η δυνατότητα.

Σε ευχαριστω για την ενημέρωση αλλά αυτήν την απάντηση την ξέρω.
Εγω ρώτησα εάν αυτός ο αποκλεισμός όσων έχουμε εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι λόγω τεχνικού θέματος ´η λόγω απόφασης του CosmoteTV που Ισως αύριο μπορεί να αλλάξει και να δωθεί ως δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ;;;;